Droid
Legenda
- Poruka
- 51.701

Oslanjanje na osnovu ankete jednog internet foruma na kome je glasalo oko 80 ljudi je krajnje nebulozno![]()
Hoćeš reći da je 80 glasova naspram 4 miliona u Srbiji ispod granice statističke graške.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oslanjanje na osnovu ankete jednog internet foruma na kome je glasalo oko 80 ljudi je krajnje nebulozno![]()
Hoćeš reći da je 80 glasova naspram 4 miliona u Srbiji ispod granice statističke graške.![]()
Ma pusti ih, to im je jedina nada da nesto postignu u zivotu![]()
Цитат:
Оригинал поставио Jovo Ilukic![]()
Nije bilo hiljadu glasanja,zato ne lupaj,ali si to jedino mogao da vidis kod tvoje sekte DS-a a ne kod nas.
zato ne lupetaj.
A i njima cemo uskoro da vidimo ledja,bice-pa mi vas ne znamo kao takve,pa sta vam je bili smo u vladi
samo da se resimo bagre demokratske.
ziveo sps i srbija.
DS je vas koalicioni parter.
A ti si decko malo euforican jer si slusao razgovor tvog tate i komsije kako pricaju o nekom SPS i DS,pa si ti nesto sklopio u svojoj glavi. Ali ti nesto nije jasno. Kada porastes mozda nesto i naucis.![]()
Mislim da je ideja monarhije u Srbiji prevaziđena iz više praktičnih razloga........Garantujem da monarhija ne bi mogla da sakupi više od 15% glasova. Toliko od mene. Dakle, za kraj, Karađorđevići da se odreknu želje za monarhijom!
Не борим се ваљда за то да будем роб новог светског поретка. Да ме уваљују у кредите које ћу да трошим на имагинарне и приземне потрпштине, да бих иза тога радио још више и више, а да се вишак слива у њихове џепове. Но тенкју.
Дајмо пример другима, доста је било ресавске школе.
Живела Краљевина Србија!
Samo monarhija, jer Srbija u svom postojanju, je uvek imala vladare i bila monarhija, osim za vreme komunista kada se kobajagi "narod pitao" sta zeli. Imamo legalne prestolonaslednike, i bili bi odlicni vladari. Siguran sam i da nikakvu stetu ne bi cinili, vec bi Srbija od njih imala visestruke koristi.
Samo neke primere bih naveo:
1. Na proglas o monarhiji i na ustolicenje kralja, u Beograd bi dosao bukvalno ceo svet, odnosno svi moguci kraljevi, vojvode, grofovi i ostali titulari
2. Nemojte podcenjavati moc i snagu u svojim zemljama gore navedenih gostiju, u pogledu politike, ekonomije i dr.
3. Srbija bi se nasla u centru svetskih zbivanja, za neko vreme
4. Karadjordjevici imaju odlicne prijateljske i rodbinske veze sa vecinom kraljevskih porodica u Evropi
mozemo da zamislimo, kakav bi to bio impakt za srpsku ekonomiju i politicku stabilnost
5. Srbija ne bi bila na marginama evropskog zivljenja, strani pritisci bi bili mnogostruko umanjeni
6. U Srbiju bi broj stranih gostiju (mislim na one VIP), naglo porastao, broj stranih politicara, koji bi dolazili u Srbiji bi bio mnogo veci nego sada
I ne bih da vise nabrajam.
A za razliku do sada od kad smo republika, pa Tadic treba da moli da bude primljen od nekog tamo sekretara nekog ministra u nekoj vukojebini.
Toliko o republici
Опет, само празни изговори.Ne mogu ni da zamislim da ovakav tužni princ prestolonaslednik može da bude kralj bilo koje države,čak ni neke trećeg sveta.
Опет, само празни изговори.
Ни ти ниси укапирао.Milunka ako ti je do srednjeg veka idi u Oman.![]()
Ни ти ниси укапирао.![]()