KANTINA

Ispred jedne kninske kantine...'91....

Prilozi

• JUCANOGOOD.jpg
    JUCANOGOOD.jpg
    39 KB · Pregleda: 80
  • Voli
Reactions: DUH
Ha ha ha HA! Joya! Bravo!
Dva na jednu - kako si izasla na kraj? Ha ha ha ha!!

P. S. Fina je ova crvena beretka...
P. S. S. A u pozadini kao da cujem pesmu: "Dragane moooj, kad dodjes ti...Cuce se, a i znace... Bog i mene pogledace - pascu ti u zagrljaaaj...Pasce mrak sa Sunca...Aaaa i meni kamen ce sa srca..."

Poslednja izmena:
Gazelice, Kep je bio moj isnstruktor, a ovaj decko Rade Matic..da li je ziv, nadam se da jeeste.. to je bilo u onon vreme dok nismo imali svi iste uniforme, naoruzanje...I sto mi nije teskopadalo, dok mi nisu na ledja zakacili punu ratnu od 48 kila, pa formacijsko kretanje, a ja 55 kila..:P No, navikne se..
momci sta ste duzili...? Ja u posetku, ruse, naravno kalasnjikopv AP i PP, ali kad nam se popravio standard heklericu....Skorpion isto,ali me nije odusevio, to je vise za gerilske borbe..Daj meni od zatave ili glocka...mmmmmm....Cini mi se da patim od vcijetnamskog sindroma i dalje bi se vratila u rat, vuce me to, ko mog pokojnog kuma Shucu...Eh....Mada, hajde...imam ljubav, decu...ne bi mogla to da im radim.
Btw, za mene nesto kratko zestoko, suvo i kisela vodica. Ako se ne ide u Akciju naravno.

...Dobro dosla...
...Znaci - ratnica...Alal vera! (Jasna mi je bila, naravno, ova fotografija, ali nisam htela da bas jasno prokomentarisem)...
...Nadam se da ce te i ovdasnji momci lepo prihvatiti...
...Jedva cekam da se aktivnije ukljucis u razgovor...
...Licno ne volim ratove, a o ratovanju nemam nikakvo licno iskustvo...Ja sam vise za druge stvari..Ipak, divim se devojkama koje imaju petlju.
...Ja castim prvu turu...
...I posto je ona izdajnica pobegla odavde, nadam se da ces ti ostati....

Poslednja izmena:
E moji specijalci, dobro neki rekoše da trebamo obući pederski plavi triko sa lepršavim crvenim ogrtačem i S "specijalac" na grudima ,možda bi tako ispunili norme,dapače ni oni koji ih prave nisu u stanju da 50% ispune.ha ha ha
Sledi novi model MD uniforme po veličinama skrojeno već pomenuto odelo.
Istini na volju padobranci su navikli na visinu ,a ostali....
nek im je bog u pomoći :rtfm:

Back