Karađorđevići očekuju da im država vrati dvor

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
Prestolonaslednik nj. k. v. Aleksandar Karađorđević i njegov otac, poslednji jugoslovenski kralj Petar Drugi, rehabilitovani su ovog leta.
Time su formalno stečeni uslovi da država počne da razmatra zahtev dinastije Karađorđevića za vraćanje dvorova i druge imovine.Prvo ročište održano je ove nedelje, a Agencija za restitucija, pred kojom se vodi postupak, dala je rok naslednicima da dostave dodatnu dokumentaciju.
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević kaže da su on i njegov otac rehabilitovani u skladu sa važećim zakonom.- Pošto smo obojica lišeni državljanstva samo iz političkih razloga proces rehabilitacije trajao je samo pet meseci. Rođen sam 17. jula 1945. Moj jedini greh je bio što sam bio sin svog oca. On je proveo ceo rat u Velikoj Britaniji, jedinoj državi koja se borila protiv fašizma tokom šest godina rada. Komunističke vlasti ga nisu optužile ni z ajedno krivično delo. Oduzimanje državljanstva i odiuzimanja imovine 1947. godine, bilo je politička odluka Predsedništva Prezidijuma Narodne skupštine, uz kršenje osnovnih ljudskih prava mog oca. Očigledno ni on ni ja nismo zaslužili oduzimanje imovine ili oduzimanje državljanstva - kaže prestolonaslednik.On je rekao da očekuje da sva konfiskovana imovina bude vraćena Karađorđevićima u skladu sa zakonom i dodaje da je veoma teško reći šta je kraljevska porodica tačno tražila i šta bi moglo da se vrati u naturi, a šta da se nadoknadi.- Do sada nema potpune i tačne liste oduzete imovine. Moj pravni tim je sve vreme u potrazi za dokazima. Ipak, očekujem da će postupak dovesti do vraćanja celokupne oduzete imovine i odgovarajuće nadoknade - kaže Aleksandar Karađorđević dodajučči da se nada da će postupak biti završen uskoro.On kaže da su Kraljevski i Beli dvor konfiskovana privatna imovina.- Ništa nije vraćeno. Država je odgovorna za održavanje i popravke sve dok se oni ne vrate. Državni budžet ne pokriva se probleme koje dvorski kompeks ima. Dvorovi su spomenici kulture i oni su u opasnoti. Pored njih, porodica poseduje i drugu imovinu koja takođe nije vraćena.

Prestolonaslednik veruje i u obnovu monarhije.
- Ustavna monarhija odlično funkcioniše u Evropskoj uniji. Jednom kad se pridružimo EU moraćemo da sarađujemo sa državama članicama koje su ustavne parlamentarne monarhije, kao što su Švedska, Danska, Holandija, Belgija... Postoje mnogi članovi stranaka koji poštuju ustavnu parlamentarnu monarhiju. Javnost je, takođe, veoma zainteresovana - završava prestolonaslednik.
http://www.alo.rs/karadordevici-ocekuju-da-im-drzava-vrati-dvor/13506
То и јесте сврха ових силних рехабилитација да се имовина, стечена на грбачи народа Србије (од Србије се само и потражује), врати зеленашима и отимачима.
Залагање групе људи који покрећу рехабилитације и судије појединци који доносе ове накарадне пресуде а потом и залагање у процесу реституције, јесу после лоповске приватизације нови пљачкаши Србије. Сигурно да су се са потражиоцима имовине већ нагодили који им проценат припада за залагање.

Коначно, како после свега овог кога називају престолонаследником А.К., није срамота да ишта говори о враћању монархије у Србију. Он би још Србију да пљачка.

svi su u talu tu-advokati,sudije...
petooktobarci i otporasi su ta ekipa koja se muva ispod zita plus kolasinski klan oko dane draskovic
naravno tu je i udova djindjic koja je naslednik zahvalnosti koju je aleksandar izrazio prema zoranu kad ga je doveo u Srbiju

- - - - - - - - - -

naravno i na presto da se vrati:kafa:

dvorskih luda mu ovde nece faliti,ima ih na pretek

То и јесте сврха ових силних рехабилитација да се имовина, стечена на грбачи народа Србије (од Србије се само и потражује), врати зеленашима и отимачима.
Залагање групе људи који покрећу рехабилитације и судије појединци који доносе ове накарадне пресуде а потом и залагање у процесу реституције, јесу после лоповске приватизације нови пљачкаши Србије. Сигурно да су се са потражиоцима имовине већ нагодили који им проценат припада за залагање.

