Kapitulacija pred kapitalom: Ministarstvo krije poslodavce kod kojih su u 2019. poginuli radnici

Значи комунисти су криви што нам радници гину на раду код капиталиста?
To nisu kapitalisti to su komunisti! Pojam kapitalista čak ni ne postoji u normalnoj ekonomskoj nauci.....
Zar iko može misliti da je Srbija kapitalistička država?
Gde ti je slobodno tržište?
Gde ti je berza kapitala?
Gde ti je berza valuta?
Gde ti je berza poljoprivrednih dobara?
Jesu li kapitalisti vlasnici javnih medija?
Jesu li kapitalisti vlasnici naftne industrije?
Jesu li kapitalisti vlasnici banaka?
Jesu li kapitalisti vlasnici penzionih fondova
Jesu li kapitalisti vlasnici željezara,
Jesu li kapitalisti vlasnici avikompanija?
Jesu li kapitalisti vlasnici termoelektrana i hidroelektrana?
Jesu li kapitalisti vlasnici željeznica?
Jesu li kapitalisti vlasnici brodova i luka?
Jesu li kapitalisti vlasnici pijaca?
Jesu li kapitalisti vlasnici parkinga i parkova?
Jesu li kapitalisti vlasnici šuma?.........................................................................
#Svuda ima nešto malo "kapitalista" ali bez dozvole države nesmeju ni da zucnu, tako da praktično i nisu vlasnici, i zato nisu kapitalisti)
Oni postoje samo zbog inostranstva da bi se Srbija tamo pretstavila kao kapitalistička država i dobila pristup međunarodnim finansijskim
organizacijama......
Ko ti je rekao da je Srbija kapitalistička država? Imenuj tog idiota!

Besmislica! Human resources je sasvim legitiman ekonomski pojam, a ekonomija je jedno a etika je drugo i zato se to ne može mešati, ali levičari nemaju pojma o ekonomiji.... Sa etičke tačke gledanja, hoćeš da kažeš da neke kompanije na slobodnom tržištu vređaju ljude koje hoće da zaposle?! Smešno... Zašto bi neko radio nešto što je ekonomski njemu štetno? Možda samo zato što je zli zapadnjak pa da bi neki levičar mogao da drži moralne pridike? Čist ideološki obojen govor....

Не постоји слободно тржиште. Никада није ни постојало. Нигде на свету.
Економија је задња рупа на свирали човечанства. Место где излази измет. Немој око ње да нам правиш филозофију.

Економија је задња рупа на свирали човечанства. Место где излази измет. Немој око ње да нам правиш филозофију.
Kocka je postojala i pre nego što su matematičari otkrili.

U tom istom smislu, slobodno tržište definitivno postoji.

Kocka je postojala i pre nego što su matematičari otkrili.

U tom istom smislu, slobodno tržište definitivno postoji.
Еј, не постоји ни слободно тржиште сличица у једној школи. За 5 минута се ту појаве ликови који уводе свој ред у то.
Слобода која постоји, па и на тржишту, постоји само у оквиру система којем насиље дефинише границе и правила.

Исто као што би ти у Арабији имала право на слободан секс. Али искључиво са својим мужем. И то само када он хоће.

Slobodno tržište je koncept, ako imaš pojma šta to znači? Ali izgleda da nemaš jer da imaš ne bi tvrdio da ne postoji i da nikad nije postojalo slobodno tržište. Jel postoji prava linija, nekad negde? Ne postoji i nije nikad ni postojala.... Hoćeš da kažeš da je pojam prave besmislen da je cela geometrija besmislena, jer geometrijski objekti nigde ne postoje?! E vidiš sinko ti nemaš veze sa mozgom! Uzimaš sebi za pravo da drugima deliš pamet.
U drugom postu me optužuješ kako narušavam slobodno tržište, ovde kažeš da to ne postoji!!! To se zove licemerje.
Moje je da pravim filozofiju od čaga mi se svidi!
A ne znam ni ko ste to vi?
Ja se ne obraćam nikom posebno već svima!

Еј, не постоји ни слободно тржиште сличица у једној школи. За 5 минута се ту појаве ликови који уводе свој ред у то.
Da ali ti Glumiš kao da ti imaš problem s tim Prekršiteljima slobodnog tržišta, dočim ti u realnosti ne voliš slobodno tržište.

Da ali ti Glumiš kao da ti imaš problem s tim Prekršiteljima slobodnog tržišta, dočim ti u realnosti ne voliš slobodno tržište.
Зашто је теби битно да ли ја волим или не нешто што не постоји? Да ли ти волиш да једеш питу од штрумпфова?

Види се из твог писања да си савршено свесна да слободно тржиште не постоји, али је очигледна и твоја потреба да причаш о њему као да постоји. Чему те дигресије и дезинформације? Зашто ти је Американац намазан фекалијама миришљав, а Кинез намазан фекалијама гадан? Зашто убеђујеш остале у ту своју илузију? Ако не одговориш ништа смислено, једино што се намеће је да те добро плаћају за такав ЕПП.

