Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.414
Cao drugari! Izadjem veceras u dgra sa drugarom i kao naravno idemo na neku zivu svirku, sve ostalo je njesra, a mi bi hteli da zabavimo... 
I sada dok jos svirka nije pocela, ja merkam okolo sta se ima videti... I vidimo neke prestarele udavace, ali OK, to nam je bio prvi cilj... I krenem ja tu neku pricu sa njima ono cisto da prekrtim vreme, ali nesto se ova sto na nesto lici nadigla i nista... OK... Nista strasno. Ali kasnije se onda ipak priklonila meni, mislim ipak vidim mlad visok crn zgodan momak... Pa koja zena moze da odoli?
Ali dobro...
Ono sto je recimo meni upalo u oci dok se jos nismo zgotivilili da je ta jedna polu-milfara stalno nesto kuckala na telefonu. I pogledam ja sta ona kuca kad ono neki lik koji je kod nje u imeniku zaveden kao Filip Elektrovojvodina!
Filip Elektrovojvodina?!?!?! Boze, zar je moguce? Prvo ako se zoves Filip moras biti neki (truli) burzuj, mislim ko se jos normalan zove tako, a drugo ako radis u EV onda znaci da si toliko nesposoban da se izboris za zvoje ja nego moraju matorci da ti nadju posao u drzavnoj firmi...
Ajde nebitno i to!
Nego, sve u svemu dosao neki debilko
znate ono kada mu je kosulja tako tesna da mu se razmakne na svim dugmicima, ali ne zbog misica, nego zbog sala!
Lik je platio pica samo tako, ova jedna od te trij je vec zamalo umrla od zedji, jer je cekala da joj neko plati cepi, ali nebitno... E sada valjda je to taj Filip, ko zna...
Ja i drugar gledamo, ali nismo se omeli, odmah smo napali neke zgoljave klinke, sta ima da gubimo vreme sa ovim polu-mlfarama koje se lize na javna preduzeca.... Mislim i dalje su upucivale ceznjive poglede prema nama dvojici visokih crnih momaka, ali sta da im radim.... Naisle druge i mi ih pokupili...
Nego...
Jel to normalno da kategorizujete (ili ako uma neka elkventnija forumasica, ili obrazovanija, u sta sumnjam, pa da bolje definise to sto hocu da kazem) tako muskarce?? Jel to vama normalno?
Kao:
Filip Elektrvjvodina, ili
Steva JKP Cistoca, ili
Perica Kanalizacija???
Sta bise desilo kada bih ja recimo imao u mom imeniku ovako nesto:
Ceca Udaracica, ili
Mica Vlazna, ili
Slavica Glavica..
Ja bih odmah bio provazn kao neki sta ja znam sovinista...
Jel to OK?
Sta mislite vi forumasi?
- - - - - - - - - -
E da i ako moze sutra ova tema da mi se obrise...
Da mi ne vidi moja devojka sa forma da sam je prevario...

I sada dok jos svirka nije pocela, ja merkam okolo sta se ima videti... I vidimo neke prestarele udavace, ali OK, to nam je bio prvi cilj... I krenem ja tu neku pricu sa njima ono cisto da prekrtim vreme, ali nesto se ova sto na nesto lici nadigla i nista... OK... Nista strasno. Ali kasnije se onda ipak priklonila meni, mislim ipak vidim mlad visok crn zgodan momak... Pa koja zena moze da odoli?

Ono sto je recimo meni upalo u oci dok se jos nismo zgotivilili da je ta jedna polu-milfara stalno nesto kuckala na telefonu. I pogledam ja sta ona kuca kad ono neki lik koji je kod nje u imeniku zaveden kao Filip Elektrovojvodina!

Filip Elektrovojvodina?!?!?! Boze, zar je moguce? Prvo ako se zoves Filip moras biti neki (truli) burzuj, mislim ko se jos normalan zove tako, a drugo ako radis u EV onda znaci da si toliko nesposoban da se izboris za zvoje ja nego moraju matorci da ti nadju posao u drzavnoj firmi...

Nego, sve u svemu dosao neki debilko

Nego...
Jel to normalno da kategorizujete (ili ako uma neka elkventnija forumasica, ili obrazovanija, u sta sumnjam, pa da bolje definise to sto hocu da kazem) tako muskarce?? Jel to vama normalno?
Kao:
Filip Elektrvjvodina, ili
Steva JKP Cistoca, ili
Perica Kanalizacija???
Sta bise desilo kada bih ja recimo imao u mom imeniku ovako nesto:
Ceca Udaracica, ili
Mica Vlazna, ili
Slavica Glavica..
Ja bih odmah bio provazn kao neki sta ja znam sovinista...

Jel to OK?
Sta mislite vi forumasi?
- - - - - - - - - -
E da i ako moze sutra ova tema da mi se obrise...

Da mi ne vidi moja devojka sa forma da sam je prevario...

Poslednja izmena: