Kao kakao

bird again

Elita
Poruka
18.735
Da li volite kad se vasi muskarci ponasaju poput decaka tinejdzera?
Bude simpaticno, dok ne krenu sa bubicama tipa “zakljucacu se u sobu I spusticu roletne, ne mozes mi nista”..

I sta raditi u tim slucajevima?

Mogu i decaci da odgovaraju, naravno.

Samo konstatujem da me nervira...
Teško'e je sa dečacima,...treba ih voleti i razumeti. Ja ih ne zaključavam,...mda mi je padalo par puta na pamet. :roll:
U orman, kupatilo,...terasu. Uzimala sam im ključeve od auta, vikendice,...ko može pouzdano potvrditi da smo mi žene "normalne"?
To ti je tolerancija. Ti trpiš njega iako je detinjast, on tebe kad te uhvati "žuta minuta". 😁

Teško'e je sa dečacima,...treba ih voleti i razumeti. Ja ih ne zaključavam,...mda mi je padalo par puta na pamet. :roll:
U orman, kupatilo,...terasu. Uzimala sam im ključeve od auta, vikendice,...ko može pouzdano potvrditi da smo mi žene "normalne"?
To ti je tolerancija. Ti trpiš njega iako je detinjast, on tebe kad te uhvati "žuta minuta". 😁
Rekoh bude simpaticno.
Ni dete u sebi ne umem da kontrolisem .. :lol:

Jel ume da ukljuci masinu za ves i da podesi program?

Back