KANTINA

Dobro veče momci :D

smilie_gr_73.gif

Ja odmah glasam za zajecarsko ukoliko nema Jagodinskog.:klap::klap::klap:

postovani g-dine jevdokane, mislio sam da je nemoguce, ali ovo je prvo pitanje po kome se ne slazemo. :super:

znaci, postoji i to ... moj glas ide za staropramen, toceni. nijedno pivo nema tu gustinu, bar po meni. cak ni staropramen iz konzervice
nije kao toceni.

junacko drugo mesto je zajecarsko, mada priznajem, drugo mesto za dlaku.

sva ostala su, hmmm, pa ona koja ostanu kad nema prva dva .

napomena: popodne sam popio crno niksicko, toceno, da se ne izuzimam od drustva, i ne fali mu nista. mada staropramen ... :pivce:

postovani g-dine jevdokane, mislio sam da je nemoguce, ali ovo je prvo pitanje po kome se ne slazemo. :super:

znaci, postoji i to ... moj glas ide za staropramen, toceni. nijedno pivo nema tu gustinu, bar po meni. cak ni staropramen iz konzervice
nije kao toceni.

junacko drugo mesto je zajecarsko, mada priznajem, drugo mesto za dlaku.

sva ostala su, hmmm, pa ona koja ostanu kad nema prva dva .

napomena: popodne sam popio crno niksicko, toceno, da se ne izuzimam od drustva, i ne fali mu nista. mada staropramen ... :pivce:

Ja sam nepopravivi nacionalista ne i sovinista. Kada je pivo u pitanju, uvek i uvek i samo uvek idu domaca, srpska piva. jagodinsko mi je nesto kao iz rodng kraja, a zajecarsko iz rodne drzave. Sva ostala stranjska i vise i manje stranjska jedino kad bas nema nista drugo hebiga u nedostatku komandira sluzbu vrsi kaplar Cira imao je obicaj da kaze moj pokojni deda.

Ja sam nepopravivi nacionalista ne i sovinista. Kada je pivo u pitanju, uvek i uvek i samo uvek idu domaca, srpska piva. jagodinsko mi je nesto kao iz rodng kraja, a zajecarsko iz rodne drzave. Sva ostala stranjska i vise i manje stranjska jedino kad bas nema nista drugo hebiga u nedostatku komandira sluzbu vrsi kaplar Cira imao je obicaj da kaze moj pokojni deda.

imao sam isti stav dok nisam zakljucio sledece : mogu nasi ali ih zabole briga.

ja bih ispred staropramena stavio ono staro bip, zidarsko, u staklenoj flasi od pola litra. tu ima samo jedan problem, nema ga ...
letos sam sa jednim drugarom popio grcki mythos, e to je taj ukus, boljeg nema.

sudeci po reklamama koje kazu ˝bip je ponovo u igri˝, ponadacu se da cu uskoro da predjem na bip.

А нееееее, то је умилни гласић..:hahaha:
Кад смо код пића, мени су стари рекли "само кратко и чисто", ја се тога држим вазда..:D

m´jok ... kratko i cisto je kad ti treba brza anestezija, pivo je za kulericu sa drugarima.

meni anestezija ne treba uopste, tako da ostaje samo pivo, i to ga pijem umereno, i uzivam u svakoj casi.

ono sto sam ovde jednom napisao za voznju u odvaljenom stanju, tu je trebalo jos nesto da dodam pa nisam.
kad moram da sednem za volan a da sam popio, kao sto se desilo to vece, vozim najsporije na svetu i kocim i kad ne treba.

drugo, jeste nasa saobracajna policija javno zalupila da nece da kaznjava do 160 po auto putu, ali moja putna brzina za auto put
je vec decenijama 110 - 125. jednostavno, shvatio sam da na 110 na auto putu imam dovoljno vremena da reagujem na sve sto mogu
da pomislim da ce da se desi, a na 160 verovatno ne bih stigao.

Back