Dachapbg
Zainteresovan član
- Poruka
- 455
Pa moze da probusi pancir i da se zapali.Dobar ako ces da gadjas neku cisternu sa naftom
Hvala.
A ako pogodim tim metkom moju fizicarku u glavu,da li cu joj sprziti malo mozga sto ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moze da probusi pancir i da se zapali.Dobar ako ces da gadjas neku cisternu sa naftom
Sjajan odgovor,slatko sam se nasmejao!!Tesko ako joj je u glavi vakum nece biti kiseonika da potpomogne sagorevanje i nisa od vatre :-)
Citiram Ponosha -----"Problem sa mlaznim gorivom je prevaziđen zahvaljujući, između ostalog, angažovanju aktuelnog menadžmenta Ministarstva odbrane, i taj problem više ne postoji. Naši piloti sada mogu da lete dovoljno", rekao je on.
KOJA LAZ!!!!
ZAR JE 21 SAT NALETA GODISNJE DOVOLJNO???!!!
Danas 25.03.2008 stagao mi je poziv za ulazak u vojnu evidenciju (to se dobija sa 17 godina).Tako da je ovo prvi korak u moj vojni zivot,iako znam da necu sluziti vojni rok,jer ce do tada to biti ukinuto.Ali ako ne znate,ja Danilo Bakic planiram dalje skolovanje na Vojnoj Akedemiji!!
I zato mi cestitajte(po mogucstvu privatnom porukom),jer ako to ne uradite nista vam ne garantujem!!!!! Shalim se!! LOL
Mislim da je svoj post kako ide na VA copy-paste na skoro svaku temu na ovom podforumu

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napokon sam skinuo okove bana !!!
Banovan sam ne jedan nemoralan i pogresan nachin i sada cu da kontaktiram dotichnog supermoderatora ! ! !
A ako hocete da vidite zasto sam banovan izvolite na ljubav i sex 18+,ljubav sa oficirem!!
I onda mi recite zasto mi u obrazlozenju bana pise vredjanje moderatora???!!!!!![]()
Videla sam ja - nepravedno te je banovao...Ali sta ces. To je prednost tih "funkcionera" ...