Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не можеш да одлучиш између Парсифала и Хамлета ... :think: Хамлет је узвишенији, али има несрећан крај, а Парсифал и нема крај, па ти види ...:roll:

Ovakvu kakvu te je Bog stvorio, nijedan zapravo nije voleo, zar ne? Jer ja ne umem da sakrijem gde živim, sta trpim, sta moram podnositi, kakav život vodim i koliko mi je teško...Jer meni je zbog tih stvari teško zavoleti i verovati. Imati poverenja. Zbog takvih stvari, ja sam odrasla u jak karakter ali ranjiva do dna i teško mi je pokazati ljubav. Ali ja umem voleti. Zbog čega je tako teško me shvatiti i pomoći mi, biti uz mene kada mi je nateze, i samo mi dati sansu i ponovo radost. U ovim najtezim danima, mi reci da me voliš. Zar je moguce da si digao ruke od svega? Ja se tesko lomim i tesko sastavljam. Jako tesko zavolim, ali kada ja zavolim, to je iskreno do srzi. Samo odustaješ, odustaješ, odustaju...Dizu ruke. Okrecu glavu. Nema nikoga. Niko ne cuje. Ni vapaj. Ni poziv za upomoc. Ni stisak ruke. Ja tesko zavolim. Ali zavolim. I tesko zaboravljam. Niko te ne cuje. A jos manje cita. Sve je uzalud. Ne cita. Boze, nisi fer. Jos samo malo...:kiss:

Све је то због несклада у ставовима у односу на задату тему ... јер не зна, а мисли да зна или се прави да зна ... једноумље и дискриминација због сопственог незнања, према томе шта те брига, ниси крива за туђу глупост и ограниченост ума у недостатку свестраности ... само напред и не предај се ... јер ти знаш ... а свако добије тачно оно знање које је заслужио.

Dala si sve sto se moglo dati. Pokušavala. I sve sto sam pisala, pisala sam za nekoga svog...Ko više nije moj. I od danas ja više ne pišem o svojim emocijama i o onome šta osećam. Jer me boli i previše a ti me svojim svakodnevnim pisanjem nečega povredjuješ najstrašnije i mene to boli. Ti pljuješ na sve moje lepo za tebe napisano i to me u najmanju ruku vredja a u najvecu, boli do srži. Znam, ne haješ. Ne hajete. Oboje. I to je u redu. Ja to tebi neću raditi jer ja preko mog prstića ne mogu naprosto prevaliti te reči kojima sam tebe nekada zvala čak ni iz šale. I nema smisla da pišem sta je u mojoj duši, jer ti to više ne zaslužuješ. Umrlo je onog dana kada si napisao nesto sto ja cak ni u ludilu ne bih mogla napisati nekome iz sale a tebi sam rekla to preko telefona. Ja bih bila luda kada bih to mogla napisati drugome ovde makar i u je*enoj sali. To samo pokazuje koliko ti mene malo cenis a koliko ja tebe puno volim i da smo zapravo zamenili uloge. Moji prstići to ne mogu prevaliti i napisati. Svaka rec je bolela . Do srzi i do kosti. Ubadalo je i otkidalo. Ako je cilj bio taj da me povrediš i vratiš mi za moje neslazanje...Cilj je postignut. Jednog dana ako te nagnaju uspomene i pozelis da se vratiš, naci ces svezanj pisama pisan mojim rukopisom samo za tebe, u belim kovertama i sa roza masnom zavezano....tada ces moci procitati koliko me je sve to bolelo o cemu sam razmisljala dok sam to sve gledala i pisala. PIsala sam na pdf Romantika samo za tebe, lane moje najlepše. Najneznije i najlepše sto sam umela. Jer sam htela da znas sta osecam i koliko mi znacis. I kad god biste prestali, pomisljala sam da te je konacno taklo i da si rekao aman dosta, salili smo se, sada je kraj, i da ces u sebi pomisliti dosta je bilo, dizem ruke, ne mogu vise pa ja znam ko je ona, nju ce to razdiirati...I svaki put sam pomisljala na to, kada biste prestali. Mozda ja ne kapiram salu ali ja znam da bi tebe ta sala bolela da ssam ja to radila tebi. Ili gresim? Ne bi bolelo ili ipak bi? Mene jeste bolelo. I svako vece sam zaspala u suzama. I plasila se sta cu zateci kada se opet ulogujem. Da li sala tvoja treba mene da razboli? Podnecu i to stoicki. Da, budala sam sto me to dira. I apsolutno sam svesna da sigurno cure informacije od drugih koliko me to dira jer da ne znas koliko me to sve pogadja ne bi to i dalje nastavljao. Dira jer te volim. Tebe znam da ne dira kada tako mozes pisati. I to je ok. Hvala za svaku rec; bolelo je jako. Hvala lane moje najlepše. :kiss:

Back