KANTINA

Pa dobro Doc jesmo li se mi dogovorili za izlazak sa drugarima ili sa devojkama?:rtfm:
Ajde da vidim da li je ova cokolada dobra (mozda je bajata, ko zna), pa cu u zavisnosti od toga odrediti sankcije u odnosu na tebe.:think:

Pa dobro Doc jesmo li se mi dogovorili za izlazak sa drugarima ili sa devojkama?:rtfm:
Ajde da vidim da li je ova cokolada dobra (mozda je bajata, ko zna), pa cu u zavisnosti od toga odrediti sankcije u odnosu na tebe.:think:

to nisu moje devojke, puno piju :mrgreen:

a evo i čokolit

chocolate.jpg

061110_chocolate_560.jpg

chocolate.jpg

TreatShopHomemadeChocolateT.jpg

Aaaa, posle ovoliko cokolade (i to kakve cokolade.tj. bombonjera!) Docc....Ja sam ostala bez texta...
Sve ti oprastam! Pod uslovom da ti je taj pistolj prazan. Jel ispraznjen?

:???:A gde ćeš ti ?!
:dontunderstand:Zašto nećeš da se družiš sa nama ?!

Ko kaze da necu?! Pa hocu!
Vidim pricate o nekom dobro placenom poslu...jel ima nesto i za mene?! Mada...poznato je da su vojna lica puna para:whistling:. ali opet...:hahaha:
Ako si "sponzorusa" ja sam prava osoba za tebe!:rotf: Bwahahahaha
Zezam se naravno, ne mislim nista lose...pitaj gazelu, ona je vec navikla na mene!;)

Poslednja izmena:
Kod mene bi se tek ovajdio...
Naravno da ne mislis nista lose....
Mozes uvek da se pridruzis...

Vidim pricate o nekom dobro placenom poslu...jel ima nesto i za mene?! Mada...poznato je da su vojna lica puna para:whistling:. ali opet...:hahaha:
Zezam se naravno, ne mislim nista lose...pitaj gazelu, ona je vec navikla na mene!;)

Za posao se raspitaj kod Gazele....kada doleprša sa izviđanja.......;)
Bwahahahaha...:hahaha:... "sponzorusa" ......:hahaha:......nisam ja takva cura.....:ljutko:
Izvoli jednu ljutu.........;)

Ljuta...moze! Ali ja placam!;)
Gazela mi krade malo posao! Ima njen "dobro placeni" pa bi i moj!:D

Ma dečko...nemoj...ove ljute kuća častiii........;)
A Gazela je dobra cura....ne brini.....biće sve u redu.....srediće ona i tebi i meni neki bolje plaćen posao pa ćemo i mi da izviđamo kao i ona tezge i butike po Bulevaru.....:rotf:

Back