Kao kakao

Ja mogu iz muskog ugla da kazem.
ne volim kenjkavost i tinejdzersko durenje kod zena
zato ni ja to ne radim
Ako smo odrasle osobe onda treba da se tako i ponasamo.
U vezi mi treba ZENSKO a ne mama ili sestra.
Kraj price.

U suštini jeste ista tema i slažem se da naslov ne oslikava temu ali poruke iz ove teme su starije od pripojenih tako da nije fer da menjam naslov.
Ne bunim se, ali komentarišem. Prihvatam da si uradila radi mira u kući ali
1. Teme su na različitim forumima
2. Naslov "originalne" tema ne oslikava sadržaj teme. Nema asocijacije da bi neko povezao listajući samo naslove.
3. Tematika je različita. Nije isto da ti je partner ko malo dete i da te partner smatra zamenom za mamu. Možda za žene jeste, ali za muškarce nije.

Ne bunim se, ali komentarišem. Prihvatam da si uradila radi mira u kući ali
1. Teme su na različitim forumima
2. Naslov "originalne" tema ne oslikava sadržaj teme. Nema asocijacije da bi neko povezao listajući samo naslove.
3. Tematika je različita. Nije isto da ti je partner ko malo dete i da te partner smatra zamenom za mamu. Možda za žene jeste, ali za muškarce nije.
Zamenite naslov teme, nema nikakvog opravdanja poput mira u kuci, necu se valjda naljutiti, a i da sve to desi, kakve ima veze?
Dogovorite se oko naslova @Pinocchio i @Sensei ili ko vec jos treba, ne znam , ok je...

Zamenite naslov teme, nema nikakvog opravdanja poput mira u kuci, necu se valjda naljutiti, a i da sve to desi, kakve ima veze?
Dogovorite se oko naslova @Pinocchio i @Sensei ili ko vec jos treba, ne znam , ok je...
Nije moje da menjam niti da tražim izmene. Generalno mi ne smeta ni sadašnja situacija, komentarišem da se eventualno obrati više pažnje ubuduće.

Da li volite kad se vasi muskarci ponasaju poput decaka tinejdzera?
Bude simpaticno, dok ne krenu sa bubicama tipa “zakljucacu se u sobu I spusticu roletne, ne mozes mi nista”..

I sta raditi u tim slucajevima?

Mogu i decaci da odgovaraju, naravno.
Ne volim, niti mi je simpaticno..Zamisli muškarca od 40-50 godina koji se ponaša kao tinejdžer..

Back