- Poruka
- 1.071
Šta mislite o ovom fenomenu? Da li biste u nekim ekstremnijim uslovima (npr. u divljini bez hrane) nakon više dana pokušali da ubijete i pojedete svog saputnika (pod uslovom da ga imate)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite o ovom fenomenu? Da li biste u nekim ekstremnijim uslovima (npr. u divljini bez hrane) nakon više dana pokušali da ubijete i pojedete svog saputnika (pod uslovom da ga imate)?
Što da jedeš saputnika kad u divljini ima brdo drugih stvari koje mogu da se pojedu? Mada, kad malo bolje razmislimNemojte ostajati sa mnom bez hrane u divljini
![]()
Jasno sam napisao da je pretpostavka da na duži period ostaneš bez druge (normalne) hrane.
Dva dana i viljuška bi mi bile sasvim dosta![]()
Ako je neki obični saputnik i nemam druge šanse za preživljavanje pojeo bih ga u slast
ako je član porodice ili meni vrlo draga osoba pojeo bih joj podlakticu ili list na nozi samo
Lepo vaspitano dete iz fine porodice...
Pojeo bi viljusku?
@tema
Ne mogu da dam odgovor na dobar zato sto nisam bio nikada u takvoj situaciji, ovako mogu samo moralno da odgovorim i da kazem da ne bih pojeo ljudsko bice.
Glupo pitanje, zaista.
Da li bi? Msm da je to glupo pitanje, to čovek ne može znati dok se ne nađe u situaciji... Meso je meso... ne vidim neku krupniju razliku između kanibala i ljudi koji jedu ostalo meso. U svakom slučaju ne bih osuđivala.Šta mislite o ovom fenomenu? Da li biste u nekim ekstremnijim uslovima (npr. u divljini bez hrane) nakon više dana pokušali da ubijete i pojedete svog saputnika (pod uslovom da ga imate)?
Ključna stvar u toj situaciji je to što bi postojao rizik da ću biti pojeden ako sam ne budem pojeo tu drugu osobu.
Ako ona ne bi pokazivala takve namere, ne bih ni ja.
Ukoliko da... Ne znam šta bih radio, ali bi verovatno biološki nagon za opstankom uradio svoje.
Mada, to ne znači da bih mogao pojesti čoveka, već bih daleko otišao u odbrani...
A da okusim ljudsko meso, verovatno ne bih mogao...
Ima par osoba koje toliko volim da bih se i sam ponudio da im u toj situaciji poslužim kao hrana.
No, na kraju krajeva, koliko je realno oceniti ponašanje u tako ekstremnoj situaciji iz ove pozicije?