katolicka crkva

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misljenje o katolickoj crkvi?

• Dobro, uglavnom.....Imali su gresaka u istoriji, ali se sada trude da ih isprave....

• Tu i tamo.......Zameram im inkviziciju, drugi svetski rat itd...

• Oni nisu hriscani, vec sekta( znam da ima i ovakvih misljenja)

• nemam stav(ateista, totalno me ne interesuje sta oni rade)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne postoje podatci da je Stepinac podrzavao ustaski rezim u politici prema Srbima ali mu se opravdano zamera njegovo necinjenje i indiferentan stav prema genocidu a ceo rat je Stepinac odrzavao vezu sa Drazom i Nediocem u Srbiji cak ima i neka pisma koja je Draza slao pred kraj rata gde apeluje na zajednicku borbu protiv komunista.

Пријатељу, па није ваљда да верујеш у ту накарадно срочену будалаштину од писма?!

Isto što i Ratzinger...
Čak i strožije: u nekim liberalnijim krugovima RKS provlači se brojanje plodnih/neplodnih dana kao prihvatljivo. U PC se i to osuđuje, odnosno, jedini vid kontracepcije je uzdržanje...

Није ми јасно због чега сте се толико упрли да реформишете цркву, довољно је да лепо не будете верници и припадници и то је то.
На пример, ја сам верник и уз то изразити грешник а немам намеру да сазивам 5. васељенски сабор само да бих решио питање кондома.

Није ми јасно због чега сте се толико упрли да реформишете цркву, довољно је да лепо не будете верници и припадници и то је то.
На пример, ја сам верник и уз то изразити грешник а немам намеру да сазивам 5. васељенски сабор само да бих решио питање кондома.

Е, свака ти је златна..........ахахахаааааааааааа...........

Наравно да је Хрват.

Али, ти би, изгледа, стварно хтео да је он усташки кољач? :)

Рекох, песма није литерарно много битна, већ - симболички.

Али, ко иоле познаје књижевност, (не само хрватску) већ само на основу стила могао би знати о ком је реч.
Jel' Ujević:)
Ti to iz ličnog iskustva?
Ni od polu-hrvata hrvato-mrzca:-(:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back