Kapiraj podržao LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma primaj se nashta ocesh....Ti svaki moj argument mozesh i hocesh da pobijesh, kao shto i ja mogu tvoj.......I sve se pretvara u razgovor gluvih......
Bolje da ostanemo na startnim pozicijama:wink:.......I da se poshtujemo:)

DraGo70:
Komentar ti je glup iz nekoliko razloga.
1. Otkud ti ideja da ja volim ili podržavam tu kalašturu?
2. Otkud ti ideja da podržavam DSS i Novu Srbiju?
3. Ja sam upravo naveo tj. tražio od njega da mi navede nekog istaknutog stručnjaka, a da to nije pevač, glumac, modni kreator, filozof, istoričar i sl. Dakle, nekog ekonomistu, elektrotehničara, mašinca, doktora, hirurga, agronoma, pravnika, radnika, pekara, apotekara...
4. Znam da ti je Čeda mio, ali ako hoćeš da ga braniš, pročitaj šta pišem, pa tek onda odgovori. Ili što bi narod rekao: Misli glavom, a ne onim između nogu.
1. Da li je neko rekao da je ti volis?
2. Da li sam rekla da podrzavas DSS?
3. Pa rekao ti je za profesorku Pajvancic, a i sta imas protiv glumaca?
4. Ja i mislim glavom, a to izmedju nogu o cemu ti pricas na srecu i nemam, tako da nemoj da se brines. Zene uvek misle glavom, a muskarci (pogotovo takvi kao ti) onim delom gde se mozak ne nalazi.

sunflowerv:
1. Da li je neko rekao da je ti volis?
2. Da li sam rekla da podrzavas DSS?
3. Pa rekao ti je za profesorku Pajvancic, a i sta imas protiv glumaca?
4. Ja i mislim glavom, a to izmedju nogu o cemu ti pricas na srecu i nemam, tako da nemoj da se brines. Zene uvek misle glavom, a muskarci (pogotovo takvi kao ti) onim delom gde se mozak ne nalazi.

1. i 2. Smisao tvog prethodnog posta je bio takav da ti je to odgovor na ova pitanja.
3. Hajde, navedi mi razlog zašto je ona bolja od drugih.
4. Dobro, ispraviću se. Nemoj drugi put, kada neko napiše nešto o Čedi, a ti pogledaš njegovu sliku na zidu i automatski ti se ovlaže gaćice, da skačeš na političke protivnike, već odmori, razmisli, upotrebi vibrator... pa kada se smiriš, pročitaj još jednom šta je napisano i odgovori smisleno i praktično... ;)

DraGo70:
Ti si mi jedini odgovorio konkretno, ali imam i podpitanje.
Po čemu su ovo dvoje koje si naveo toliko poznati ili priznati?

Gligorov je saradnik Bečkog think-tanka i vrlo je poznat u ekonomskim krugovima kao odličan ekonomista. Nije bankar, nije broker nego se baš naučno bavi ekonomijom i mislim da bi to bilo jako dobro rešenje.

Marijana je profesor na Pravnom u NSu i vrlo je cenjena u pravničkim krugovima.

I kako si došao do zaključka da je Gligorov najbolji kandidat?

Gore sam ti odgovorio i na ovo pitanje.

I još nešto, zamislimo da Čeda pobedi...
Ko bi bio ministar šumarstva i vodoprivrede, pravde, spoljnih poslova, unutrašnjih poslova, vojske, poljoprivrede...
Koji su to kandidati na listi LDP+...

Vrlo je važno da je LDP pokazao da ima jake kandidate, ostale stranke(osim DSa) nisu ni to.

Međutim pogledaj Đinđićevu i koštunicinu vladu. Niko nije znao za Đelića, Parivodića, Pitića, Bubala, Vlahovića pre formiranja vlade. važno je da se stranke zalažu politički za prave stvari a stručnjaci postoje i biće tu da preuzmu odgovornost.

Eraserhead:
Za Gligorova bih se donekle i složio. Ne mislim da je najbolji kandidat, ali da je među boljima to priznajem.
Za Marijanu se ne slažem. Ima puno, puno istaknutijih i poštovanijih pravnika od nje.
Za ovo što si napisao o ovim ljudima je diskutabilno. Evo npr. za Đelića. Tačno je da niko nije čuo za njega pre 5. oktobra, ali čovek je jednostavno bio ime i imao je velike rezultate iza sebe pre toga u Francuskoj, Rusiji...

goxy:
Ma primaj se nashta ocesh....Ti svaki moj argument mozesh i hocesh da pobijesh, kao shto i ja mogu tvoj.......I sve se pretvara u razgovor gluvih......
Bolje da ostanemo na startnim pozicijama:wink:.......I da se poshtujemo:)
O.K. vidim da nam ne ide polemika, pa hajde onda (kao što ti reče) da ostanemo na startnim pozicijama:wink:.......I da se poshtujemo:)
Pozz.

