Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
[/quote]Anonymous:Obožavam ga.Mislim da su karatistkinje najlepše žene
Navedi neku![/quote]Anonymous:Anonymous:Obožavam ga.Mislim da su karatistkinje najlepše žene
karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
86. 8)Anonymous:karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Ja sam iz bg, ti koje si god.
karatistkinja:86. 8)Anonymous:karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Mogu ti samo reci da sam clan Srpske Karatelolla:karatistkinja:86. 8)Anonymous:karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Kod koga vezbas, tj. u kom klubu?
karatistkinja:Mogu ti samo reci da sam clan Srpske Karatelolla:karatistkinja:86. 8)Anonymous:karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Unije! :wink:
Anonymous:karatistkinja:Mogu ti samo reci da sam clan Srpske Karatelolla:karatistkinja:86. 8)Anonymous:karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Unije! :wink:
U Niponu. Gde ti treniras
i odakle si?
Karatistkinja:Ako si onaj karatista sa pocetka,onda sam ja tebe prva pitala gde treniras,volela bih da znam![]()
Karatistkinja:Ako si onaj karatista sa pocetka,onda sam ja tebe prva pitala gde treniras,volela bih da znam![]()
KK "Elektro-porcelan" Arandjelovackaratista:Karatistkinja:Ako si onaj karatista sa pocetka,onda sam ja tebe prva pitala gde treniras,volela bih da znam![]()
ja sam taj treniram u iponu sa novog bgda sam
ti gde treniras i odakle si
![]()
Soko StarkAnaaaaaaaaaaaaa:KARATE KLUB "SABAC"!!!!!!!!!!!!!!Postoji li bolji klub?