Касирке и корона и имунитет?

Poruka
9.345
Какав то чудесни имунитет имају те наше касирке, свака им част, нису кукале и правиле срцепарајуће слике, када НИЈЕДНА није оболела?
О чему се ту ради?
Цео дан на ногама, са људима и ниједна није заражена?

Ако је неко био у додиру са људима то су оне.
Како се онда корона уопште преноси?
КО ЈЕ уопште преноси?
ГДЕ СУ ти извори заразе онда?

Шта неко иде и праши људе короном, онако по случајном избору?

Првих 20 дана нису имале чак ни маске, ни рукавице, а и оне што штите, убило се....више за инстаграм...

Medicinari su 100% svog vremena okruzeni bolesnim ljudima.
Sto korona sto ostale bolesti a to sigurno utice na coveka....

И?
Какве то везе има са касиркама, које су у ДОДИРУ НОВЦА, дисања, итд....ТИСУЋА људи дневно?
....
Оћеш да кажеш да никада ниједан болестан човек није крочио ни у једну продавницу?
А немају НИКАКВЕ мере заштите, за разлику од лекара, који су обучени ко Нил Армстронг!
....
А лекари обично и не оболевају, јер их временом брига више за људе, гледају на то као на посао, изгубе осећања....

Какав то чудесни имунитет имају те наше касирке, свака им част, нису кукале и правиле срцепарајуће слике, када НИЈЕДНА није оболела?
О чему се ту ради?
Цео дан на ногама, са људима и ниједна није заражена?

Ако је неко био у додиру са људима то су оне.
Како се онда корона уопште преноси?
КО ЈЕ уопште преноси?
ГДЕ СУ ти извори заразе онда?

Шта неко иде и праши људе короном, онако по случајном избору?

Првих 20 дана нису имале чак ни маске, ни рукавице, а и оне што штите, убило се....више за инстаграм...
Znas o cemu se radi,one rade po ceo dan,a virus sibaju iz aviona,e zato ih nije navato

Nema smisla, cek da vratimo na realu, mislm ja znam puno mladih i vec sredovecnih kasirki pa mogu i tu da kazem po nesto...
Prvo na kasi obicno budu one koje su tek pridosle, novajlije, najtezi posao...ili za nas, najmladje, najsladje i slicno...
Drugo , kasirka mora ipak da ima neku koncentraciju , sto znaci blago teleci pogled tu otpada, napravice pre ili kasnije manjak....
To vec znaci da su manje podlozne covidu.....mladje, pametnije pa se bolje cuvaju...

To ne znaci da mogu da izbegnu promaju, razne druge bolestine, tako da nisu supermeni...
U ovoj situaciji osim predispozicije koja nije na njihovoj strani, imaju i prednost strah kupaca...pa mnogi i ne uzimaju kusur ako je sitno....
Diraju stalno novac, pa ne diraju lice, koje se zeznu, brzo dobiju i bez Korone neku koznu bolest....
Znaci plase se novca i bez Korone....
Ako znaju da rade posao, mogu da ga rade bez mnogo izgovorenih reci, sa nekima mogu i da ne progovore, npr sa mnom, tako da svaki razgovor moze biti samo o nekim drugim stvarima, ali kad nije Korona...
One govore, musterija slusa i to je to...
Njima samo trebaju plasticne rukavice da ne moraju da pipkaju svaki proizvod golom rukom a to je kod vecine bilo, one za povrce, em najjeftinije em se najmanje znojis u njima...

Nema smisla, cek da vratimo na realu, mislm ja znam puno mladih i vec sredovecnih kasirki pa mogu i tu da kazem po nesto...
Prvo na kasi obicno budu one koje su tek pridosle, novajlije, najtezi posao...ili za nas, najmladje, najsladje i slicno...
Drugo , kasirka mora ipak da ima neku koncentraciju , sto znaci blago teleci pogled tu otpada, napravice pre ili kasnije manjak....
To vec znaci da su manje podlozne covidu.....mladje, pametnije pa se bolje cuvaju...

To ne znaci da mogu da izbegnu promaju, razne druge bolestine, tako da nisu supermeni...
U ovoj situaciji osim predispozicije koja nije na njihovoj strani, imaju i prednost strah kupaca...pa mnogi i ne uzimaju kusur ako je sitno....
Diraju stalno novac, pa ne diraju lice, koje se zeznu, brzo dobiju i bez Korone neku koznu bolest....
Znaci plase se novca i bez Korone....
Ako znaju da rade posao, mogu da ga rade bez mnogo izgovorenih reci, sa nekima mogu i da ne progovore, npr sa mnom, tako da svaki razgovor moze biti samo o nekim drugim stvarima, ali kad nije Korona...
One govore, musterija slusa i to je to...
Njima samo trebaju plasticne rukavice da ne moraju da pipkaju svaki proizvod golom rukom a to je kod vecine bilo, one za povrce, em najjeftinije em se najmanje znojis u njima...

To što ti pričaš je u potpunoj suprotnosti sa onim što SZO navodi kao način prenošenja zaraze.
Do sada je trebalo biti ohohoh više zaraženih kasirki, a vidimo da nema nijedna!

To što ti pričaš je u potpunoj suprotnosti sa onim što SZO navodi kao način prenošenja zaraze.
Do sada je trebalo biti ohohoh više zaraženih kasirki, a vidimo da nema nijedna!
Zarazene pronalaze tako sto budu u kontaktu sa nekim ko je zarazen....ko prelezi s nogu , a nije bio u kontaktu sa nekim oznacenim zarazenim, njega ne pronadju....ono sto june kaze, preleze u letu je bas to, preleze u letu.......
Mada ja ne znam sta szo navodi kao nacin prenosenja zaraze covid....svaki virus se prenosi dodirom (hiv je izuzetak), vecina kapljicno, neki aerosolno, ja licno uzimam da se vecina prenosi aerosolno...
Znaci ovo sto bi srbi rekli iz prsta, znaci bez obzira na covid, svako ko je mnogo sa narodom, on ima odbranu prema tim virusima, inace bi se na mestu profesora u skoli, kasirke, vrlo cesto razboljevali....
Tesko da poverujem da nijedna kasirka nije u letu prebolela covid....pre ce biti da su dobar deo njih prosle covid u bg pre nego sto je igde zabelezeno , znaci tamo na pocetku marta...sto je bolje, manja doza za njih...

Ako je tacno da je covid mali sitan ebac, sto znaci da ostavlja mali footprint, tj malu imunolosku sliku, to znaci da je ebac, kad se ugnezdi, moze da egzistira i do 15 dana a da se prikaze kao lagani 1 og , 8 og , pa 15 og dana, nesto kao herpes virus, kad opadne malo imunitet....
E sad ja stvarno ne znam sta je istina po nasem szo....i ne citam nase sta pisu, jer bi onda bio u Milanu na sopingu...
Uostalom , sve je ovde nekako seljacki obradjeno .....ili ja lose zapazam, porast broja obolelih ,oni najavljuju smanjenje izolacije....pa onda pustaju slike kao opravdanje tog trenda...na TV...

Kakvi su ljudi danas i koliko bezocno lazu, a nema profesionalnih u Srbiji , to se bas nista ne bi moglo verovati sta se kaze...
Ko istinu govori, niko mu ne veruje....eto dokle smo dosli...
A ne bih rekao da se kasirke nisu plasile da se ne zaraze....ja ne verujem u takvu opciju...sto znaci da su verovatno malo boostovale svoj imuni sistem...

Back