Зашто је теби битно да ли ја волим или не нешто што не постоји? Да ли ти волиш да једеш питу од штрумпфова?

Види се из твог писања да си савршено свесна да слободно тржиште не постоји, али је очигледна и твоја потреба да причаш о њему као да постоји. Чему те дигресије и дезинформације? Зашто ти је Американац намазан фекалијама миришљав, а Кинез намазан фекалијама гадан? Зашто убеђујеш остале у ту своју илузију? Ако не одговориш ништа смислено, једино што се намеће је да те добро плаћају за такав ЕПП.
Ja znam da slobodno tržište postoji.

Konkretno, ako napraviš Instagram o hendikepiranom dečku, i Instagram o sisatoj starleti, prvi će imati 3000 pratilaca a drugi 130,000

Ako vi komunisti to uravnate da imaju oboje 2000, onda nismo dobili vredne informacije o tome šta slobodno tržište vrednuje.

Slobodno tržište je koncept, ako imaš pojma šta to znači?
А кад Амеиканци не достигну тај концепт, онда је то у супер, а кад Кинези не достигну тај концепт онда је то катастрофа :)

Ali izgleda da nemaš jer da imaš ne bi tvrdio da ne postoji i da nikad nije postojalo slobodno tržište. Jel postoji prava linija, nekad negde? Ne postoji i nije nikad ni postojala.... Hoćeš da kažeš da je pojam prave besmislen da je cela geometrija besmislena, jer geometrijski objekti nigde ne postoje?! E vidiš sinko ti nemaš veze sa mozgom! Uzimaš sebi za pravo da drugima deliš pamet.
Значи ипак си и ти, као и ова горе, свестан да је "слободно тржиште" само концепт, обична флоскула, док тако нешто нигде у реалном свету не постоји. Хвала.

U drugom postu me optužuješ kako narušavam slobodno tržište, ovde kažeš da to ne postoji!!! To se zove licemerje.
Не, до тад сам био убеђен да мислиш да постоји, па сам причао са тобом на нивоу твојих појмова. Сад је јасно да сам погрешио.
Сад је јасно да смо ти, Felicity и ја савршено свесни да слободно тржиште не постоји. Признали сте.

Ja znam da slobodno tržište postoji.

Konkretno, ako napraviš Instagram o hendikepiranom dečku, i Instagram o sisatoj starleti, prvi će imati 3000 pratilaca a drugi 130,000

Ako vi komunisti to uravnate da imaju oboje 2000, onda nismo dobili vredne informacije o tome šta slobodno tržište vrednuje.

Наравно, постоје брда и планине где можеш слободно са Мирољубом Петровићем да тргујеш вуном и овцама. И знам да знаш за те делове тржишта. Ипак, осталих 99% тржишта је веома строго контролисано на свим страна света и током целе историје. Ако ти то није јасно, онда си једноставно ретард или тролујеш.

Наравно, ти лично ниси ретард, јер си признала да ти је то савршено познато. Не обраћам се ту никоме лично, већ свима 😇

Наравно, постоје брда и планине где можеш са Мирољубом Петровићем да тргујеш вуном и овцама. И знам да знаш за те делове тржишта. Ипак, осталих 99% тржишта је веома строго контролисано на свим страна света и током целе историје. Ако ти то није јасно, онда си једноставно ретард или тролујеш.
Da, ali ti nećeš da izustiš koji je Tvoj problem sa time. Da li mrziš Narušivače tržišta, ili Tržište.

A razlog što to nećeš da izustiš, je što mrziš Tržište kao koncept.

Jer on ogoljuje činjenicu da ste vi u stvair Bezvredni :zper:

Da, ali ti nećeš da izustiš koji je Tvoj problem sa time. Da li mrziš Narušivače tržišta, ili Tržište.

A razlog što to nećeš da izustiš, je što mrziš Tržište kao koncept.

Jer on ogoljuje činjenicu da ste vi u stvair Bezvredni :zper:
Мој проблем са чиме? Са тиме што не постоји слободно тржиште? То је посебна прича. Да би се људи уопште бавили тим питањем, најпре је потребно да се уклоне дезинформатори и тролови који убеђују људе да оно постоји. А то си ти. Како људи који желе да се боре за слободу тржишта уопште то да раде, када им од рођења испирате мозак да живе у слободном тржишту?

Како је јасно да си свесна тога, а и даље то радиш, кажем ти, ОЧИГЛЕДНО је да си плаћена да дезинформишеш и да радиш за нечију контраобавештајну службу.

Мој проблем са чиме? Са тиме што не постоји слободно тржиште? То је посебна прича. Да би се људи уопште бавили тим питањем, најпре је потребно да се уклоне дезинформатори и тролови који убеђују људе да оно постоји. А то си ти. Како људи који желе да се боре за слободу тржишта уопште то да раде, када им од рођења испирате мозак да живе у слободном тржишту?

Како је јасно да си свесна тога, а и даље то радиш, кажем ти, ОЧИГЛЕДНО је да си плаћена да дезинформишеш и да радиш за нечију контраобавештајну службу.
Pravo pitanje je, da li bi ti Voleo da se ispostavi da slobodno tržište postoji.

