Jelena , idiote jedan. Da, to si ti. Idiot. Da, to majka jednom radja, samo da znaš. To samo ti možeš.Da, samo ti. Idiote jedan najveci moguci. I zašto te je to danas tako razbesnelo,kada si videla to, da, da, za mene nije bilo, a sada kada su oni u pitanju sada je to odmah na natenane sve rešeno i sredjeno, tako je....oduvek znala si to, da si i bila na zadnjem i poslednjem mestu ali si samo sada dobila praktičnu potvrdu, da si ti odivek svima, pa i njima bila posve NEBITNA bre, NEBITNA. Jel čuješ ti sebe sada koliki bes sada osecaš po prvi put u životu? Koliko bi sada razlupala sve slike, ave fotografije, sve skulpture, sve porazbijala...NIkada u zivotu ne osetih ovakvu bes i ljutnju u sebi. Tako ti i treba idiote jedan idiotski Jelena . Dodje mi da porazbijam sve....Proklet da si živote. Proklet da si, kada si me ovakvu stvorio. Idiote jedan koji si verovao u sve i svašta, u svakoga, u to da te cene u to da bila vrednovana, u to da si bila važna. Danas sam dobila i potvrdu toga da sam samo bila izmanipulisana najstrašnije, izdana, osramoćena i još oni našli da se bune, godpoda uvredjena strana koja ima najmanje razloga da se javlja a oni drze da su oni u pravu.Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............ŽIvote proklet da si.Čuješ me?????????????????????????????ČUješ me?????????????????????????????????????????????????????????????????????Proklet da si živote.