gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
a ti ono, juce bila/bio u raju, pa tvrdis?![]()
Ja verujem tako.... imam svoje ubedjenje ~~
Javlja mi se da je tako , i nikako drugacije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti ono, juce bila/bio u raju, pa tvrdis?![]()
ta tvoja drugarica teši samu sebe.U retkoj od mojih socijalnih epizoda, došla mi drugarica i priča kako joj je umro komšija, ali da eto onaj odozgo vidi sve. Kaže da je čovek ukrao neku zemlju rođenom bratu i da ga je sad stigla kazna za to. Pitam je ja koliko je komšija imao godina, ona mi reče osamdeset pet. E sad pošto je komšija umro zbog karme u dubokoj starosti ja se tu zapitah. Nije ona prva osoba iz čijih sam usta ovo čula, kod nekih je čak išlo i do morbidnost gde su roditelje optuživali za smrt dece zbog njihovih greha iz prošlosti.
Da li verujete u ove gluposti?
Ili mislite da niko nikad u životu nema problema osim ako je loš čovek?
U retkoj od mojih socijalnih epizoda, došla mi drugarica i priča kako joj je umro komšija, ali da eto onaj odozgo vidi sve. Kaže da je čovek ukrao neku zemlju rođenom bratu i da ga je sad stigla kazna za to. Pitam je ja koliko je komšija imao godina, ona mi reče osamdeset pet. E sad pošto je komšija umro zbog karme u dubokoj starosti ja se tu zapitah. Nije ona prva osoba iz čijih sam usta ovo čula, kod nekih je čak išlo i do morbidnost gde su roditelje optuživali za smrt dece zbog njihovih greha iz prošlosti.
Znam.... To je ljudski.
Sve nevolje na ovom svetu nisu nista u poredjenju sa svom divotom i savrsenstvom vecnog zivota u raju....
i obrnuto, sva uzivanja na ovom svetu nisu vredna vecnog unistenja...
U retkoj od mojih socijalnih epizoda, došla mi drugarica i priča kako joj je umro komšija, ali da eto onaj odozgo vidi sve. Kaže da je čovek ukrao neku zemlju rođenom bratu i da ga je sad stigla kazna za to. Pitam je ja koliko je komšija imao godina, ona mi reče osamdeset pet. E sad pošto je komšija umro zbog karme u dubokoj starosti ja se tu zapitah. Nije ona prva osoba iz čijih sam usta ovo čula, kod nekih je čak išlo i do morbidnost gde su roditelje optuživali za smrt dece zbog njihovih greha iz prošlosti.
Znam.... To je ljudski.
Sve nevolje na ovom svetu nisu nista u poredjenju sa svom divotom i savrsenstvom vecnog zivota u raju....
i obrnuto, sva uzivanja na ovom svetu nisu vredna vecnog unistenja...
verujem,da nije ukro sigurno bi 90 ziveoU retkoj od mojih socijalnih epizoda, došla mi drugarica i priča kako joj je umro komšija, ali da eto onaj odozgo vidi sve. Kaže da je čovek ukrao neku zemlju rođenom bratu i da ga je sad stigla kazna za to. Pitam je ja koliko je komšija imao godina, ona mi reče osamdeset pet. E sad pošto je komšija umro zbog karme u dubokoj starosti ja se tu zapitah. Nije ona prva osoba iz čijih sam usta ovo čula, kod nekih je čak išlo i do morbidnost gde su roditelje optuživali za smrt dece zbog njihovih greha iz prošlosti.
verujem,da nije ukro sigurno bi 90 ziveo
ljudi ne mogu da podnesu pomisao da je zivot totalna anarhija, pa mazu sebi oci
Ne mogu da podnesem pomisao da nema pravde i da ne postoji sistem nagrade i kazne.
Jahve kaže da je ON onaj koji se sveti na deci do trećeg i četvrtog kolena, tj. na potomcima grešnika.
Tu ne vidim nikakvu logiku kojom bi se jedan bog ponosio kad je u pitanju pravednost osim ako se ne misli na karmičke dugove.
Karma bi se prenela na potomke koji su reinkarnacija grešnika.
To mi jedino pada na pamet.
Ako nije tako, onda bih volela da mi neko od vernika objasni kako se kažnjavaju potomci koji ništa nisu zgrešili, a grešnike zaobilazi kazna.
po prirodi stvari tesko je da trece ili cetvrto koleno imaju nepromernjivu sudbinu predaka.
cak mislim da je to tako jer treba, zamisli da je stanje nepromenjivo stotinama godina pa i hiljadu???
ne verujem u te glupostiU retkoj od mojih socijalnih epizoda, došla mi drugarica i priča kako joj je umro komšija, ali da eto onaj odozgo vidi sve. Kaže da je čovek ukrao neku zemlju rođenom bratu i da ga je sad stigla kazna za to. Pitam je ja koliko je komšija imao godina, ona mi reče osamdeset pet. E sad pošto je komšija umro zbog karme u dubokoj starosti ja se tu zapitah. Nije ona prva osoba iz čijih sam usta ovo čula, kod nekih je čak išlo i do morbidnost gde su roditelje optuživali za smrt dece zbog njihovih greha iz prošlosti.