КАРАЂОРЂЕВИЋИ ЉУБЕ РУКУ ПАПИ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прво, није тачно да свако ко се сретне са римским папом мора да му пољуби руку, односно да нема састанка без љубљења руке римском жрецу.

Друго, Александар Карађорђевић је римо-католик који је у римо-католичанство прешао када је ступио у свој први брак са бразилском принцезом, по латинском обреду; у супротном, Ватикан не би одобрио тај брак.
Осим тога, Александар Карађорђевић је члан реда "витезова светог Јована од Крста" са седиштем на Малти, који представљају континуитет папског војно-монашког крсташког башибозука који је убијао и пљачкао по Палестини, тзв. хоспиталаци; у ту организацију не може да уђе нико ко није римо-католик.

Poslednja izmena:

Како на ово гледате? Позитивно или негативно?

Obzirom da ne radiš ništa onda znači da parazitiraš bilo od roditeljske penzije bilo da ti je tata službenik u panduraciji
Seljačka logika - ako ne radiš e vala nećeš ga ni jesti bi mogla da bude primenjena od Evropske Unije ka Srbiji
Samo stigne obaveštenje - neće moj Nemac da puni kasu da bi hranili pandursko-penzionersku državu Srbiju
Što ste proizveli to i jedite
Ali Evropska Unija za azliku od srpske seljačke bagre zna šta je ljudsko dostojanstvo

Zašto ovo pričam?
Zato što je bar deceniju Vatikan najkonkretnije umešan u srpsku privredu
Mi smo članica vatikanske frakcije NSP-a

Монархистичка идеја, која је деведесетих имала озбиљно упориште у Србији, неповратно је компромитована ликом и делом Александра и тада главног промотера Вука Драшковића. Штета.

Samo smo bili fensi za dati momenat inače nas bole tuki za sve od kralja do badnjaka
Samo pare

Otkud ti Komsija znas da je on bas clan tog reda i sve ostalo? Sve sto si napisao su pretpostavke.

Писало је бар стотину пута у новинама, "престолонаследник" се тиме и сам више пута хвалио јер је то оргаизација веома затвореног типа, не може ту сваки римокатолик да се учлани, већ само кога они одаберу* стварно ме чуди да не знаш за то.

* постоји "малтешки ред" са седиштем у САД основан шездесетих и ту свако може да уђе ако плати неколико стотина долара годишње чланарине, али тај "ред" нема везе са овим што сам горе навео.

Монархистичка идеја, која је деведесетих имала озбиљно упориште у Србији, неповратно је компромитована ликом и делом Александра и тада главног промотера Вука Драшковића. Штета.

Он је компроомитовао сам себе , брате толике године и још језик не познаје

Otkud ti Komsija znas da je on bas clan tog reda i sve ostalo? Sve sto si napisao su pretpostavke.

Koji clanak?

Pre par god. sam ga postavio na forum. Ne secam se naziva, ali mislim da je u Novostima clanak, ako me secanje sluzi. Govori n Hospitalijerima i spominje se bas princ Vladimir koji je na snimku. Ne kucam preko racuxara, pa me mrzi da sad trazim. Moze se naci na Googlu.

Tako je , komsija.

Postoji 1 novinski clanak gde Aleksandar govori o tome.

Srbija bi postala jos jedna papska monarhija sa njima. Ali i ovako jeste pod totalnom kontrolom Rima, preko EU.

Један?

Мислим да их је било много много више, а писала често о томе Душанка Јованић, за стару "Дугу", била на Малти и правила интервјуе за "Дугу" са тим чичама, папским "витезовима" (читај: мафијашима), колегама Аце Гице.

А, видимо и да Папа Иринеј ургира за монархију.

Poslednja izmena:
Лепо би било да пишеш само у своје име.

Evo gi pobacati badnjaci meni pod prozor... pošto sam na prizemlje usred fensi Beograd
Kako se masa zapali za jedno a već kad zkukuriče pevac odma se vraća mozak u staro stanje
A banovali mi što sam kritikovao fensi kolaž Božića gde je ferceralo ime autora kao najvažnije za Božić na PravoZlavna Krstarica

Usput nije rodjen po zimi -svi u papučama i letnjim aljinama
Tako se na sneg ne izlazi

Poslednja izmena:

Како на ово гледате? Позитивно или негативно?

Позитивно.
Просербиа се уби да дивани на емглеском а и православља се гнуша, с' поносом.
Тако да југословенска краљ под паском Папе изгледа идеално, поготово у години едикта, кад се све чини зарад помирења, заборава и заједнићке будућности.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back