DraGo70:
1. i 2. Smisao tvog prethodnog posta je bio takav da ti je to odgovor na ova pitanja.
3. Hajde, navedi mi razlog zašto je ona bolja od drugih.
4. Dobro, ispraviću se. Nemoj drugi put, kada neko napiše nešto o Čedi, a ti pogledaš njegovu sliku na zidu i automatski ti se ovlaže gaćice, da skačeš na političke protivnike, već odmori, razmisli, upotrebi vibrator... pa kada se smiriš, pročitaj još jednom šta je napisano i odgovori smisleno i praktično... ;)
Nemam ja Cedinu sliku, i ne vlazim na njega, nemoj se plasiti. A ako te bas interesuje ni vibrator mi nije potreban, imam pravi, za razliku od tebe posto vidim da ispoljavas svoje licne frustracije. Za pocetak upotrebi desanku. Ocigledno dugo nisi video p**** seljacino jedna. Verovatno i svoju mamu tako postujes, kao i sve zene.

sunflowerv:
Nemam ja Cedinu sliku, i ne vlazim na njega, nemoj se plasiti. A ako te bas interesuje ni vibrator mi nije potreban, imam pravi, za razliku od tebe posto vidim da ispoljavas svoje licne frustracije. Za pocetak upotrebi desanku. Ocigledno dugo nisi video p**** seljacino jedna. Verovatno i svoju mamu tako postujes, kao i sve zene.
Prvo ti nisi žena. Ti si najnekulturnija, najgluplja i najprimitivnija spodoba sa kojom sam do sada polemisao na ovom forumu.
Jer da je drugačije, ne bi pisala ovakve jadne i bedne postove, nedostojne i nivoa osnovne škole.

DraGo70:
Prvo ti nisi žena. Ti si najnekulturnija, najgluplja i najprimitivnija spodoba sa kojom sam do sada polemisao na ovom forumu.
Jer da je drugačije, ne bi pisala ovakve jadne i bedne postove, nedostojne i nivoa osnovne škole.
Ja jesam zena, ali se u razgovoru prilagodjavam nivou svog sagovornika. Ti si prvi zapoceo sa prostaklucima i vredjanjem, a sa prostacima se ne moze voditi normalan razgovor. Oprastam ti u svakom slucaju, jer ne znas sta pricas.

sunflowerv:
Ja jesam zena, ali se u razgovoru prilagodjavam nivou svog sagovornika. Ti si prvi zapoceo sa prostaklucima i vredjanjem, a sa prostacima se ne moze voditi normalan razgovor. Oprastam ti u svakom slucaju, jer ne znas sta pricas.

Ne, "dušo draga", nisi se ti prilagodila nivou svog sagovornika nego sam ja bio prisiljen na to.
I nemoj samo ti da mi opraštaš, nego mi se lepo izvini ovde na forumu.
Evo tvoj citat: "Ocigledno dugo nisi video p**** seljacino jedna.", a ti mi pronađi gde sam pre toga ja tebe izvređao...
Ako ne možeš, onda nemoj više da mi se obarćaš.

@DraGo70
Evo kako si vredjao devojku ,ona ti je posle samo istom merom uzvratila , sram te bilo tako se vi radikali ponasate prema devojkama !

4. Znam da ti je Čeda mio, ali ako hoćeš da ga braniš, pročitaj šta pišem, pa tek onda odgovori. Ili što bi narod rekao: Misli glavom, a ne onim između nogu.
4. Dobro, ispraviću se. Nemoj drugi put, kada neko napiše nešto o Čedi, a ti pogledaš njegovu sliku na zidu i automatski ti se ovlaže gaćice, da skačeš na političke protivnike, već odmori, razmisli, upotrebi vibrator... pa kada se smiriš, pročitaj još jednom šta je napisano i odgovori smisleno i praktično...

sw-darthBEN:
@DraGo70
Evo kako si vredjao devojku ,ona ti je posle samo istom merom uzvratila , sram te bilo tako se vi radikali ponasate prema devojkama !

4. Dobro, ispraviću se. Nemoj drugi put, kada neko napiše nešto o Čedi, a ti pogledaš njegovu sliku na zidu i automatski ti se ovlaže gaćice, da skačeš na političke protivnike, već odmori, razmisli, upotrebi vibrator... pa kada se smiriš, pročitaj još jednom šta je napisano i odgovori smisleno i praktično...

Eh, koji si ti lažov i provokator. Što se šlihtaš toj nazovi devojci...
Kao prvo između ova dva posta koja si citirao "zaboravio" si navesti ovo tj. njen post.

"4. Ja i mislim glavom, a to izmedju nogu o cemu ti pricas na srecu i nemam, tako da nemoj da se brines. Zene uvek misle glavom, a muskarci (pogotovo takvi kao ti) onim delom gde se mozak ne nalazi."

A to onda značajno menja smisao celog toka razgovora. Verovatno ti to ne možeš da ukapiraš, ali pitaj onda nekog da ti razjasni...

Isto tako si zaboravio navesti da se ona meni ubacila u razgovor sa drugim forumašom i to sa glupom opaskom kako ja navodno podržavam Cecu...
Kao treće, ja nisam radikal, a ti si pored toga što si ograničen i zlonameran i veoma bezobrazan.

Ti si bezobrazan prema devojkama bio radikal ili ne , dobro sam sve procitao ne moras da mi objasnjavas .

Jedini ko je ovde zlonameran i ogranicen si ti , pokazao si to svojim postovima upucenim @sunflowerv

Ja samo kazem ko je poceo sa vredjanjem ,a to si ti ..

sw-darthBEN:
Ti si bezobrazan prema devojkama bio radikal ili ne , dobro sam sve procitao ne moras da mi objasnjavas .

Jedini ko je ovde zlonameran i ogranicen si ti , pokazao si to svojim postovima upucenim @sunflowerv

Ja samo kazem ko je poceo sa vredjanjem ,a to si ti ..

Uh, uh, a ti si mi pa neki fin i pametan čovek.
Ako si dobro sve pročitao, onda imaš ozbiljan problem ili sa srpskim jezikom ili sa logikom i zaključivanjem, jer u protivnom ne bi ovako lupetao.
Dakle, ako ubuduće želiš da mi se obraćaš, onda lepo pročitaj sve ispočetka, zamoli nekog da ti objasni... pa kada se lepo izvineš, možemo da porazgovaramo.
U protivnom, prošetaj malo, a mene preskoči.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back