Karađorđevići da se odreknu želje za monarhijom! (+ glasanje)

Да ли сте за Краљевину Србију, или Републику Србију

• Краљевина Србија

• Република Србија

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Цитат:
Оригинал поставио Jovo Ilukic
Nije bilo hiljadu glasanja,zato ne lupaj,ali si to jedino mogao da vidis kod tvoje sekte DS-a a ne kod nas.

zato ne lupetaj.

A i njima cemo uskoro da vidimo ledja,bice-pa mi vas ne znamo kao takve,pa sta vam je bili smo u vladi :evil:
samo da se resimo bagre demokratske.

ziveo sps i srbija.

DS je vas koalicioni parter.:think:
A ti si decko malo euforican jer si slusao razgovor tvog tate i komsije kako pricaju o nekom SPS i DS,pa si ti nesto sklopio u svojoj glavi. Ali ti nesto nije jasno. Kada porastes mozda nesto i naucis.:hahaha::hahaha:

А извини одакле си цитирао пост корисника Јово Илукић - тај пост испред не постоји???

ta institucija je odavno prevaziđena: postojanje modernog sveta koji većina vas obožava, iako se kune u tradicionalne vrednosti (a ne primećuje i da uslovi tog sveta koji se rapidno menjaju iz časa u čas ugrožavaju svaki tradicionalizam i svaku težnju za okamenjenošću u vremenu), je ugroženo samim postojanjem takve vrste zaostale, učmale i samodovoljne institucije koja ne želi da sebe stavi u službu takozvanog "Progresa", tj ekonomije i tehnologije.
zato je ta institucija i išutana i svedena na nivo parodije.

a što se tiče toga da sam republikanac, neka fala. nisam glasao ni za to.

Не борим се ваљда за то да будем роб новог светског поретка. Да ме уваљују у кредите које ћу да трошим на имагинарне и приземне потрпштине, да бих иза тога радио још више и више, а да се вишак слива у њихове џепове. Но тенкју.

Дајмо пример другима, доста је било ресавске школе.

Живела Краљевина Србија!

Poslednja izmena:
Не борим се ваљда за то да будем роб новог светског поретка. Да ме уваљују у кредите које ћу да трошим на имагинарне и приземне потрпштине, да бих иза тога радио још више и више, а да се вишак слива у њихове џепове. Но тенкју.

Дајмо пример другима, доста је било ресавске школе.

Живела Краљевина Србија!

Da bolje da si rob debeljkov :hahaha:

ma kakva monarhija,..
po Ustavu svi gradjani Srbije su jednaki u pravim ai u obavezama,.
a kralj, pa taj da samim rodjenjem ima vise prava od drugogo,.ne vidim smisao,..
i kako da ga promjenimo ako bude cinio stetu??
pa on bi onda bio neprikosnoven samim tim sto je neciji sin,..
A JOS JEDNO PITANJE IMAM ZA MONARHISTE?
AK OVEC TREBA sRBIJI monarhiji,.pa zasto bi to bili Karadjordjevici??

Samo monarhija, jer Srbija u svom postojanju, je uvek imala vladare i bila monarhija, osim za vreme komunista kada se kobajagi "narod pitao" sta zeli. Imamo legalne prestolonaslednike, i bili bi odlicni vladari. Siguran sam i da nikakvu stetu ne bi cinili, vec bi Srbija od njih imala visestruke koristi.
Samo neke primere bih naveo:
1. Na proglas o monarhiji i na ustolicenje kralja, u Beograd bi dosao bukvalno ceo svet, odnosno svi moguci kraljevi, vojvode, grofovi i ostali titulari
2. Nemojte podcenjavati moc i snagu u svojim zemljama gore navedenih gostiju, u pogledu politike, ekonomije i dr.
3. Srbija bi se nasla u centru svetskih zbivanja, za neko vreme
4. Karadjordjevici imaju odlicne prijateljske i rodbinske veze sa vecinom kraljevskih porodica u Evropi
mozemo da zamislimo, kakav bi to bio impakt za srpsku ekonomiju i politicku stabilnost
5. Srbija ne bi bila na marginama evropskog zivljenja, strani pritisci bi bili mnogostruko umanjeni
6. U Srbiju bi broj stranih gostiju (mislim na one VIP), naglo porastao, broj stranih politicara, koji bi dolazili u Srbiji bi bio mnogo veci nego sada
I ne bih da vise nabrajam.
A za razliku do sada od kad smo republika, pa Tadic treba da moli da bude primljen od nekog tamo sekretara nekog ministra u nekoj vukojebini.
Toliko o republici

Samo monarhija, jer Srbija u svom postojanju, je uvek imala vladare i bila monarhija, osim za vreme komunista kada se kobajagi "narod pitao" sta zeli. Imamo legalne prestolonaslednike, i bili bi odlicni vladari. Siguran sam i da nikakvu stetu ne bi cinili, vec bi Srbija od njih imala visestruke koristi.
Samo neke primere bih naveo:
1. Na proglas o monarhiji i na ustolicenje kralja, u Beograd bi dosao bukvalno ceo svet, odnosno svi moguci kraljevi, vojvode, grofovi i ostali titulari
2. Nemojte podcenjavati moc i snagu u svojim zemljama gore navedenih gostiju, u pogledu politike, ekonomije i dr.
3. Srbija bi se nasla u centru svetskih zbivanja, za neko vreme
4. Karadjordjevici imaju odlicne prijateljske i rodbinske veze sa vecinom kraljevskih porodica u Evropi
mozemo da zamislimo, kakav bi to bio impakt za srpsku ekonomiju i politicku stabilnost
5. Srbija ne bi bila na marginama evropskog zivljenja, strani pritisci bi bili mnogostruko umanjeni
6. U Srbiju bi broj stranih gostiju (mislim na one VIP), naglo porastao, broj stranih politicara, koji bi dolazili u Srbiji bi bio mnogo veci nego sada
I ne bih da vise nabrajam.
A za razliku do sada od kad smo republika, pa Tadic treba da moli da bude primljen od nekog tamo sekretara nekog ministra u nekoj vukojebini.
Toliko o republici
:super:
To је то. Али, на жалост, неки никако да схвате.

Back