Kasting za filmove/serije/predstave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da imaš na fb-u agencije (model, statiranje..ili tako nešto izgulaj), ja ovde ne smem da ti dajem direktne linkove.
Mada generalno kod njih je teško doći do neke manje uloge. Uglavnom se svodi na statiranje u emisijama. (popunjavaš praznu stolicu i aplaudiraš).
Manje uloge uglavnom dobijaju ljudi koji studiraju glumu, ili su je završili.

I kinta uvek kasni i po nekoliko meseci. Moja kuma koja statira za njih nekad honorar dobije i za pola god, a nekad čak i kasnije!!! Pritom to je skroz mala kinta

Ako se već baviš glumom, onda je to druga priča. Mnogo ti je lakše da upadneš u neki film kad saznaš za neku audiciju, nego preko ovakvih agencija.

Sećam se da sam prisustvovala audiciji za film "Doba nevinosti" :D I ne znam ni zašto su je pravili (a prijavilo se hiljade ljudi), kad je Mirka Vasiljević dobila ulogu :)

Mislio sam na ne znam... Npr. skola (osnovna) pa sedim u klupi....... Ili tako nesto :)

Jel moze preko Dadova ili skole Mike Aleksica (nadam se da se tako zove covek, ako nije ja se stvarno izvinjavam) da se ode na tako neku audiciju?

Pozdrav, hvala!

To je onda statiranje :)
Imaš preko agencje Tattoo, statiranje za reklame i tako to... Probaj preko njih. Agenciju drži žena od Zimonjića. Imaju modeling i statiranje

Ako se već baviš glumom, onda je to druga priča. Mnogo ti je lakše da upadneš u neki film kad saznaš za neku audiciju, nego preko ovakvih agencija.

Sećam se da sam prisustvovala audiciji za film "Doba nevinosti" :D I ne znam ni zašto su je pravili (a prijavilo se hiljade ljudi), kad je Mirka Vasiljević dobila ulogu :)

To se pravi vestacka bombasticnost.

@Tema: A, ti bi da glumis? A?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back