goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam, smorila si se, što opet na vežbanju to nisu uspela. Jelena, ko ti je sada kriv? Znaš i sama, samo ti. Jel su ti lepo govorili, pusti sve, ne plači, ne jedi se, ne sekiraj se? Jel jesu? Jesu. I jesi ih ti poslušala? Jel jesi? Nisi. zato što si znala da je ovako ispravno. Ponekad su teške i najteže stvari najgore, ali jeste bilo ispravno ovako i samo ovako. Da li ja to glavom platih svoju čestitost? Da li bi danas bila zdrava, da si odreagovala drugačije? ne; i sama znaš da ne bi. trenutačno da, dugoročno ne. Znači, ovako ipak moralo je. Jesi ti vojničko unuče, jel jesi? (Jesam). Onda, glavu gore. Sutra je novi dan. Biće bolje. To je samo sutrašnji dan, a fse je život isred mene..E, "luda" i čestita glavice, šta uradi sebi to.
( Nemam snage drugde da dopišem, jer mi nije dobro i danas dobar dan, pa ću ovako i ovde...Ja se nikada ne igram. Da sam se igrala što s ljudima, što sa stvarima, što sa osećajima, danas ne bih bila tu gde jesam. kao čovek. Možda sam trebala. samo bi danas zdravlje imala, ali sebe ne. Ovako imam obrnut redosled stvari. Ali, da sam drugačije odreagovala onda opet ne bi valjalo, jer bih izgubila čistotu u sebi. Ako sam ičemu učena, tome jesam. Usađeno. Što pričom. Što genima. Ako se iko ne igra ljudima, to sam ja. Jer ja znam najbolje, šta je, i kako je, kada se ljudi igraše sa mnom. )
Ali nisi smjela nikako sebi dozvoliti da se razboliš,jbg i mene su povređivali razni i muško i žensko u životu,nekad se razbjesnim ali do neke bolesti hronične hvala Bogu još uvijek nije došlo..imao sam iskustva prethodnog u životu da su se neke pokušavale igrati,zato onakva pitanja,bez ljutnjeO.k to mi je trebalo da znam,valjda me razumješ,nije lako na ovakav način ništaAli nisi smjela nikako sebi dozvoliti da se razboliš,jbg i mene su povređivali razni i muško i žensko u životu,nekad se razbjesnim ali do neke bolesti hronične hvala Bogu još uvijek nije došlo..imao sam iskustva prethodnog u životu da su se neke pokušavale igrati,zato onakva pitanja,bez ljutnje
![]()
Lepo spavaj, drugić.