KANTINA

:lol: :mrgreen:

FNUAUdyWYAAwx9a

Hronika nije postojala pre 17 godina kad je otvorena ova tema, a postavljač ove teme nije tu već dosta godina.
Da znam, sve je išlo direktno na Politiku
Bio je to šok kad su se teme našle u hronici
Uprava nam nikad nije odgovorila zašto se "IN MEMORIAM "teme postavljaju na Hronici umesto na Religiji?

Šta kažeš za autora?
Ne dolazi više ili uzeo drugi nick?

Posto ne pijem pivo, dok sam bio u vojsci, u kantini sam kupovao eurokrem blokove, posto sam zavistan od slatkisa.

Posle odredjenog vremena sam provalio da iste moram da krijem i po gacama, jer bukvalno ne ostane nista sto sam kupio dok dodjem do spavaone, jer svako uzima malo, pomalo, i meni nestane 4 bloka koje sam kupio, ostane mi samo patka.

Onda sakrijem eurokrem blok u gace, pa ga jedem u kupatilu, kada niko ne gleda.

Jednostavno, nisi Srbin ako makar nesto nisi sakrio u gacama od drugara iz jedinice.

Posto ne pijem pivo, dok sam bio u vojsci, u kantini sam kupovao eurokrem blokove, posto sam zavistan od slatkisa.

Posle odredjenog vremena sam provalio da iste moram da krijem i po gacama, jer bukvalno ne ostane nista sto sam kupio dok dodjem do spavaone, jer svako uzima malo, pomalo, i meni nestane 4 bloka koje sam kupio, ostane mi samo patka.

Onda sakrijem eurokrem blok u gace, pa ga jedem u kupatilu, kada niko ne gleda.

Jednostavno, nisi Srbin ako makar nesto nisi sakrio u gacama od drugara iz jedinice.
Ja kad sam služio vojsku bile su sve nacije, ali isto je bilo. Balkanski sindrom, ne samo srpski.

Back