"Karla ne juri Ratka, nego hapsi Vuka'....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
filatelista:
Uz dužno poštovanje, nadmašio si samog sebe! Obrisao mi post, a tako sam nadahnuto to otkucao :roll:
Ne znam koliko nadahnuto, ali sto sam ja udarila glavom o zid, to je cudo :shock:
Ili nije :shock:
Kuckala, pronala neke validne cinjenice, "nadahnula" se, i na kraju kad poslah, "rekose" mi:
Tema je zakljucana :shock:
Doduse, jeste ovaj predator zazivao moderatora (namerno pisem malim slovom, i inace se pise malim slovom :wink: i sta ces :roll:
Dok opet ne zakrabulje temu, samo da pitam: Je su li isti moderatori i na Knjizevnosti, ili bilo kojj drugoj diskusiji, da menjam ceo sajt, a ne samo diskusiju :confused:
Ili, jos bolje, GDE NISU oni moderatori :evil:
Unapred i do groba zahvalna Biljana :wink:

Plava Bilja:
Ne znam koliko nadahnuto, ali sto sam ja udarila glavom o zid, to je cudo :shock:
Ili nije :shock:
Kuckala, pronala neke validne cinjenice, "nadahnula" se, i na kraju kad poslah, "rekose" mi:
Tema je zakljucana :shock:
Doduse, jeste ovaj predator zazivao moderatora (namerno pisem malim slovom, i inace se pise malim slovom :wink: i sta ces :roll:
Dok opet ne zakrabulje temu, samo da pitam: Je su li isti moderatori i na Knjizevnosti, ili bilo kojj drugoj diskusiji, da menjam ceo sajt, a ne samo diskusiju :confused:
Ili, jos bolje, GDE NISU oni moderatori :evil:
Unapred i do groba zahvalna Biljana :wink:
Kako se to zaziva moderator,sta se radi?
Idi ako zelis na www.srsforum.com.

Prilozi

• _38882549_seselj-ap-203body.jpg
    _38882549_seselj-ap-203body.jpg
    7,3 KB · Pregleda: 1
  • 551.jpg
    551.jpg
    4,2 KB · Pregleda: 16
  • untitled.gif
    untitled.gif
    19,3 KB · Pregleda: 0
  • untitled 11.gif
    untitled 11.gif
    7 KB · Pregleda: 18
Razlika izmedju kumova.........

Vuk Draskovic nije nikada organizovao maltretiranja i iseljenja hrvata i ostalih nesrba kao Seselj

Vuk nije drzao zapaljive ratno huskacke govore, kao Seselj

Vuk nije branio deci hrvatske nacionalnosti da idu u beogradske skole , kao Seselj

Vuk nije bio udarna pesnica zlocinackog rezima SM, kao Seselj

Vuk nikada nije zagovarao ratove, i Veliku Srbiju, (Karlovac-Tokio), kao Seselj

Srpska Garda je unistena od strane DBa , upravo zato sto je pripremana da brani narod preko Drine, a ne da vodi politiku SM i Voje Seselja............unistena je pre nego je uspela i da stupi u ozbiljne borbe

Iz istog razloga, ubijen je od DBa i Giska, nesumnjivi autoritet medju dobrovoljcima.....mnogo veci tada od Arkana..........za koga pola Srbije do rata nije ni culo

Ne verujem da ce Vuk u Hag............to su samo zelje njegovog kuma i kumice..........

I mene je iznenadilo Vukovo zalaganje za hapsenje, mada to njegova trenutna funkcija od njega zahteva

Pa, ako to njegova funkcija podrazumeva, sta ima tu da te iznenadi????????? :confused:

ipak takvo licemerje nije netipicno za politicara.

Kako moze biti licemerje, ako neko obavlja posao koji mu je poveren?????

Bilo bi lepo da je Vuk neki faktor u Srbiji pa da pomogne to hapsenje.