Коначно, како после свега овог кога називају престолонаследником А.К., није срамота да ишта говори о враћању монархије у Србију. Он би још Србију да пљачка.

Има људи, поштених а убијених само због тога што нису хтели да се одрекну својих убеђења а учествовали су у седам ратова на страни Србије. И, не траже ништа материјално.

Prestolonaslednik nj. k. v. Aleksandar Karađorđević i njegov otac, poslednji jugoslovenski kralj Petar Drugi, rehabilitovani su ovog leta.
Time su formalno stečeni uslovi da država počne da razmatra zahtev dinastije Karađorđevića za vraćanje dvorova i druge imovine.Prvo ročište održano je ove nedelje, a Agencija za restitucija, pred kojom se vodi postupak, dala je rok naslednicima da dostave dodatnu dokumentaciju.
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević kaže da su on i njegov otac rehabilitovani u skladu sa važećim zakonom.- Pošto smo obojica lišeni državljanstva samo iz političkih razloga proces rehabilitacije trajao je samo pet meseci. Rođen sam 17. jula 1945. Moj jedini greh je bio što sam bio sin svog oca. On je proveo ceo rat u Velikoj Britaniji, jedinoj državi koja se borila protiv fašizma tokom šest godina rada. Komunističke vlasti ga nisu optužile ni z ajedno krivično delo. Oduzimanje državljanstva i odiuzimanja imovine 1947. godine, bilo je politička odluka Predsedništva Prezidijuma Narodne skupštine, uz kršenje osnovnih ljudskih prava mog oca. Očigledno ni on ni ja nismo zaslužili oduzimanje imovine ili oduzimanje državljanstva - kaže prestolonaslednik.On je rekao da očekuje da sva konfiskovana imovina bude vraćena Karađorđevićima u skladu sa zakonom i dodaje da je veoma teško reći šta je kraljevska porodica tačno tražila i šta bi moglo da se vrati u naturi, a šta da se nadoknadi.- Do sada nema potpune i tačne liste oduzete imovine. Moj pravni tim je sve vreme u potrazi za dokazima. Ipak, očekujem da će postupak dovesti do vraćanja celokupne oduzete imovine i odgovarajuće nadoknade - kaže Aleksandar Karađorđević dodajučči da se nada da će postupak biti završen uskoro.On kaže da su Kraljevski i Beli dvor konfiskovana privatna imovina.- Ništa nije vraćeno. Država je odgovorna za održavanje i popravke sve dok se oni ne vrate. Državni budžet ne pokriva se probleme koje dvorski kompeks ima. Dvorovi su spomenici kulture i oni su u opasnoti. Pored njih, porodica poseduje i drugu imovinu koja takođe nije vraćena.

- Ustavna monarhija odlično funkcioniše u Evropskoj uniji. Jednom kad se pridružimo EU moraćemo da sarađujemo sa državama članicama koje su ustavne parlamentarne monarhije, kao što su Švedska, Danska, Holandija, Belgija... Postoje mnogi članovi stranaka koji poštuju ustavnu parlamentarnu monarhiju. Javnost je, takođe, veoma zainteresovana - završava prestolonaslednik.

Комунистичка муваро,
престани да испираш мозак Народу лажима које сервирате.

Користите Престолонаследника да би ви и даље крали и отимали, вршите сатанизацију Срба, имате сву имовину у вашим рукама, поставили своје људе за власнике Србије, у ДОС су ваши људи који су искористили прилику да преузму власт у Србији, шпијунирате све и свакога, спроводите сатанизацију путем СУДства, неврачате имовину Народу, већ убијате Србе, читаве породице...

Нече вам помоћи ни то што постављате своје зликовце опет у ЕД, а зликовац АА, ваш сатански слуга, проћи ће исто као и ви, примиће се крај ваших зверских деловања...

Зло које сте ви, свет није видео од свог постојања!

Poslednja izmena:
Та намештена шема око врачања имовине Карађорђевићима је само фарса комуниста, стратегија коју спроводе правним путем да би и даље пљачкали Србију и Народ.

Највечи разлог те стратегије је да не би морали да врачају имовину свима којима су отели, а постоје живи наследници, чији се број увечао, те покушавају да побију читаве породице.

Њихови егзекутори су на 1. месту ЕПС, и сад су убацили конкретно у игру Водовод, Центар за социјални рад, итд...

