Karcinom jajnika

ma kakve lepe misli , lecenje rakom , saveti o hrani , psihoterapija da se lakse nosite sa tim , nema da se brine svet , 25%popusta pa i za pratioca a cene ukupne nikud ali strucnjak sa novog zelanda ce vam reci da nije sve crnooooooo

E pa hvala mu k'o najrodjenijem, evo kao da smo bili. Nego da pitam ja nesto ozbiljno. Da li se neko susretao sa slobodnom tecnoscu u stomaku? Pretpostavljam da se javlja zbog metastaza. Nije navodno neophodno da se crpi, nego da se proba prvo diureticima (valjda se tako zovu). Meni to deluje malo nelogicno i suvise jednostavno

Drage i dradi moji,evo mene,kao sto neko do vas rece ( ne mogu od silnog citanja da upamtim ko :-) ) ja stvarno uvek u zurbi.Vaspitanje deteta je stvarno najteza stvar u zivotu.Uf.Tata je imao razne preglede,kontrole i analize pa sam sa njim na sve strane isla.Tu su muz dete,operi,skuvaj,spremi,ispeglaj.... :-) Ja inace imam malih problema sa srcem pa nekad ne budem bas najbolje.Valjda sve ovo iza mene ostavlja velike posledice.A mama? Ona jos uvek ne razgovara sa mnom.Pustam je,ne diram je.Dacu joj jos malo vremena,a onda je hvatam.Vreme mi u poslednje vreme mnogo znaci,shvatam koliko brzo prolazi i da ga nema na pretek.Bila je na kontroli a tacne informacije nemam,Brat mi rece da je sve ok,nema lekova,nema terapije,tm je 35 a bio je 8 ali rekose da je to od prehlade ili nekih drugih faktora,kao nista zabrinjavajuce.Ona se dobro oseca,redovno funkcionise,i moram da se pohvalim da se osisala i ofarbala.jeeeeeeeeeeeeeee.Za 2 meseca kontrola. Eto.

Volela bih ja da se opustim,ali ne mogu.zivi na 100 metara od mene,okrece glavu kad me sretne,spusta slusalicu...Krivo mi bude.imam osecaj da kad bih pokusala da razgovaram da bi me istukla da moze.toliko je nekog besa ii mrznje u njoj prema meni.Tata i brat su pokusavali da saznaju i cemu je rec ali nista,mucak.Poludecu stvarno.Taman je sve nekako krenulo na bolje i eto.Mamamija,mi se cujemo svakako ovih dana.Ostalim zelim svu srecu ovog sveta,posle kise dodje sunce.

Volela bih ja da se opustim,ali ne mogu.zivi na 100 metara od mene,okrece glavu kad me sretne,spusta slusalicu...Krivo mi bude.imam osecaj da kad bih pokusala da razgovaram da bi me istukla da moze.toliko je nekog besa ii mrznje u njoj prema meni.Tata i brat su pokusavali da saznaju i cemu je rec ali nista,mucak.Poludecu stvarno.Taman je sve nekako krenulo na bolje i eto.Mamamija,mi se cujemo svakako ovih dana.Ostalim zelim svu srecu ovog sveta,posle kise dodje sunce.
Biljana bas mi je zao kroz sta prolazis....Ova bolest je nepredvidiva,stalno dolazi do poboljsanja pogorsanja....Svaki dan proveden sa dragim osobama je viliki dar od boga za sve nas a pogotovo za one koji su bolesni...Moja majka je ,kad je bila u takozvanoj remisiji,bas bila raspolozena....Trudila se da zivi kao i svi zdravi ljudi oko nje.Ne znam sta se desilo sa tvojom majkom,prosto neverovatno.Cule smo se i stekla sam utisak da si izuzetno prijatna i dobronamerna.:zag: .Moja majka je sada posle navracanja bolesti malo pala...Nekako je mrzovoljnija i osetljivija.Danas ide na trecu hemio pa kontrola.Cujemo se.Zovem te cim dopunim kredit za tvoju mrezu.:heart:

Prvo vam saljem pozdrav i ukratko cu napisati sto me muci....prvi put sam na ovom forumu i nadam se da cu naici na smjernice koje me zanimaju....
Prije 3 god sam operirana...karcinom zacahuren u endometriozi...jajnik je u pitanju...uradena velika operacija,45 lim cvorova na srecu svi dijelovi cistk...ali zbog agresivnosti i vrste operacije- laparaskopski su poceli i razbili cistu...prosla sam kemo- taxol i carbo..marker uvijek ok...figo1...e sad se dogodilo da mi se u oziljku opet napravio tumor..opet operacija ,izvaden tumor iz podrucja oziljka u cijelosti,na srecu abdomen i svi drugi nalazi ok.ordinirana mi je radiorapija tog dijela gdje je bio tumor....eto vec sam pola prosla nije strasno....alj muci me sto sad??? Ne zn kako cu dalje....strah i beznade me olupiraju....ima li sanse za neki period normalnog zivota mada ne znam sto to vise znaci.....eto malo pesizma pred novu godinu.....slobodna sam ovako pksati jer me sigurno razumijete...nisam napisala da su mi rekli da se to cesto dogada kod neprepoznatog karcinoma i da su zapravo stanice direktno posijali troakarom....eto peha.....
Zelim vam svako dobro i unaprijed zahvaljujem na odgovorima!!!

Zdravo Depra...Puno pozdrava tebi.Ne znam da li si iz postova mogla da se upoznas sa situacijom moje mame.Ona je imala i dobre i lose periode a bila je u trecem stadijumu bolesti.Bas nisi imala srece....Moglo je sve da bude jednostavnije.Samo napred i bice sve ok.Mogu da razumem tvoj strah....I moja mama ima strah od neizvesnosti.

Prvo vam saljem pozdrav i ukratko cu napisati sto me muci....prvi put sam na ovom forumu i nadam se da cu naici na smjernice koje me zanimaju....
Prije 3 god sam operirana...karcinom zacahuren u endometriozi...jajnik je u pitanju...uradena velika operacija,45 lim cvorova na srecu svi dijelovi cistk...ali zbog agresivnosti i vrste operacije- laparaskopski su poceli i razbili cistu...prosla sam kemo- taxol i carbo..marker uvijek ok...figo1...e sad se dogodilo da mi se u oziljku opet napravio tumor..opet operacija ,izvaden tumor iz podrucja oziljka u cijelosti,na srecu abdomen i svi drugi nalazi ok.ordinirana mi je radiorapija tog dijela gdje je bio tumor....eto vec sam pola prosla nije strasno....alj muci me sto sad??? Ne zn kako cu dalje....strah i beznade me olupiraju....ima li sanse za neki period normalnog zivota mada ne znam sto to vise znaci.....eto malo pesizma pred novu godinu.....slobodna sam ovako pksati jer me sigurno razumijete...nisam napisala da su mi rekli da se to cesto dogada kod neprepoznatog karcinoma i da su zapravo stanice direktno posijali troakarom....eto peha.....
Zelim vam svako dobro i unaprijed zahvaljujem na odgovorima!!!

Depra,imas dobru temu "Onkomafija-vreme izmedju skenera".
Tu ce dobiti savete,i reci podrske,naci ces prijatelje kao nigde ovde! :heart:

Sve najbolje!

Svima zelim srecnu novu godinu.Pre svega zdravlja jer svega ostalog ce biti.Zelim od sveg srca svima i vasim najblizima puno srece,jer svi smo na ovom forumu uglavnom zbog muke koja nas muci. Zelim da se uskoro svi prebacimo na neki lepsi forum,ali bukvalno svi.

Back