Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1069999_606916666006897_921489597_n.jpg

Ee, ima raznih načina za opustiti se...:) Nadam se da si uspela da sastaviš bar 6 sati sna...
Tema...
Ipak moraš da napraviš kompromis...

Možda ima načina za to, ali ja nemam pojma...od onda mi se naglavačke okrenulo na 180 stepeni :( Noćna mora.

Ponekad lepo zaspim pa se budim u pola noći i budna sve do zoru. :fdlan:

Sad ću da uzmem tabletu...i da sanjam, neću da kažem koga :flert:

kiss_scraps_orkut_03.gif

Poslednja izmena:
Dokle god dišem i postojim.

Poravnanje stiže, uskoro.Dobro, neće to biti baš "uskoro". Ali, za moje "skoro", ovo skoro, je i više nego obećavajuće. Mhm, da.

A, "onda"...Još malo..i gotovo.

Pa, onda..ili pukovnik. Ili pokojnik.

Stavi na tas pravedni i presudi.

Tačno, precizno. Jasno. U srž gađaj. Molim te. Sve drugo me teško nervira i razočarava. Iritira.

Znaš da tako samo volim. Da samo tako razumem.

Suštinski. "Oderi" me duševno i samo sljušti. Da sperem i to zadnje, s sebe.

Poslednju kap.

Kao gušter "najgluplji" od svih "(naj) glupih".

Kako god da bude.

Ja mislim, da dosta je.

I da vreme je...Za nagrade.

Ja svoje loše šanse, primere,... "ispucah".

Ostaju mi, samo one dobre.

Može? Ne može?

Hajde, budi fer.

Kraj je.

Nadam se...

:bye:

Ispunjavam obećanje.

I savršeno više nije važno...ko će na kraju ovog životića životnog biti sretan/a a ko tužan/a, ostaje. Meni nije. Meni jasno je, koja ja ostajem.

Ja sam dobra vila i ona "luda" Jelena, kojoj samo treba da se kaže. Ja ispunjavam sve želje, prohteve, zahteve. kao šalterski sam službenik. Predajte svoje pokvarene je*ene molbe i ja sam i vas izvršitelj.

Univerzume, digoh ruke.

I sada podaj, molim te, nekoga čestitog i redovnog.

I više nemoj ljude što čestitosti u sebi nemaju, jer ćemo opasno da se svađamo.

Koji će mi đavo, neko, nešto..kada ja izgubim potpuno poverenje u druge ljude, veru u njihovo poštenje, mogućnost da shvatim da nisu svi poganog jezika i žaljivog uma, skloni maltretiranju i obmanjivanju, i kada ja budem suviše zaslepljena svojom ogorčenošću kasnije, namćorlukom, sarkastičnošći i cinizmom, da taj galantno prošeta pored mene i kraj mene i kaže tada: "Au, a ko je sada ova Jelena; nekada je bila tako divno romantična, imala takvu veru, jačinu..vidi šta je od nje ostalo"...

E, pa da, ali onda nećemo tako da se Sigramo, jer ipak krivica neće biti samo moja. Jer jednostavno ću biti sita, svega i svačega i neće moći da me prodrma. probudi. Da u meni iznedri ono što i dalje spava i bitiše opasano Kineskim zidićem. Jednostavno neće moći. Sada još uvek nisam toliko i u takvoj meri zatvorena, iako htela bih. Ne mogu. Jer nešto u meni neće. I još uvek ne da.

A, kada mi lepo bude dooo...piiii..piiii...diiii...lo , da ne kažem šta, i da ne govorim ružne reči i psovčice, e onda fala lepo, na takvoj nazovi pomoći.

A, možda se baš čeka to.

Moj potpuni pad. Sunovrat. I ovo malo što em ima, da me nema...pa će onda doći to? Naći me? Pokazati da ima još onih, borbenih, odanih, čestitih, sposobnih da je samo jedna u njihovom umu, srcu, duši?

Jel?

Znači, tako ćemo...

Ma, teraj se onda...Znaš. Onda, ne moraš.

Neće vredeti ništa.

Ja to neću videti. Primetiti. I opet ću izgubiti.

Kao tamni vilajet...

Ja volela, ne volela..očito..isto mi se hvata.

:bye:

Back