Katastrofalan natalitet u Rusiji!!

одреагуј тако и конемтар овог каубоја текса.

:)

Kakva konstrukcija recenice....svaka cast!

'Si mislio na mene kada si napisao "kauboja teksa"...???...ako jesi, da te upoznam da je nick Tex, a ne tako kako ga ti pises...i uz to nikakve veze sa kaubojima nema.

O tome da moji postovi nemaju veze sa rasizmom valjda pametnima ne treba da objasnjavam...za ostale me bas briga.

Kakva konstrukcija recenice....svaka cast!

'Si mislio na mene kada si napisao "kauboja teksa"...???...ako jesi, da te upoznam da je nick Tex, a ne tako kako ga ti pises...i uz to nikakve veze sa kaubojima nema.

O tome da moji postovi nemaju veze sa rasizmom valjda pametnima ne treba da objasnjavam...za ostale me bas briga.

z:lol:

Ј.б.г. извини ти си моћни ренџер.

ко је овде паметан...

твоје речи:
ne vredi ti da postavljas slike nekih drugih (narocito ne ljudi drugih rasa), to crvene uciniti lepima i normalnima nece

vidi kako primitivno izgledaju ruske face

to je pojava tipicna za primitivna, zaostala drustva kao sto je rusko

Krastavi magarci se nadju preko sedam brda i dolina da jedan drugom lizu kraste

iz Srbije treba da se sele oni koji misle da Rusi nisu banda.

z:lol:

Ј.б.г. извини ти си моћни ренџер.

ко је овде паметан...

твоје речи:
ne vredi ti da postavljas slike nekih drugih (narocito ne ljudi drugih rasa), to crvene uciniti lepima i normalnima nece

vidi kako primitivno izgledaju ruske face

to je pojava tipicna za primitivna, zaostala drustva kao sto je rusko

Krastavi magarci se nadju preko sedam brda i dolina da jedan drugom lizu kraste

iz Srbije treba da se sele oni koji misle da Rusi nisu banda.

Rendzer...??...ne, drugi promasaj...mada moram da priznam da si za dosta pojmova cuo...:)

Bas lepo sto imas moje odabrane citate...a u vezi toga ko je pametan...pa pametan ce ovo sto si citirao da shvati onako kako treba...kako je napisano, u afirmativnom smislu.

Cheers.

Rendzer...??...ne, drugi promasaj...mada moram da priznam da si za dosta pojmova cuo...:)

Bas lepo sto imas moje odabrane citate...a u vezi toga ko je pametan...pa pametan ce ovo sto si citirao da shvati onako kako treba...kako je napisano, u afirmativnom smislu.

Cheers.

Глуп није свестан своје глупост

z:plez: z:plez: z:plez:

Жив био се каже по српски

И бели французи су ружни као и енглези.

Шарапова је међу најлепшим девојкама на свету и типилан пример како рускиње углавном изгледају. Само ретардирани неће да признају да су руси најлепши народ на свету.

Ubedljivo najruzniji narodi u evropi su oni iz Severne Evrope i Englezi i Irci. To koliko su ruzno to je potresna scena kada vidis neke od njih.
A najlepsi narodi u Evropi su Srbi i Rusi - pogledajte recimo Sarapovu, Anu Kurnjikovu ili Anu i uporedite to sa onim zapadnim teniserkama koje su sve ruzne ili u najboljem slucaju prosek.

Back