Da li bi mi pisali kaznu što bi prevozio više od tri osobe(pošto nemam još 18god) i da li neko zna kolika je kazna nigde ne mogu da nadjem. Da li je možda imao ovakvu situaciju? Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sine nikog ne treba da vozis i da se kurcis dok ne naucis da vozis,to sto si polozio ne znaci da si expertDa li bi mi pisali kaznu što bi prevozio više od tri osobe(pošto nemam još 18god) i da li neko zna kolika je kazna nigde ne mogu da nadjem. Da li je možda imao ovakvu situaciju? Hvala
Tako sto verovatno zivi u Americi gde se dozvola dobija sa 16, ali ima ogranicenja, kao sto je broj putnika.Dobrodošao na forum!
Kako uošte možeš da upravljaš putničkim automobilom ako nemaš 18 godina?
Bolje vas našaoDobrodošao na forum!
Kako uošte možeš da upravljaš putničkim automobilom ako nemaš 18 godina?
Nikakvo kurcenje u pitanju nije nego odmor sa porodicomSine nikog ne treba da vozis i da se kurcis dok ne naucis da vozis,to sto si polozio ne znaci da si expert
U Srbiji živim.Tako sto verovatno zivi u Americi gde se dozvola dobija sa 16, ali ima ogranicenja, kao sto je broj putnika.![]()
Ja da sam ti porodica ne bi voleo da me vozis,jer to danas nije ponos igra i vezba,nego ruski rulet,svako sedanje za volan,mene je tramvaj odvalio,jel znas da nikad nije kriv,to je nas zakon,o idiotu i preticanju u kanjonu 100/h preko pune linije i kolone da ne pricam kad sam mogo da zaginem,ti nemas iskustvo i zeludac za to,posle par godina voznje mozeNikakvo kurcenje u pitanju nije nego odmor sa porodicomI kad sam vec polozio sto da ne vozim ja al eto kad je maksimalno troje..
Sve sto si rekao stoji na mestu, ali kako cu steci iskustvo ako ne budem vozio.Ja da sam ti porodica ne bi voleo da me vozis,jer to danas nije ponos igra i vezba,nego ruski rulet,svako sedanje za volan,mene je tramvaj odvalio,jel znas da nikad nije kriv,to je nas zakon,o idiotu i preticanju u kanjonu 100/h preko pune linije i kolone da ne pricam kad sam mogo da zaginem,ti nemas iskustvo i zeludac za to,posle par godina voznje moze
Pa vozi i treba ali niko ne treba da ti poveri svoj zivot kao sto ti ni u ludilu ne bi trebao da ga uzimas u svoje rukeSve sto si rekao stoji na mestu, ali kako cu steci iskustvo ako ne budem vozio.
Džabe kada ti zakon ne dozvoljava više od troje jednim udarcem. Jeste da je sulud zakon ali i to je nešto, u moje vreme si mogao samo bez dozvole da voziš na sopstveni rizik pa ako te ukebaju popiješ zabranu polaganja.U Srbiji živim.
Ma većina tih zakona ne da su suluda nego veze sa vezom nemaju, ako je neko budala taj ce biti budala dal mu dao Yuga od 40kw ili nesto jace, al sta mi tu mozemo…Džabe kada ti zakon ne dozvoljava više od troje jednim udarcem. Jeste da je sulud zakon ali i to je nešto, u moje vreme si mogao samo bez dozvole da voziš na sopstveni rizik pa ako te ukebaju popiješ zabranu polaganja.