Karambit nozevi

jbg bolje nositi normalan nož sa sečivom od 12cm i sekiricu :)
ne znam dali se sećaš onog lovačkog što je u ono vreme proizvodio famipa Prizren , dva sam takva izgubio u planine, e taj je to što kažeš ulazio u tu kategoriju 12_15 cm sečivo , i stvarno mnogo ličio na ovaj sad trailmaster
ma ovaj , sve tri u jedno , i sekirica za cepanje drva i za bilo šta da se preseče

Moja EDC torbica i preklopni nož spydeco byrd

IMG_20230506_171943.jpg

IMG_20230506_172008.jpg

ne znam dali se sećaš onog lovačkog što je u ono vreme proizvodio famipa Prizren , dva sam takva izgubio u planine, e taj je to što kažeš ulazio u tu kategoriju 12_15 cm sečivo , i stvarno mnogo ličio na ovaj sad trailmaster
Kako da ne, to je osamdesetih imala cela lovačka populacija Srbije :D
ma ovaj , sve tri u jedno , i sekirica za cepanje drva i za bilo šta da se preseče
Ok ako voliš univerzalno ali moj ukus je kraće sečivo i baš kad zatreba mala sekirica lagana što se spakuje u ranac

IMG_20230509_024633.jpg

Успомена од ћалета.

Back