Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Friday-2.gif

Pa, da...Šta bezdušnici znaju šta je duša. Stid i sram. Jecaj, vapaj i biti grešan. Pred Bogom i ljudima. Šta je oprost, pokajanje. Jed. Čemer. I gnev. I koprcanje...u tenoj koži. Ravno vrištanju nekadašnjem. Sada mi se čini, kao da sam živela u nekom drugom životu. Možda se ponovo "rodih". A možda ću tek. Ko zna.

Misaona imenica.

Ja ipak rođena sma drugačija. Ne mogu da napišem čak i ono šta nije, a ne da me nije jelo noćima, kada zaspim. Kada sva u bunilu se prevrćem, kada se gušim, kada ne mogah na nožice stati. Šta ću..nešto u meni nije dalo, da drugačije delam, od onoga, kako me je duša vodila. Srce htelo. A um mislio.

Hvala ti Bože, što me rodi takvu, da učim na greškama svojim. Što si me učinio ovakvom. Udahnuo mi dušu lepu. I svetlu. Da me nije stid pokajanja, želećeg oprosta bilo, truda i želje da ispravim sve. Što sam izabrala da volim, mesto toga da budem ponosna... ponosita i gorda. Što mi je bio važniji osećaj, nego obraz možda. Savest umesto toga ko je u pravu. Kada mi nije dobro, "poludim" pa se rasplačem i kažem, šta mi je ovo trebalo, da sebe tako razbolim. I tada mi postane još gore. Ali, u dubini duše ove, nije mi Bože žao. Ja bih opet ispočetka stavila na tas ovo Zdravlje čak i kada bih znala kako će sve biti.

Možda je to moje iskupljenje. Možda smo sada...Kvit, Bože.

:hvala:

Back