- Poruka
- 50.317
..pa taman posla da vole ono sto ih podseca na klincic da ne kazem ccc...pa ako su sa djordjem to je logicno
ako su sa miletom onda je to kara miletova
vole sve sto ih pdoseti na kuricnu - priroda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pa taman posla da vole ono sto ih podseca na klincic da ne kazem ccc...pa ako su sa djordjem to je logicno
ako su sa miletom onda je to kara miletova
vole sve sto ih pdoseti na kuricnu - priroda
a da je odvedeš negde de se poslužuju samo viršle?Evo sad seo sa jednom na večeru, kad ona ni pet ni šest nego poručila teleći rep.... Konobar samo mrda obrvama, kuvar već dahće teletu ta vratom, a ja se mislim - kuku mene šta me snašlo.
Jes pa da poruči par, šta onda? oOa da je odvedeš negde de se poslužuju samo viršle?

Bas sam djubre, sad mi nesto krivo eto nisam bio taj decko, ne jer nije bilo seksa, vec jer je imao cast da te vidi goluJa sam narucila karadordjevu u orascu kad je decko dobio posao, nismo se ****** posle toga, karadjordjeva bila poluziva
Pa sad, nije da sam neka seks bombaimao cast da te vidi golu
Te mi i nisu zanimljive iskreno, lepota je u nesavršenostiPa sad, nije da sam neka seks bomba![]()
Danas kidas sa komplimentimaTe mi i nisu zanimljive iskreno, lepota je u nesavršenosti
od mukeDanas kidas sa komplimentima![]()
Zao mi je zbog toga. Izadji prosetaj, popij kafu negde, startuj neku lepu mladu zensku osobu, oraspolozices seod mukeImao sam grozno vece, ne pozeleti nikome
Ajde molim te, kakvo žao, posao, peoblemi, teraju me da radim šta ja ne želim, a za novac se ne prodajem, al ugovor obavezuje, dakle dno dna. Bice kako oni kazu, ja se bunim malo pa povinujem.Zao mi je zbog toga. Izadji prosetaj, popij kafu negde, startuj neku lepu mladu zensku osobu, oraspolozices se![]()

Seks kašikara, možeš slobodno da se preimenuješPa sad, nije da sam neka seks bomba![]()
)))))i sad zamislimo da si ti zena i neko ti napise to? Utisak 0Seks kašikara, možeš slobodno da se preimenuješ)))))