Kauboji & Indijanci

Na koga ste se ložile kao klinke? Ja uvek na Indijance, jer su kauboji bili smrdljivi, provodili su dane na konjima, a onda su im u bordelu jedva skidali čizme i još su se kupali u onoj potkošulji iz jednog dela. A Indijanci su se uvek kupali u potoku, imali su čistu kosu, lepu odeću i svoje žene, šunjali se u mokasinama, komunicirali sa životinjama i prirodom, skalpirali i ko zna šta su sve još umeli :per:

Dobro, bio je i među kaubojima poneki simpatičan lone rider.

I šta mislite, u današnjem svetu, koji muškarci su ekvivalent Indijanaca, a koji kauboja?

..što se tiče posljednjeg pitanja mislim da su amerikanci još uvijek kauboji :mafijas: ..inače su ekvivalentni što se tiče rodne muške uloge ...

Na koga ste se ložile kao klinke? Ja uvek na Indijance, jer su kauboji bili smrdljivi, provodili su dane na konjima, a onda su im u bordelu jedva skidali čizme i još su se kupali u onoj potkošulji iz jednog dela. A Indijanci su se uvek kupali u potoku, imali su čistu kosu, lepu odeću i svoje žene, šunjali se u mokasinama, komunicirali sa životinjama i prirodom, skalpirali i ko zna šta su sve još umeli :per:

I šta mislite, u današnjem svetu, koji muškarci su ekvivalent Indijanaca, a koji kauboja?

Indijanci forever. :heart:

U danasnjem svetu nema ekvivalenata pravim Indijancima, a vecina okolnih (uz retke izuzetke) podseca me na kauboje (ili zatupaste cobane).

Kad sam bila balavica nisu bili moderni Indijanci ali sam se iz duse lozila na naciste...valjda su mi se svidjale uniforme...i psi...bila ona serija Rat i secanja, secam se da mi je najbolji frajer bio Romel i onaj Staufenberg...

wes008.jpg

cherokee

Back