Kant-Laplasova teorema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To što nije dovoljno što ste seljanke same za sebe, nego još morate da prozivate ljude koji to nisu, pretpostavljam.
Vređate, kako da ne. I još se ponosite time što pisšete nekvalitetne postove i zauzimate mesto. Kao zezate se. Ako nemate šta da kažete - ćutite.

budi ljubazna sada, objasni zasto mene prozva seljankom, koga sam ja i gde prozvala, jedan jedini post gde sam bilo koga vredjala( to neces naci ni kod sagovornika sa kojima padam u vatru)
ovo je forum- ko kucka kakve postove je apsolutno njegov licni izbor- cije mesto se zauzima? ogranicena je registracija, br. korisnika?

popij lekic

ja mirno celjade, ne razumem ovoliki bes- odakle, cemu

evo da ti odgovorim pa da se i ja kupim odavde...

jer je postavka teme imbecilna...jer je takav nacin razmisljanja gde se smatra da je opustenost lupetanje a pamet pretenciozno lupetanje...
znaci, ovde smo ili da se "opustimo" - znaci da potpuno pustimo mozak na ispasu i ponasamo se kao sto se nigde ne bi ponasali - pisemo idiotarije, nemamo cenzuru, jede/mo govna tako reci a sve to bez trunke smisla gde bilo ko moze da se ukljuci...
ili da postavljamo teme gde cemo da se kerebecimo na teorije (teoreme?) koje smo culi i zvuce nam ...."pametno", jer ih ne razumemo...
i reci mi, molim te, ko ovo radi? kad?

i zasto onda to raditi ovde? jel zanimljivo, ne razumem?

evo da ti odgovorim pa da se i ja kupim odavde...

jer je postavka teme imbecilna...jer je takav nacin razmisljanja gde se smatra da je opustenost lupetanje a pamet pretenciozno lupetanje...
znaci, ovde smo ili da se "opustimo" - znaci da potpuno pustimo mozak na ispasu i ponasamo se kao sto se nigde ne bi ponasali - pisemo idiotarije, nemamo cenzuru, jede/mo govna tako reci a sve to bez trunke smisla gde bilo ko moze da se ukljuci...
ili da postavljamo teme gde cemo da se kerebecimo na teorije (teoreme?) koje smo culi i zvuce nam ...."pametno", jer ih ne razumemo...
i reci mi, molim te, ko ovo radi? kad?

i zasto onda to raditi ovde? jel zanimljivo, ne razumem?

ovo je forum- svaka tema ima svog kupca ... ako smatrate da je tema uvredljiva ili nedostojna foruma- obratite se moderaciji da je zatvori
otovorite teme koja vas interesuju

i gde je problem?

ovo je forum- svaka tema ima svog kupca ... ako smatrate da je tema uvredljiva ili nedostojna foruma- obratite se moderaciji da je zatvori
otovorite teme koja vas interesuju

i gde je problem?

problem je u gluposti koja se namece ovde neometano...
i da, ovo jeste pitanje za moderatore...
osim ako i njima ova tema nije smesna...

nego, nisi odgovorila na pitanje....o cemu je tema?

...sta ces ti uopste ovde kad ti sve smeta..onda se zatvori u svoja
cetiri zida i gledaj se u ogledalo,divi se sebi i svojoj pameti....oooo,
blago tebi sretnice, kako li zivis sa samom sobom da mi je znati...

...p.s. ovo je bilo upuceno, mayip80...tek da ne bude zabune...

...sta ces ti uopste ovde kad ti sve smeta..onda se zatvori u svoja
cetiri zida i gledaj se u ogledalo,divi se sebi i svojoj pameti....oooo,
blago tebi sretnice, kako li zivis sa samom sobom da mi je znati...

...p.s. ovo je bilo upuceno, mayip80...tek da ne bude zabune...

vi ovde ustvari sve ljude vucete na dno...
toliko negative, gluposti i pakosti u zivotu svom nisam videla...
samo da spustite, da se kreveljite kao poslednji ludaci, da se uplicete u neciji zivot...

odvratno...
svaka cast, Afrodita, stvarno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back