Kandidijaza....molim pomoc!!!

Trebao si da se informišeš putem interneta o kliničkim studijama novih lekova , da im šalješ mejlove, da se uključiš u neku od njih. Od "srpskih" leakara u 90 % slučajeva nema veće žgadije, i jednostavno ne žele da se zamaraju. To bi mogli da dokuče samo na nekom top istraživačkom institutu, pogotovo što postoji ta veza između mononukleoze i gljivica, što , čini se je vrlo slabo rasvetljeno

Imam ozbiljan problem!

Vec 6 godina se patim sa oralnom i ccrevnom kandidijazom.Probao sam od jacih lekova Diflukan i Amfotericin B i nije bilo pomoci,...kao i sve varijante anti kandida dijeta koje su ponekad trajale po 8 meseci ...i nista!

Imam problem sto drzavne institucije nece da me lece je obican test na gljivice,mislim na bris je uvek NEGATIVAN,a test putem krvi ELISA...konkretno IgM je uvek pozitivan...medjutim doktori na to gledaju kao ne validan nacin za utvrdjivanje.

To je sve uticalo da padnem i psiholoski,pokusao sam vec jedan suicid zbog toga,a drugi mi se vrti po glavi...

Znam da nisam jedini sa ovim problemom ,ali molio bih neki savet,jer ovo vise ne moze da se izdrzi..zar je moguce da je ovo ne resiv problem za 21. vek???

Unapred zahvalan.

promijeni psihijatra

E tako misli medicinski establishment,...bravo inteligencijo,......bravo zdravi razume! :klap: :ok:

O tome se i radi.Ne znas nesto da lechis,..postoji resenje!...psihijatar...

Bio sam kod navedenog spec. i ne postoji ni psihoza ni neuroza...elem neuroza je u granicama normale...ako se tako moze nazvati.

Radio sam i psiho test,kao i test inteligencije...sve ok...treba imati obraza nekome reci da promeni psihijatra,... :dash: :udriglavu: :poludeo:

Da dodam da jednom godisnje radim keto dijetu koja da blago poboljsanje,ali posto skinem i do 20kg vratim se na jacu ishranu sa integralnim zitaricama.

Poslednja izmena:

Back