Kapetan Budala: "za svakog uhapšenog srbina mi treba da uhapsimo nekog hrvata"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Poruka
83.382
Upravo na Happy xxx Čađava Mehana Tv Specijal Glamur 19:50-22:30h
"za svakog uhapšenog srbina mi treba da iznađemo načina i uhapsimo nekog hrvata" Kako komentarišete ovo za svakog ubijenog nemca streljaćemo 100 seljaka?
Meni je ovo bio jasan poziv na mržnju i netoleranciju koji je emitovao javni servis.
Dokle je stigla istraga u vezi njegovog skupljanja dobrotvornih priloga za ranjenike 90tih u zgradi beograđanke i od kojih sredstava je odmah zatim otvorio prvi internet centar u iztoj zgradi par spratova niže?
Untitled-1.jpg

Upravo na Happy xxx Čađava Mehana Tv Specijal Glamur 19:50-22:30h
"za svakog uhapšenog srbina mi treba da iznađemo načina i uhapsimo nekog hrvata" Kako komentarišete ovo za svakog ubijenog nemca streljaćemo 100 seljaka?
Meni je ovo bio jasan poziv na mržnju i netoleranciju koji je emitovao javni servis.
Dokle je stigla istraga u vezi njegovog skupljanja dobrotvornih priloga za ranjenike 90tih u zgradi beograđanke i od kojih sredstava je odmah zatim otvorio prvi internet centar u iztoj zgradi par spratova niže?
Pogledajte prilog 840241
On je naš čovjek u Beogradu.
Veselo dupence iz Lepoglave.

Kep je logično završio karijeru društvu Lava Geršmana , Bože Spasića Lasice , Dekija Lučića,Bokana,Miroljuba Petroviću i ostalih primeraka iz Marićevog ZOO Vrta .
Bio mi je simpatičan u mladosti, kada je ***** Drecuna u TV duelu.

Strašno je da se sad poput Branka Kockice poturčio u juntu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back