E. tu si u pravu :wink:

Vuk preko Dane i svoje partije, posto poto zeli mesto u drzavnoj bezbednosti, jedini cilj je da se skupe svi kompromitujuci materijali o njemu samom i to kao glavnom saradniku DB pocetkom 70-ih pa sve do pocetka 90-ih, mada je i dalje pod ucenom iste,......
Vuk hoce da tragove izbrise.............
Od pocetnika cinkarosa i drukera do umisljenog intelekta stvorio je osnov za karrijeru od koje ne moze pobeci.
Prirodna nadarenost uocavanja i prenosenja kroz reci na papir, koristeci arhiv iste sluzbe stvara knjizevna dela, koja su inace bila u sluzbi te iste organizacije,.......zasto danas ne pise.............

opanak:
Vuk preko Dane i svoje partije, posto poto zeli mesto u drzavnoj bezbednosti, jedini cilj je da se skupe svi kompromitujuci materijali o njemu samom i to kao glavnom saradniku DB pocetkom 70-ih pa sve do pocetka 90-ih, mada je i dalje pod ucenom iste,......
Vuk hoce da tragove izbrise.............
Od pocetnika cinkarosa i drukera do umisljenog intelekta stvorio je osnov za karrijeru od koje ne moze pobeci.
Prirodna nadarenost uocavanja i prenosenja kroz reci na papir, koristeci arhiv iste sluzbe stvara knjizevna dela, koja su inace bila u sluzbi te iste organizacije,.......zasto danas ne pise.............

Свака част, опанак, опасно добро запажање......... :lol:

Mae:
:lol: ('telA da kažem! ;) )
Pa, eto, ispade on bi hteo da isporuči ali nije u njegovoj moći! Malo da ga bacimo u Ministarstvo unutrašnjih da "završi" akciju 'apšenja, posle ga vratimo na mesto na kom jeste da lepo i kaže kako je posao obavljen! ;)

E, kad ga "uvati" ima da udje u narodne pesme, mislim epske :wink:
Uh, imam ideju za novu temu, ali necu da nerviram Irona ;-)
Zasad 8-)

Plava Bilja:
E, kad ga "uvati" ima da udje u narodne pesme, mislim epske :wink:
Uh, imam ideju za novu temu, ali necu da nerviram Irona ;-)
Zasad 8-)

Njega u pesmu, a on ima odmah da nastavi da piše drugu knjigu- "Nož", "Viljuška" i "Kašika" from the trilogy "The escajg"!

(Joj, Biljo, bojim se da onaj ko uvati Ratka u epskim i guslarskim pesmama neće biti baš najlepše opevan!!!! )

Plava Bilja:
Ja sam cula u Skupstini Srbije, kada je za govornicom bio Tomislav Nikolic (i jos jedan iz otcepljenog krila SPO-a) da Karla nije zaboravila na Vuka Draskovica, ali, da ga zasad, pusta na miru dok ne obavi dosta toga oko hapsenja Mladica (moguce i Karadzica) a onda da ce i on doci na red. Nesto je o tome, navodno, pisao i sam Seselj, ali, to nisam videla.

Inace, na sudjenju Miloseivicu, mnogi svedoci su govorili vrlo negativno o "Srspkoj gardi" Vuka Draskovica, tako da mislim da je Vuk ucenjen, da pokusava da se "iskupi" itd.itd, ali, ako misli da ce Karla imati milosti, bojim se da se prevario.
Vuk se previse eksponirao i u narodu i Haskom tribunalu.
Ne bila mu u kozi.....

Ponovo citiram ovaj odgovor na pitanje autoru teme: "Da li postoji optužnica?"
Dakle jedno čaršijsko "rekla-kazala" i jeftina politička borba sa ciljem narušavanja reputacije stranke SPO.

Javna opomena autoru teme.

Kohen:
Razlika izmedju kumova.........

Vuk Draskovic nije nikada organizovao maltretiranja i iseljenja hrvata i ostalih nesrba kao Seselj

Vuk nije drzao zapaljive ratno huskacke govore, kao Seselj

Vuk nije branio deci hrvatske nacionalnosti da idu u beogradske skole , kao Seselj

Vuk nije bio udarna pesnica zlocinackog rezima SM, kao Seselj

Vuk nikada nije zagovarao ratove, i Veliku Srbiju, (Karlovac-Tokio), kao Seselj

Srpska Garda je unistena od strane DBa , upravo zato sto je pripremana da brani narod preko Drine, a ne da vodi politiku SM i Voje Seselja............unistena je pre nego je uspela i da stupi u ozbiljne borbe

Iz istog razloga, ubijen je od DBa i Giska, nesumnjivi autoritet medju dobrovoljcima.....mnogo veci tada od Arkana..........za koga pola Srbije do rata nije ni culo

Ne verujem da ce Vuk u Hag............to su samo zelje njegovog kuma i kumice..........

Javna opomena korisniku Kohen za ove poluistine.
Ako imate dokaze za sve tvrdnje pošaljite mi na PP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back