Kao da te nema

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Osvrt na ljude koji su jedno vrijeme u nasim zivotima igrali neku ulogu, ne nuzno i glavnu, vec jednostavno neku, i koji su nestali na isti nacin kako su se pojavili ... neocikavano, noseni plimom provociranih dogadjaja. Nekad ih sretnem, i veci su mi stranci od ljudi po koji prvi put srecem ... od nekadasnjih roli ostale su blijede fleke na celuloidnoj traci zivota cineci pricu kompleksnijom sa nejasnocom o korisnosti likova.

U biti te veze, gore opisane, tesko definisane .... sta bi bio razlog neostvarenosti potencijala koji su imale u nekom trenutku ?

Iskoristile su tvoje drustvo dok nisam dosao ja :mrgreen:

Zezam se :lol: Dosadis svakoj na kraju :aha: ili ona tebi i traze novi Fun :zper: Sve je ovde prolazno :aha: Ne vezujem se za nikog online :)

Dodjem da se nasmejem malo sa vama i zenama tu :rumenko: Ne ocekujem niss specijalno i onda se ne razocaram u ljude :malav:

Osvrt na ljude koji su jedno vrijeme u nasim zivotima igrali neku ulogu, ne nuzno i glavnu, vec jednostavno neku, i koji su nestali na isti nacin kako su se pojavili ... neocikavano, noseni plimom provociranih dogadjaja. Nekad ih sretnem, i veci su mi stranci od ljudi po koji prvi put srecem ... od nekadasnjih roli ostale su blijede fleke na celuloidnoj traci zivota cineci pricu kompleksnijom sa nejasnocom o korisnosti likova.

U biti te veze, gore opisane, tesko definisane .... sta bi bio razlog neostvarenosti potencijala koji su imale u nekom trenutku ?

Citam

I imam osećaj (stvarno jak ) da feminino pises

Te se pitam kojoj tetki si posudio nick

razlozi su razni a svaka predstava prestaje onog trena kada se glumci poklone publici i spusti se zavesa...a zivot ih je pun

E zato ja nikome ne pozajmljujem kintu. :deda2: A realno nemam ni sta da pozajmim, sto bi rek'o narod - pozitivna sam nula. :rumenka:

Kao što reče Preradović: "Stalna na tom svijetu samo mijena jest!".
Što prije prihvatimo prolaznost kao realnost, to ćemo lakše shvatiti život...
Jer sve jednom prođe...ali sve ima svoje zašto i zato...i ništa nije slučajno.

Bogme, jesu stranci poprilicno. Mozda nikada i nisu bili vise od stranaca u zivotima, ali imali su eto kao neku (sporednu) ulogu, sada kada je nema vise, ostaje gola istina, da su samo stranci.

Back