Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rtfm:
crazy.gif

Jelena , idiote jedan. Da, to si ti. Idiot. Da, to majka jednom radja, samo da znaš. To samo ti možeš.Da, samo ti. Idiote jedan najveci moguci. I zašto te je to danas tako razbesnelo,kada si videla to, da, da, za mene nije bilo, a sada kada su oni u pitanju sada je to odmah na natenane sve rešeno i sredjeno, tako je....oduvek znala si to, da si i bila na zadnjem i poslednjem mestu ali si samo sada dobila praktičnu potvrdu, da si ti odivek svima, pa i njima bila posve NEBITNA bre, NEBITNA. Jel čuješ ti sebe sada koliki bes sada osecaš po prvi put u životu? Koliko bi sada razlupala sve slike, ave fotografije, sve skulpture, sve porazbijala...NIkada u zivotu ne osetih ovakvu bes i ljutnju u sebi. Tako ti i treba idiote jedan idiotski Jelena . Dodje mi da porazbijam sve....Proklet da si živote. Proklet da si, kada si me ovakvu stvorio. Idiote jedan koji si verovao u sve i svašta, u svakoga, u to da te cene u to da bila vrednovana, u to da si bila važna. Danas sam dobila i potvrdu toga da sam samo bila izmanipulisana najstrašnije, izdana, osramoćena i još oni našli da se bune, godpoda uvredjena strana koja ima najmanje razloga da se javlja a oni drze da su oni u pravu.Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............ŽIvote proklet da si.Čuješ me?????????????????????????????ČUješ me?????????????????????????????????????????????????????????????????????Proklet da si živote.

Poslednja izmena:
Prebrodices i ovu krizu. Znas da imas jaku volju. Znas u dubini duse da nisi kriva toliko koliko su te optuzili.
Zato samo digni glavu gore, i sa osmehom u novi pocetak. Ko te ne razume u tvom najgorem, ne zasluzuje da sazna ni tvoje najbolje.....

Šta si ti bre,Jelena mislila,ajde molim te,da ce zaista neko hteti iskreno i najiskrenije da zna šta te muči,šta je tvoj kamen spoticanja,tvoje noćne more,tvoj život,da najiskrenije možeš izložiti svoje probleme?Ma,da.Kako da ne.U se i u svoje kljuse.E,jesi naivna.I desetogodišnje dete,zna da svakoga briga sta koga muci iz njegove okoline.I interesantno,kazu kazi.I ja kazem.I kad vidim da me zbog toga ne razumeju jos vise,tada mi dodje da lupim glavom o zid sta ja bre uopste pa i blebecem o tome sta me muci.Ajde bre Jelena,koga pa to zanima?Get real.Osvesti se,curo draga,mnogo si bre naivna.E,jesi naivna.Za medalju.

A,joj,pa zar još nisi naučila?Vala i nećeš nikada,kada nisi do sada naučila da si najvecu grešku napravila,kada si oduvek najiskrenije pričala.A to zapravo niko ne želi čuti.Kada poverite nešto imajuci u nekoga poverenje,a nenadano i iz vedra neba taj isti neko opet rani tom istinom,imam utisak kao da me tona betona smozdila.No,nebitno.Ja budala,sam sama dala oružje kojim da me rane:istinom.Što si pričala najiskrenije kada te nešto muči.Budalo.Opet ti se obilo o glavu,koji djavo uopste pišeš/pričaš.Koji,molim te ja,naivna Jelena?Ne marite.Pa,da.Jer kada si kao baksuz rodjena, ti ces se naci uvek u pogresno vreme,na pogresnom mestu.

Jelena,ti si najobičniji slepac.Ajde,ajde pa i drugi put blebeci koliko si bila ne poštovana,ne vrednovana.Ne cenjena.Ne voljena.Koliko se nisu bili lepo ponašali,nemali strpljenja,volje i želje da me razumeju.Ne samo da kažu to,vec i da pokazu.Kada kazu,pa Vas rane čime ste se najmanje nadali,kada Vas rane nečim što Vam je bilo teško za lanuti,tada ceš shvatili ludo Jelena,da postižeš upravo suprotan efekat.Da se nece ponasati lepo,i drugacije do vec vidjenog..Ne,draga moja.Ne.Vec daješ prostor da pomisle,kako si ti otirac za cipele.I svaki nadmasi prethodnog u povredjivanju,pokaze mi jos koji način na koji ce me povrediti,obmanuti ili loše se ponašath.Lepo ti je majka rekla nikada ne pričaj kako te nisu postovale odredjene osobe.E,jesi naivna,a ti opet ispricala.Naucices i ti kako treba.Za jedno 5o.godina.Kada naučim,tada više nece ni biti važno.

na glas da upamtiš upravo proćitano: „Život, mladi čoveče, to je žena, ispružena žena, nabreklih grudi i velikog, mekog trbuha između ispupčenih kukova, žena vitkih ruku i bujnih bedara, poluzatvorenih očiju, koja nas na divan, podrugljiv način izaziva i traži da joj se najsvesrednije predamo, polažući pravo na puni napon naše muškosti koja pred njom pobedi ili propadne – propadne, mladi čoveče, shvatate li šta to znači? To je poraz osećanja pred životom, to je nesposobnost za koju nema milosti, ni sažaljenja, ni uvaženja.“

Tomas Man, „Čarobni breg“

Poslednja izmena:

Back