gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
posto neki misle da se pdf Zene proseljacio evo teme za neproseljacene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa temaali nije za ovaj podforum
, osim ako imamo i takvih "kapaciteta"
![]()
ne zezaj safira sa tim demode teoremama, mi smo moderne zemske
Stiven Hoking i singularitet su u modi
aaaaa, meni bukvalno moras nacrtati
ali, ja sam izbosne pa mi se prasta![]()
pa sto dodje..meni bas zabavnoja nemam pojma sta je to, ali bih volela da znam...
i to, i mnogo toga drugog za sta nikad nisam ni cula...
ovo sto ti radis, mene je sramota, majke mi...
ajde da se sprdamo na racun svega sto zvuci pametno...
ovo ni retardirani ljudi ne rade...
mislim da je ovaj forum stvarno dotakao svoju najnizu tacku...vanilice nisu nista u poredjenju sa ovom "idejom"...
kako nije za ovaj forum..naravno da jeste...da pricamo nesto pametno..a ne samo o vanilicama
a ima kapaciteta...garant![]()
sestro...skidam kapu...meni to bilo ispitno pitanje..kadgodU prirodnim naukama ostao je zapamćen po “Opštoj istoriji prirode i teoriji neba”, iz koje kasnije proizilazi čuvena Kant-Laplasova teorema. Međutim, brzo se okreće filozofiranju koje je zasnivao na kritici. Kritikovao je “čist um”, “praktični um” i “moć suđenja”. U stvari je logički precizno davao dobronamerne savete dogmatizmu, empirizmu, i drugim rđavim načinima razmišljanja o stvarima koje su za čoveka od presudnog značaja. Najznačajnijim doprinosom filozofiji smatra se njegov “kopernikanski obrt” – učenje da predstava omogućava objekat, pre nego što objekat omogućava predstavu – koje je značajno uzdrmalo dotadašnja viđenja. Srednjoškolskim rečnikom govoreći, Kant je ponovo, i temeljno, sveo stvari na svoju meru. Čoveka.
Jel ima kapaciteta a?
hahahahah ludo jedna![]()
sestro...skidam kapu...meni to bilo ispitno pitanje..kadgod![]()
sestro...skidam kapu...meni to bilo ispitno pitanje..kadgod![]()
uvek ispadnem najgora od sve dece ... a samo sam htela da se pokazem pametna ... ah
maya80- sta te pogodilo na temi- sto neko kucka na njoj, a nema medjusobnog vredjanja dok se nisi pojavila ???
uvek ispadnem najgora od sve dece ... a samo sam htela da se pokazem pametna ... ah
maya80- sta te pogodilo na temi- sto neko kucka na njoj, a nema medjusobnog vredjanja dok se nisi pojavila ???
mozda je pms..i ja sma onda taka![]()