Vidis da sam neozbiljna - a vec mi je receno i da sam baba, i da sam glupa, i da sam primitivna, da mi fali obrazovanja i to osnovnoskolskog (pravopisnog), pa onda da lazem nekog drugog da sam ja doktor i bar kazem da sam nesto besmisleno kao npr. socijalni radnik( :shock: ), da sam clan studentske MENZE, skojevka po opredeljenju, Titov pionir...uh, cekaj da se setim, a da - mentalni bolesnik na lekovima, i jos sto-sta, ko bi sve to pamtio.
Tako da.....kako da ti kazem: ja u stvari imam brkove, sviram gajde, nosim petokraku na celu, kecelju oko struka, pisem ovo izmedju dva kuvanja i prostiranja vesa, peglanja i ostalih domacinskih poslova, gledam dok kucam u Vujakliju ne bih li ubola neku ispravnu rec, kompjuter mi je ispod Titove slike u prirodnoj velicini, a na polici mi stoji garnitura antipsihotika.
Eto, razotkrili ste me u potpunosti! Sta cu sad, ziva nisam, kukavna mi majka?!
A da - popicu 'lekice' jer kad god ih ne popijem ja imam ovakve ispade cerenja....
(Svakakvih se idiotluka o sebi covek nachita na ovom forumu...No sta ces, draga Kelis - kad si clan MENSE svi zele da budi kao ti...

)