Likita pruza podrsku i uvek se svima nadje <3. Mnogo mi je drago da se i Lilihip javila, a za Pecu ne smem ni da pitam, citala sam da ste sve zabrinute za njega. Britney, ti si me najvise pokolebala da pisem o svom problemu jer sam procitala jedan tvoj post gde pominjes da su prosle tri godine i da si nervozna. Ti si zdrava zena, a koliko sam procitala i videla i lepa si

. Htela sam da ti kazem da uzivas u tome i da odgurnes te negativne misli.
Mi, tacnije moja mama, borimo se sa adenocarcinomom jajnika. Vise ne znam ni da li se borimo, jer od pre par dana je ukinuta hemioterapija, radjen je presek posle druge, pa su tumor markeri skocili za duplo. Bili su ranije oko, 1000, sad je katastrofa. Ne bi mene to sprecilo da se borim za obe, ali je pala na postelju od pre dva dana, bolovi nenormalni, prepisali su joj metadone ili tako nesto. Kako da se borim kad ne mogu kod njih u kucu da udjem, noge mi se odseku i uhvati me mucnina. Plasi me taj prizor, da jedna onako jaka i hrabra i jaka zena kljokne. Ja verujem u zvanicnu medicinu, alternativnu prihvatam kao dodatak, a u to ubrajam sve sto moze da ojaca imunitet, a na prirodnoj je bazi. I sve sam pokusala...i dobro mi je islo. Operisana je u avgustu, dobila je hemioterapiju u III ciklusa i zracenje posle toga. Trebalo je da mi bude jasno sve kad je doktorka rekla "palijativno", ali mislim da sam tek kasnije saznala sta to znaci. I sada ovo..prekid terapije, bolovi..ja nisam glupa, znam sta to znaci, ali moram da nastavim da se nekako borim i da se prikupim