gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Pa da umorila sam se dok sam kopirala sve ovo... tesko mnogo.
Nego sestro moze sledeci put nesto laksa literatura![]()
moze
Pitagorina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da umorila sam se dok sam kopirala sve ovo... tesko mnogo.
Nego sestro moze sledeci put nesto laksa literatura![]()
To što nije dovoljno što ste seljanke same za sebe, nego još morate da prozivate ljude koji to nisu, pretpostavljam.
Vređate, kako da ne. I još se ponosite time što pisšete nekvalitetne postove i zauzimate mesto. Kao zezate se. Ako nemate šta da kažete - ćutite.
ja mirno celjade, ne razumem ovoliki bes- odakle, cemu
Zato što si seljanka : ) ali to je, naravno, samo moj zaključak.objasni zasto mene prozva seljankom
evo da ti odgovorim pa da se i ja kupim odavde...
jer je postavka teme imbecilna...jer je takav nacin razmisljanja gde se smatra da je opustenost lupetanje a pamet pretenciozno lupetanje...
znaci, ovde smo ili da se "opustimo" - znaci da potpuno pustimo mozak na ispasu i ponasamo se kao sto se nigde ne bi ponasali - pisemo idiotarije, nemamo cenzuru, jede/mo govna tako reci a sve to bez trunke smisla gde bilo ko moze da se ukljuci...
ili da postavljamo teme gde cemo da se kerebecimo na teorije (teoreme?) koje smo culi i zvuce nam ...."pametno", jer ih ne razumemo...
i reci mi, molim te, ko ovo radi? kad?
i zasto onda to raditi ovde? jel zanimljivo, ne razumem?
..leeeexaa, daj "onaj" link.. evo nadjoh![]()
Zato što si seljanka : ) ali to je, naravno, samo moj zaključak.
Zato što si seljanka : ) ali to je, naravno, samo moj zaključak.
ovo je forum- svaka tema ima svog kupca ... ako smatrate da je tema uvredljiva ili nedostojna foruma- obratite se moderaciji da je zatvori
otovorite teme koja vas interesuju
i gde je problem?
ovo ni seljaci ne rade...
seljaci su posteni ljudi, zemljoradnici![]()
sta je ovo- bezobrazno bezrazlozno vredjanje sa ciljem unistiti temu nekoga ko vam ne odgovara?
to je tebi vrhunac zabave ?
...sta ces ti uopste ovde kad ti sve smeta..onda se zatvori u svoja
cetiri zida i gledaj se u ogledalo,divi se sebi i svojoj pameti....oooo,
blago tebi sretnice, kako li zivis sa samom sobom da mi je znati...
...p.s. ovo je bilo upuceno, mayip80...tek da ne bude zabune...