Predrag Ivošević
Početnik
- Poruka
- 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HRONIKA nema svoju kafanuSvaki podforum ima svoju "kafanu"a mi ne.Pa resih da otvorim jednu slicnu.Kad god hoce neko sa nekim da se raspravlja moze da ga pozove u Kantinu.Bilo bi dobro kad bi neko od moderatora stavio ovu temu kao leplivu
evo za tebe toplo pivo... oš lav, jelen, zaječarac, banjalučko...poz narode, imal' sta za popit al' da je toplo....
dno dnaNema tetkice da donese narudzbine.Ali svaka kasarna ima legendarnu radnicu u kantini
Hronika nije postojala pre 17 godina kad je otvorena ova tema, a postavljač ove teme nije tu već dosta godina.HRONIKA nema svoju kafanu
a ni SOCIJALCI
tako da ti i nije neki izgovor
Da znam, sve je išlo direktno na PolitikuHronika nije postojala pre 17 godina kad je otvorena ova tema, a postavljač ove teme nije tu već dosta godina.
Ne znam.Šta kažeš za autora?
Ne dolazi više ili uzeo drugi nick?
Vidi sa onim tvojim NATO-vcimа, ФСБ nema informacija...Ne znam.
Pa ništa, ti otvori, ko ti brani?HRONIKA nema svoju kafanu
a ni SOCIJALCI
Ja kad sam služio vojsku bile su sve nacije, ali isto je bilo. Balkanski sindrom, ne samo srpski.Posto ne pijem pivo, dok sam bio u vojsci, u kantini sam kupovao eurokrem blokove, posto sam zavistan od slatkisa.
Posle odredjenog vremena sam provalio da iste moram da krijem i po gacama, jer bukvalno ne ostane nista sto sam kupio dok dodjem do spavaone, jer svako uzima malo, pomalo, i meni nestane 4 bloka koje sam kupio, ostane mi samo patka.
Onda sakrijem eurokrem blok u gace, pa ga jedem u kupatilu, kada niko ne gleda.
Jednostavno, nisi Srbin ako makar nesto nisi sakrio u gacama od drugara iz jedinice.