Moja sumnja je: ti to ne bi voleo.

Pravo pitanje je, da li bi ti Voleo da se ispostavi da slobodno tržište postoji.

Moja sumnja je: ti to ne bi voleo.
1. Потпуно је небитно шта бих ја волео, јер се ја не питам.

2. Још је небитније шта бих волео поводом тога конкретно, јер је то немогућа опција. Једнако си могла да ме питаш да ли бих волео да не морам да једем већ да добијам енергију директно од планете путем ЕМ поља. Шта са тим одговором? Чему такве дигресије? Да скренемо тему са твог контраобавештајног рада?

3. Не може да се испостави да постоји, јер слободно тржиште не постоји већ 5 хиљада година. То је основни смисао западне цивилизације. Можда постоји код неких Бушмана или Абориџина, то не знам јер нисам био у гостима, али у нашој цивилизацији не постоји.

4. Остаје факат да си ти са својим дезинформационим радом прва препрека на путу ка том концептуалном слободном тржишту, којег наводно толико прижељкујеш.

Slobodno trziste tezi monopolu. Zato je tu drzava da razbija monopol, avaj ili da ga pravi?
Наводно. Али ни једна држава није луда да разбије свој монопол и да препусти контролу тржишта било коме, законима случајности или жељама широких народних маса...

Posmatraj iz svoje pozicije.

Zamisli nešto što obožavaš, i nešto što prezireš, a neko te prisiljava da to oceniš jednako.

Zar mu ti ne bi odbrusio: "Oceniću vrlo različito! Jer slobodno tržište postoji!!"

Нисам сигуран да разумем.
ОК, хајде да замислим двоје деце, Хајди и Петар. ОК, они нешто обожавају, рецимо слаткише, а нешто презиру. Нек то буде броколи. И сад неко њих присиљава да то једнако оцене? Ахааа, то.

Није битно како ће они то да оцене, већ шта ће да једу. А јешће броколи. Јер се добро сећају да је оно двоје који су волели слаткише, замало смазала вештица! А ако се случајно одлуче за слаткише, онда их неће бити. Јер Хајди нема тату да дође и премлати вештицу.

To nisu kapitalisti to su komunisti! Pojam kapitalista čak ni ne postoji u normalnoj ekonomskoj nauci.....
Zar iko može misliti da je Srbija kapitalistička država?
Gde ti je slobodno tržište?
Gde ti je berza kapitala?
Gde ti je berza valuta?
Gde ti je berza poljoprivrednih dobara?
Jesu li kapitalisti vlasnici javnih medija?
Jesu li kapitalisti vlasnici naftne industrije?
Jesu li kapitalisti vlasnici banaka?
Jesu li kapitalisti vlasnici penzionih fondova
Jesu li kapitalisti vlasnici željezara,
Jesu li kapitalisti vlasnici avikompanija?
Jesu li kapitalisti vlasnici termoelektrana i hidroelektrana?
Jesu li kapitalisti vlasnici željeznica?
Jesu li kapitalisti vlasnici brodova i luka?
Jesu li kapitalisti vlasnici pijaca?
Jesu li kapitalisti vlasnici parkinga i parkova?
Jesu li kapitalisti vlasnici šuma?.........................................................................
#Svuda ima nešto malo "kapitalista" ali bez dozvole države nesmeju ni da zucnu, tako da praktično i nisu vlasnici, i zato nisu kapitalisti)
Oni postoje samo zbog inostranstva da bi se Srbija tamo pretstavila kao kapitalistička država i dobila pristup međunarodnim finansijskim
organizacijama......
Ko ti je rekao da je Srbija kapitalistička država? Imenuj tog idiota!
74391166_1150891998446855_1968457148971089920_o.jpg

Нисам сигуран да разумем.
ОК, хајде да замислим двоје деце, Хајди и Петар. ОК, они нешто обожавају, рецимо слаткише, а нешто презиру. Нек то буде броколи. И сад неко њих присиљава да то једнако оцене? Ахааа, то.

Није битно како ће они то да оцене, већ шта ће да једу. А јешће броколи. Јер се добро сећају да је оно двоје који су волели слаткише, замало смазала вештица! А ако се случајно одлуче за слаткише, онда их неће бити. Јер Хајди нема тату да дође и премлати вештицу.
Hoću reći da Ima Razlike između stvari.

Zato ih moramo preko sistema Cena vrednovati.

A vi socijalisti smatrate da Lambo i Moskvič moraju poneti identičnu cenu, jer tržište "ne postoji," kako lažete.

Hoću reći da Ima Razlike između stvari.

Zato ih moramo preko sistema Cena vrednovati.

A vi socijalisti smatrate da Lambo i Moskvič moraju poneti identičnu cenu, jer tržište "ne postoji," kako lažete.

Пусти ти Ламбургини, него дај да причамо зашто је у САД социјална цена бензина....

728px-Domestic_Price_Control_-_NARA_-_195924.jpg

Back