LeNatasha
Gost
- Poruka
- 106
Primetila sam da u zadnje vreme maltene nikad ne stižem u dogovoreno vreme kad trebam da se nađem sa nekim, da idem u školu, da siđem na ručak/večeru itd. Sve odlažem za 5 min, pa još 5 min, mislim da imam vremena i na kraju koliko god ranije da počnem da planiram i da se spremam, opet kasnim i već to počinje da me nervira. Nisam nešto pretrpana obavezama da mogu da se pravdam izgovorom da ne stižem sve na vreme, nego jednostavno koliko god vremena da odvojim za pripremu ispadne nedovoljno.
Mada dobro, uvek smislim neke zanimljive izgovore za kašnjenje pa se niko ne ljuti, ali eto čisto da pokrenem diskusiju na tu temu.
Da li ste osoba koja kasni ili dolazi ranije od dogovorenog vremena bilo da se radi o sastanku sa nekim, odlasku na posao, u školu itd?
Da li pridikujete kad morate da čekate nekog ili vama pridikuju na čekanju kad stignete?
Koliko često kasnite i kakvi su vam izgovori za kašnjenje?
Šta mislite da je uzrok tome što ne stižete na vreme?
Mada dobro, uvek smislim neke zanimljive izgovore za kašnjenje pa se niko ne ljuti, ali eto čisto da pokrenem diskusiju na tu temu.

Da li ste osoba koja kasni ili dolazi ranije od dogovorenog vremena bilo da se radi o sastanku sa nekim, odlasku na posao, u školu itd?
Da li pridikujete kad morate da čekate nekog ili vama pridikuju na čekanju kad stignete?
Koliko često kasnite i kakvi su vam izgovori za kašnjenje?
Šta mislite da je uzrok tome što ne stižete na vreme?