Kavinder bliznakinje razmišljaju o budućnosti u košarci, posao influencerki: "Super naporan"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365
Kako izgleda život za 22-godišnje blizance Kavinder izvan Univerziteta u Majamiju?

To je nešto o čemu su maturantice Hejli i Hana Kavinder nedavno razmišljale tokom pojavljivanja na podkastu „BFFs“, gde su senzacije na društvenim mrežama raspravljale o potencijalnim narednim koracima i njihovim budućim statusima sa ženskim košarkaškim timom Harikensa.

„Pokušaću da je nateram da ostane“, rekla je Hejli o Hani, sa kojom deli 4,3 miliona TikTok pratilaca.

Smatraju se za dve najplaćenije koledž sportiste, blizanci Kavinder su zaradili oko sedam cifara u NIL ugovorima od promene NCAA pravila 2021. godine, omogućavajući studentima sportistima da profitiraju od svog imena, imidža i sličnosti.

Ali, sestre Kavinder nisu sigurne da li uopšte žele da budu influencerke nakon koledža.

newspress-collage-26079584-1678473058997.jpg

S

realno uspesni influenseri vise zarade od fotkica nego klasicnog posla..

kao sto se progresom menja stil zivota, menjaju se i zanimanja..stara zanimanja kao recimo suster ili snajder polako odlaze u zaborav a dobijamo nova zanimanja kao jutjuber ili influenser.

to je sasvim ok..
ne znam zasto ljudi omalovazavaju posao jutjubera? ako misle da je to samo sedni i pusti kameru a pare padaju neka se oni bave time...

to je posao kao i svaki drugi..ako zelis da zaradis moras da mu se posvetis i radis kao i klasican posao..treba osmisljavati zanimljiv materijal..nacin kako ga prezentovati...ulagati u vrhunsku opremu..

realno uspesni influenseri vise zarade od fotkica nego klasicnog posla..

kao sto se progresom menja stil zivota, menjaju se i zanimanja..stara zanimanja kao recimo suster ili snajder polako odlaze u zaborav a dobijamo nova zanimanja kao jutjuber ili influenser.

to je sasvim ok..
ne znam zasto ljudi omalovazavaju posao jutjubera? ako misle da je to samo sedni i pusti kameru a pare padaju neka se oni bave time...

to je posao kao i svaki drugi..ako zelis da zaradis moras da mu se posvetis i radis kao i klasican posao..treba osmisljavati zanimljiv materijal..nacin kako ga prezentovati...ulagati u vrhunsku opremu..
zato sto od njih necemo ziveti...ali od pekara, mesara, snajdera, lekara, ljudi u fabrici hocemo...
ja sama volim da ih gledam, neke...ali proporcija njihove zarade naspram doprinosu sveta nije...
stvaramo omladinu koja ako nije na netu nicemu ne vredi niti moze da zivi...

oni zaradjuju svojim trudom.. ti im ne dajes novac.

svaki dinar koji zarade ma koliko bio kako kazes neproporcionalan je njihova sopstvena zasluga....to treba postovati.
ne treba...postuje ko zeli da postuje...
da li cu sutra i ja recimo sa time da se bavim? mozda, nikada ne reci nikada...
no za mene su ti vlogeri, blogeri, influenseri kao pajaci u cirkusu...predstava koju placas...zabava...nema veze sa postovanjem, radom i doprinosom drustvu

a sta je konkretno tragicno da pratis nekog influensera koji putuje po svetu i daje odlicne putopise na primer?
u cemu se on razlikuje od jednog memedovica ili andreje?

razlika je samo sto onog prvog ti placas putem pretplate.
nema velike razlike...jedino sto od nekih mozes eto da naucis da kuvas, da nesto popravis u kuci ili da naucis nesto novo...

ne treba...postuje ko zeli da postuje...
da li cu sutra i ja recimo sa time da se bavim? mozda, nikada ne reci nikada...
no za mene su ti vlogeri, blogeri, influenseri kao pajaci u cirkusu...predstava koju placas...zabava...nema veze sa postovanjem, radom i doprinosom drustvu
a sta na teleivziji ima?
rijaliti programi?

Back