FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.254
jbg bolje nositi normalan nož sa sečivom od 12cm i sekiricu24 cm samo oštrica , i oko 10 cm drška

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg bolje nositi normalan nož sa sečivom od 12cm i sekiricu24 cm samo oštrica , i oko 10 cm drška
ne znam dali se sećaš onog lovačkog što je u ono vreme proizvodio famipa Prizren , dva sam takva izgubio u planine, e taj je to što kažeš ulazio u tu kategoriju 12_15 cm sečivo , i stvarno mnogo ličio na ovaj sad trailmasterjbg bolje nositi normalan nož sa sečivom od 12cm i sekiricu![]()
Kako da ne, to je osamdesetih imala cela lovačka populacija Srbijene znam dali se sećaš onog lovačkog što je u ono vreme proizvodio famipa Prizren , dva sam takva izgubio u planine, e taj je to što kažeš ulazio u tu kategoriju 12_15 cm sečivo , i stvarno mnogo ličio na ovaj sad trailmaster
Ok ako voliš univerzalno ali moj ukus je kraće sečivo i baš kad zatreba mala sekirica lagana što se spakuje u ranacma ovaj , sve tri u jedno , i sekirica za cepanje drva i za bilo šta da se preseče
ma povukao me i izgled , i stvarno je univerzalan , nego mali BuckOk ako voliš univerzalno ali moj ukus je kraće sečivo i baš kad zatreba mala sekirica lagana što se spakuje u ranac
Mislim da nije imam i sa lagerom, nema neke razlike. Ovaj volim zato što je lagan kao pero i prirastao mi je srcu mada realno na nekom testu opterećenja prvi bi popustio. Fora je u tome da on nikad neće biti u takvoj situaciji da lupa o automobilski lim ili kopa tvrdo drvo, sve ima svoju namenupreklop na kuglicu
Mali, zgodan. Sečivo 7cm?ma povukao me i izgled , i stvarno je univerzalan , nego mali Buck
Pogledajte prilog 1337195Pogledajte prilog 1337196
ovo je radni nož i za građevinarstvo
ne znam dali se sećaš onog lovačkog što je u ono vreme proizvodio famipa Prizren , dva sam takva izgubio u planine, e taj je to što kažeš ulazio u tu kategoriju 12_15 cm sečivo , i stvarno mnogo ličio na ovaj sad trailmaster
ma ovaj , sve tri u jedno , i sekirica za cepanje drva i za bilo šta da se preseče
to je legenda, čuvaj to za buduće naraštaje