Kap u moru

gost 349039

Aktivan član
Poruka
1.234
Koja je vama kap prelila čašu .................................................................................................................................................

Poslednja izmena:
kap je bila kad mi je rekla da sam losh chiovek, lazhov i manipulator...
a da stvar bude gora, nikad je nisam ni slagao ni izmanipulisao,
iako sam to mogao, ali nisam hteo zarad sebe i svoje dushe...
posle se izvinjavala, nije tako mislila, odbrambeni mehanizmi, pitchke mamine...

Koja je vama kap prelila čašu ................................................................................................................................................. Meni je prelilo to što je pobacala ploče dok sam bio na poslu.A ploče sam dobijao davno kao tinejdzerske poklone. Odavno nemam gramofon , a i 20 godina ih nisam slusao .Nisu tu bitne ploče kao ploče , vec to je bacanje moje mladosti i druženja , nepoštovanje nečeg mog unutrašnjeg , meni svojstvenog i normalnog .

Imam ja ploca ostavi adresu sve tih posaljem na poklon :)

A To sto je uradila jest katastrofa

Ja imam problem sto precutim, pljuskove i gradove, a onda mi jedna kap izazove grmljavinu.
Isto tako ,ali to me prosvetlilo , dzaba sto je lepa i mlada kad je puno kiše i grada , sad se pod nebom sunčam sam , sta je tu je , nema ni oblaka ni oluje .

- - - - - - - - - -

Imam ja ploca ostavi adresu sve tih posaljem na poklon :) A To sto je uradila jest katastrofa
To mu dođe ko' humanitarna pomoć
A , posle tvom draganu da se prelije kap, kad vidi da nema ploca.

Poslednja izmena:
Koja je vama kap prelila čašu .................................................................................................................................................

Kada se jedna osoba pokazala bezobraznom,neuvidjajnom, nije stavila do znanja da je na mojoj strani....

ja sam mislila da te kvalitete ima,i zbog toga sam i bila kod te osobe.

Drugog interesa nisam imala.

Kada je pao i na tim kvalitetima, samo sam otisla.

- - - - - - - - - -

Ali nije bio m-z odnos....to mi je palo na pamet sada ^^

@tema - odgovoricu na nju, mada bih ti pre darovala oglas specifichne sadrzine u skladu sa zaslugama .

nikad to nije jedna odredjena kap koja preliva chashu, skuplja se kishnica dugo, pa onda u jednom trenutku dodje do toga da neka, naizgled nebitna sitnica odradi sve i kazesh - gotovo je.

Meni je prelilo to što je pobacala ploče dok sam bio na poslu.A ploče sam dobijao davno kao tinejdzerske poklone. Odavno nemam gramofon , a i 20 godina ih nisam slusao .Nisu tu bitne ploče kao ploče , vec to je bacanje moje mladosti i druženja , nepoštovanje nečeg mog unutrašnjeg , meni svojstvenog i normalnog .
da si imao i gramofon, bilo bi drugacije

Posle mnogo truda,zalaganja i trpljenja....

Usla je na moj fejs, jer sam ostala ulogovana na njenom kompjuteru.
I bez pardona procitala postu...
Kad sam je pitala, kako je ulazila i citala moju licnu prepisku,
ona je odgovorila- pa naravno, da vidim sta ima ......

Nisam mogla da joj objasnjavam kako je to strasno~~~~ samo sam joj spustila slusalicu.

- - - - - - - - - -

Mislim da je to bila ta kap, i da se prelila casa... i da se vise necemo druziti.

Back