Kapuera,opet?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zoranpetrovic84

Domaćin
Poruka
3.517
E ljudi,imam par pitanja...:)Imam 20 godina,zivim u bg-u,u centru,i surfovao sam po netu i na krstarici nasao pricu o kapueri,veoma me je zainteresovala,pa me zanima da li bi ste mogli nesto vise da mi kazete o tome?!kakvi su treninzi?gde se odrzavaju?da li ima nesto za apsolutne pocetnike?Nikada nista slicno nisam trenirao...Visok sam 188,a tezak 95,da li je to problem?Da li mogu da krenem da treniram sa 20 godina?
Hvala unapred
pozdrav!
p.s.bio sam na www.angolacenter.org.yu,tamo ima samo kontakt e-mejl,ali sam i tu sibnuo poruku pa cekam odgovor:)
p.p.s.znam da vec ima topic o kapueri,i krenuo sam da citam,ali su me zabolele oci:)

zoranpetrovic84:
A koja je razlika izmedju "angolersa" i "senzalaca"?:)Sta je bolje?:)
pozd
hvala

angolerosi su ti mnogo sporiji i tehniku rade skoro na zemlji tj pri zemlji...
senzalci tj mi...smo vise otvoreniji,radimo akrobacije,udaramo i visini glave,skacemo...

bolje procitaj onaj stari topic...na njemu je sve ispisano par puta..

senzala ti je kod sajma a angolerosi kod zelenog venca...

Alo,...Jeasus,...nema ovde slabijih i jachih....!!Ne uzdizi pojedince da ne bi bilo jaza...!

Ako ste jachi,bolji,brzi,uzbudljiviji,...zashto to niko nije ni na jednoj rodi pokazao ni dokazao,...pa chak ni Aleksandar??! :wink: :lol:

Neka svako odluchi sam,a mi treba da se poshtujemo,....Kao nekada,Jeasus,..kao nekada!!

...i gde je sve to... :(

Axe !!!

Sanha:
Alo,...Jeasus,...nema ovde slabijih i jachih....!!Ne uzdizi pojedince da ne bi bilo jaza...!

Ako ste jachi,bolji,brzi,uzbudljiviji,...zashto to niko nije ni na jednoj rodi pokazao ni dokazao,...pa chak ni Aleksandar??! :wink: :lol:

Neka svako odluchi sam,a mi treba da se poshtujemo,....Kao nekada,Jeasus,..kao nekada!!

Axe !!!

ko je spominjao JACI,SLABIJI,BOLJI!!!

Nista nije kao nekada...

Ne zelim vise da se moje ime pojavljuje na ovom forumu...zato zaobilazi moje spominjanje...

jeasus:
Sanha:

Axe !!!

ko je spominjao JACI,SLABIJI,BOLJI!!!

Nista nije kao nekada...

Ne zelim vise da se moje ime pojavljuje na ovom forumu...zato zaobilazi moje spominjanje...

nije i nece nikad biti....a zaobici cu te

Dakle postoje TRI kluba capoeire u Beogradu, dva su vec zvanicno postali delovi nekih grupa a treci bi uskoro trebao da postane deo jedne grupe. Necu da govorim ime dok ne bude zvanicno. Kao sto vec znas Senzalisti imaju treninge kod sajma Viktora Igoa 2, a Angola i ovaj treci klub su u gimnaziji Sveti Sava, to ti je Resavska 58 iliti bivsa General Zdanova. Senzala neguje brzu i atraktivniju igru, ali daleko od toga da je angola dosadna i spora. Kao sto su ti vec rekli najbolje je da sam vidis sta ti vise odgovara. Sad u oktobru ce, koliko ja znam, sve tri grupe imati neke seminare tj. dolazice neki ljudi iz belog sveta koji ce drzati treninge pa je mozda najbolje da neko i najavi te dogadjaje kad su tacno pa tada da vidis kako to BAS treba da izgleda, svi smo mi jos uvek ucenici i veliki je put pred nama. Ako budes imao srece mozda dodjes kad bude bila roda, pa mozda cak i sva tri kluba budu na istoj rodi i onda mozes da vidis kako igraju medjusobno i procenis koji tebi vise odgovara. Vidimo se :wink:

Bravo,...hvala,lepe rechi i nadajmo se da ce biti vishe tih zajednichkih hoda,....ipak mi nismo neprijatelji,a mozemo mnogo da uradimo zajedno!Jeste,bice mnogo seminara,dolazice mnogo njih,a svako od nas neka obaveshtava kad,gde,kako i..ajmo igrati zajedno..!

Axe !!

Sanha:

Axe !!!
Ja se puno izvinjavam,ali da li se to mozda odnosilo na mene ili na nekog treceg aleksandra

zamolio bih ako neko moze da napise kada se odrzavaju treninzi ( procitao sam negde da pocetnici treba da se jave na trening pocetkom svakog meseca - sto znaci da sam za ovaj mesec zakasnio. ) koliko traju, kojim danima i sl.
Clanarina je 900 dinara ( ili nije )
Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back