BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ignor 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biljana bas mi je zao kroz sta prolazis....Ova bolest je nepredvidiva,stalno dolazi do poboljsanja pogorsanja....Svaki dan proveden sa dragim osobama je viliki dar od boga za sve nas a pogotovo za one koji su bolesni...Moja majka je ,kad je bila u takozvanoj remisiji,bas bila raspolozena....Trudila se da zivi kao i svi zdravi ljudi oko nje.Ne znam sta se desilo sa tvojom majkom,prosto neverovatno.Cule smo se i stekla sam utisak da si izuzetno prijatna i dobronamerna.Volela bih ja da se opustim,ali ne mogu.zivi na 100 metara od mene,okrece glavu kad me sretne,spusta slusalicu...Krivo mi bude.imam osecaj da kad bih pokusala da razgovaram da bi me istukla da moze.toliko je nekog besa ii mrznje u njoj prema meni.Tata i brat su pokusavali da saznaju i cemu je rec ali nista,mucak.Poludecu stvarno.Taman je sve nekako krenulo na bolje i eto.Mamamija,mi se cujemo svakako ovih dana.Ostalim zelim svu srecu ovog sveta,posle kise dodje sunce.
Prvo vam saljem pozdrav i ukratko cu napisati sto me muci....prvi put sam na ovom forumu i nadam se da cu naici na smjernice koje me zanimaju....
Prije 3 god sam operirana...karcinom zacahuren u endometriozi...jajnik je u pitanju...uradena velika operacija,45 lim cvorova na srecu svi dijelovi cistk...ali zbog agresivnosti i vrste operacije- laparaskopski su poceli i razbili cistu...prosla sam kemo- taxol i carbo..marker uvijek ok...figo1...e sad se dogodilo da mi se u oziljku opet napravio tumor..opet operacija ,izvaden tumor iz podrucja oziljka u cijelosti,na srecu abdomen i svi drugi nalazi ok.ordinirana mi je radiorapija tog dijela gdje je bio tumor....eto vec sam pola prosla nije strasno....alj muci me sto sad??? Ne zn kako cu dalje....strah i beznade me olupiraju....ima li sanse za neki period normalnog zivota mada ne znam sto to vise znaci.....eto malo pesizma pred novu godinu.....slobodna sam ovako pksati jer me sigurno razumijete...nisam napisala da su mi rekli da se to cesto dogada kod neprepoznatog karcinoma i da su zapravo stanice direktno posijali troakarom....eto peha.....
Zelim vam svako dobro i unaprijed zahvaljujem na odgovorima!!!