Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jelena, danas si konacno uvidela da si ti nista. Njemu. Nula. Nula velika kao Gradska kuća. Da ispod te fasade neznog momka ipak diše jedno okrutno srce. Da se ponižavas a da neko ne daje pet para za to. Da nema dusu ni razum za oprastanje, da ga slepa okrutnost toliko zaslepela, da vise ne razazanaje sta je sta. Ok, nema problema, samo anstavi. Meni da je crni Ciganin, ja ne bih mogla tako. Nikada nisam srela coveka koji moze tako okrutno da se ponasa, da tako je*eno sebe iskontrolise, da ruka ne drhti, da se glas ne zatrese, da se osmeh zaledi. Svala tebi cast. Ja to nikaad necu moci. I ti zapravo en vidis da si ti u stvari slab a da mlsis da si jak. da sam ja jaka iako sam milsial da sam slaba. jer ja iam samilost, smisao za oprastanje, razumevanje. zaboravio si ti, sta si ti radio u prolsosti a ja tebi opsrostili, kada si kao mlad napravio glupost. U tudjem oku vidis panj u svom ne vidis ni trn. I zapravo je zaista sve samo je*eni izgovor, jer da nisak to rekla, tada ti ne bi smetalo da trpis sve, je li? tada ne bi smetalo? nego docekao bio koju glupost da od komarca napravi magarca? I samo se uvek potersem, sro ste svi silni junacu na jeb*enim porukama, sto ste svi muskraci i muskarcine , dobri ljudi i volite me, a nemate hrabrosti da mi sve to saspete u lice. Hvala ti. Dobar sam covek ja. Ja i kada sam najgora od mene ces uvek videti to onda...najgore. A kada sam najbolja onda ces videti to...najbolje. Ja se isto smejem i placem. ja se ne kezim nepoznatima a unutra bi da vristim. Ja nisam smusena a inutra srecma. Ja kada sam kao zivi mrtvac ja onda izgledam kao zombi a kada sam sretna i kaad kazem da jesam, ja to onda i jesam, sretna. I mogu ja ad se menjam jeb*eno koliko hoces, problem je malo i u tebi, jer dzaba ja da se nejam, kada ti ni makac od obicnog prsta, kada nema dobre volje i saradnje. Js kada je na red dosla i moja moguca boelst pa kada si videi kakvog sam ja imovinskog stanja, pa i kakave probleme imam za resavanje, tutanj, more? a, pa da. Ja ne valaja,u pravu si. Ti si idelaan. I hvala Bogu da mi agse nalog. Ja sam dobar covek, ne foliram. valjda mi je zatoi tolika i bila ovde reputacija. Trebalo je ovde druge nebuloze pisati, kafanisati ili se igrati, lupati kojesta, pa bi onda i drugacije bilo. Ovako, kome bre treba lepo pisanje, pametno sta? I nije to samo ja, ima sijaset ljudi takvih i poludim kada vidim sta se ceni a sta svesno ignorise . I ja sada posve svesno to radim. Odlazim. Suvise ti mene dobro poznajes, jer si ti ipak dobar priholog a ja otvorena knjiga bila. Ti si tacno procitao kako cu aj da reagujem, navukao em na tanak led za odgovor i digao sidro. Znao si kako ja reagujem, sta mi ej slaba tacka i na sta padam. Boze, nikaad se necu opametiti. NIkada. Ma tako mi more i treba. Treba bre da se konacno dozovem pameti i da skontam sta su muskracu. Odnosno sta nisu a sta sam milsila da jesu. I sta jesu a za sta sam ja bila ubedjena da nisu. Tako ti mote i treba, curko jedna.

Kada budeš zapamtila prethodne dane i urezes neke stvari u mozak, dobro ih zapmtiš, tada ti se vise nikad to u zivotu nece ponoviti. Da poveruješ, da neko zaista voli ono šta si ti, kao ti. Vec ces znati, da je sve deo predstave.

....idi spavaj...mrzi te i to....a umorna si ko pas....izvinite psi...:pas:
....sanjaj lep dan, jer te sutra čeka uobičajeno....promeni dan..uinat....kiši....uinat ljudima....uinat sebi .I za ljubav deteta.SVOG.:heart:

Back