Kazna za prevoz više od 3 osobe

Nikakvo kurcenje u pitanju nije nego odmor sa porodicom :) I kad sam vec polozio sto da ne vozim ja al eto kad je maksimalno troje..
Ja da sam ti porodica ne bi voleo da me vozis,jer to danas nije ponos igra i vezba,nego ruski rulet,svako sedanje za volan,mene je tramvaj odvalio,jel znas da nikad nije kriv,to je nas zakon,o idiotu i preticanju u kanjonu 100/h preko pune linije i kolone da ne pricam kad sam mogo da zaginem,ti nemas iskustvo i zeludac za to,posle par godina voznje moze

Ja da sam ti porodica ne bi voleo da me vozis,jer to danas nije ponos igra i vezba,nego ruski rulet,svako sedanje za volan,mene je tramvaj odvalio,jel znas da nikad nije kriv,to je nas zakon,o idiotu i preticanju u kanjonu 100/h preko pune linije i kolone da ne pricam kad sam mogo da zaginem,ti nemas iskustvo i zeludac za to,posle par godina voznje moze
Sve sto si rekao stoji na mestu, ali kako cu steci iskustvo ako ne budem vozio.

Sve sto si rekao stoji na mestu, ali kako cu steci iskustvo ako ne budem vozio.
Pa vozi i treba ali niko ne treba da ti poveri svoj zivot kao sto ti ni u ludilu ne bi trebao da ga uzimas u svoje ruke
Ceo tramvaj je svoj zivot stavio na kocku usavsi u njega jer ke taj "profesionalni" vozac udario auto koji nije video,znaci opusteno je pricao mobilnim ili drko kyyrac,umesto da ga svi izuju iz gaca,oni su besni sto moraju peske do sledece stanice na bus,a neko je mogo tu da se izlomi

Džabe kada ti zakon ne dozvoljava više od troje jednim udarcem. Jeste da je sulud zakon ali i to je nešto, u moje vreme si mogao samo bez dozvole da voziš na sopstveni rizik pa ako te ukebaju popiješ zabranu polaganja.
Ma većina tih zakona ne da su suluda nego veze sa vezom nemaju, ako je neko budala taj ce biti budala dal mu dao Yuga od 40kw ili nesto jace, al sta mi tu mozemo…

Back