Може се и очекивати да Им врате Двор, и тиме запуше све рупе, тј, да неврате Народу ништа, и да и даље спроводе сатанизацију Србије...

Ako i zamislimo da se pridruzimo EU dok je Aleksandar ziv kako bi on mogao da nam pomogne sa drugim monarhijama?

Karađorđevići očekuju da im država vrati dvor

I treba.
Takođe, komunisti treba da plate kiriju za 30 godina stanovanja bespravno useljenog bravara Josipa B. iz Pripizdine u Republici Hrvatskoj

- - - - - - - - - -

Bilo bi fer da i oni drzavi vrate zlato.

Zlato je uvek i bilo tu, u trezoru NBJ , kasnije NBS ( nije tajna barem 6-7 godina, potraži na guglu) , barem ono što je ostalo . Jedan deo je prebačen u tzv "partijsko zlato" kojim je trebalo da se finansira građanski rat ukoliko ljudi sruše komuniste s vlasti.
Ali umesto toga, tim zlatom se finansirala HVO 90-ih.

I treba.
Takođe, komunisti treba da plate kiriju za 30 godina stanovanja bespravno useljenog bravara Josipa B. iz Pripizdine u Republici Hrvatskoj

- - - - - - - - - -

Zlato je uvek i bilo tu, u trezoru NBJ , kasnije NBS ( nije tajna barem 6-7 godina, potraži na guglu) , barem ono što je ostalo . Jedan deo je prebačen u tzv "partijsko zlato" kojim je trebalo da se finansira građanski rat ukoliko ljudi sruše komuniste s vlasti.
Ali umesto toga, tim zlatom se finansirala HVO 90-ih.

Zbunjen sam, ne znam kome da verujem vise.Jesu odneli nisu odneli,komunisti pokrali zlato neka se oformi anketni odbor i ispita gde je zlato?

Naravno da im se vrati.

U monarhiju nešto baš i ne verujem

Ја верујем у монархију али не у Александра, можда за пар генерација, кад и ако се нађе неки нормалан Карађорђевић.

Било како било, оно што су комуњаре покрале треба, и мора се вратити породици Карађорђевић, ма какви они били.

Zbunjen sam, ne znam kome da verujem vise.Jesu odneli nisu odneli,komunisti pokrali zlato neka se oformi anketni odbor i ispita gde je zlato?

I da plaćaš dnevnice anketnom odboru...da bi došli do genijalnog zaključka :"neko ga ukrao"...da li su komunisti,treći rajh,ustaše,odneo Aca Ujedinitelj u švajcarski sef.... kakve veze ima svi su rehmetli ne možeš da naplatiš štetu jer naslednika nema.

Poslednja izmena:
Ја верујем у монархију али не у Александра, можда за пар генерација, кад и ако се нађе неки нормалан Карађорђевић.

A ne...ako si monarhista onda pristaješ na naslednog monarha bio on špijun za cia ili fsb,pedofil,dendrofil,svetac,narkoman,derpe,glup ko q..... ili bio Ajnštajn....kako ti zapadne nema tu izbora. To je poenta nasledne monarhije.

Било како било, оно што су комуњаре покрале треба, и мора се вратити породици Карађорђевић, ма какви они били.

Ja sam vaša kral !

- - - - - - - - - -

Bilo bi fer da i oni drzavi vrate zlato.

Misliš ti da oni znaju ?
Oni odavno ne znaju gde je to zlato !
To su Englezi smotali odmah na početku rata.

Nije to glasanje za "mister popularnost" pa da se anketira i glasa nego treba istraga.

Ovo je samo deo zlata koji je bio prećutan, za koje se decenijama optuživao srpski kralj a u stvari je sve vreme bilo kod hrvatine josipa:

Nestalo zlato Kraljevine godinama bilo u Titovom sefu!
http://www.telegraf.rs/vesti/676631...raljevine-srbije-godinama-bilo-u-titovom-sefu

Kraljeve zlatne poluge u vrećama sa petokrakom
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/414554/Kraljeve-zlatne-poluge-u-vrecama-sa-petokrakom

- - - - - - - - - -

Ja sam vaša kral !
[/B]

Možda više voliš mutavog bravara - maršava soćijalis-ts-st-tss.. nema veze - ćke , pfederativne republike Jugoslevije.. ? :think:
Ja vaša debela mršal :lol:

Back