Кандидати за министра полиције у новој влади

Министар полиције у новој влади?

• Веља Илић

• Шутановац

• Милорад Мирчић!!!

• Чедомир Јовановић.

• Веља Илић

• Шутановац

• Милорад Мирчић!!!

• Чедомир Јовановић.

• Веља Илић

• Шутановац

• Милорад Мирчић!!!

• Чедомир Јовановић.

• Веља Илић

• Шутановац

• Милорад Мирчић!!!

• Чедомир Јовановић.

• Веља Илић

• Шутановац

• Милорад Мирчић!!!

• Чедомир Јовановић.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Torius:
Hoces da ti ja na ulici pokazem ko ima casti???!!!!! :evil: Recimo nadjemo se pa da nas dvojca porazgovaramo na stari srpski nacin kada je u pitanju cast, P****U LDP-ovski. Ovo nije pretnja nego da li mislite peskiricima da vodite drzavu, i sa Cedom koji se koci od narkotika posle svake recenice. Da bi vodio drazavi je potrebno jos nesto pored .............

Slušaj jaje jedno to pričaj ovde a na ulici si ti sisa,nabijem te na ovaj moj pravoslavni ne obrezan a što se tiče ldp-a zamenio si me sa nekim! poslaću ti pp da se dogovorimo oko daljih postupanja!

Pa šta?:
Slušaj jaje jedno to pričaj ovde a na ulici si ti sisa,nabijem te na ovaj moj pravoslavni ne obrezan a što se tiče ldp-a zamenio si me sa nekim! poslaću ti pp da se dogovorimo oko daljih postupanja
Stvari nikada nisu bile jasnije....zakuvava se ko(nj)alicija Dss i Radikalaca
:p:razz::razz:......Svaka cast za iskrenosti ,to dugo nije bilo vidjeno na forumu;)

Ma ja kada bi se miševa bojao mačku bi u džepu nosio !
Nisam ja ovlašćen da pregovaram u ime SRS-a ja sam samo simpatizer...
a to se neki moji stavovi poklope sa ldp-om to je drudo pitanje...ma već napisao da su oni svima jasni i da nisu problem,problem su ove lažulje iz dss!!!
Imaju na lager listi grubača pa misle sa njim u rat na bgd ulicamo što je iluzija opet će da dobije po zubima ako se bude dupetao....
a što se tiče aktuelnog ministra može da mi ... i to ako mu dozvolim molje da gospođa iz zavoda za zsk bgd-a mileva dođe njoj bi dao malo da se igra sa pitonom...kažu voli...

Pa šta?:
Ma ja kada bi se miševa bojao mačku bi u džepu nosio !
Nisam ja ovlašćen da pregovaram u ime SRS-a ja sam samo simpatizer...
a to se neki moji stavovi poklope sa ldp-om to je drudo pitanje...ma već napisao da su oni svima jasni i da nisu problem,problem su ove lažulje iz dss!!!
Imaju na lager listi grubača pa misle sa njim u rat na bgd ulicamo što je iluzija opet će da dobije po zubima ako se bude dupetao....
a što se tiče aktuelnog ministra može da mi ... i to ako mu dozvolim molje da gospođa iz zavoda za zsk bgd-a mileva dođe njoj bi dao malo da se igra sa pitonom...kažu voli...
ZLATNE RECI
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Pa šta?:
Последњи трач је да је Веља Илић видео себе на овом месту,
што би рекао наш народ "видела се вила у чем није била" али када се мало и замислимо над тим трачем има ту и неке логике да би евентуално то некоме и било у интересу,на пр давидовићу аџиму итд а.дс би добио биа а сви би се прали пред светом да ето то су та народњачка решења и коалиције...Ко би био ок, на том месту?

A što nema nigde ni jedna anketa sa stručnim (paz izraza - "stručnim") kadrovima iz najjače opozicione partije u celom Mlečnom putu?
Kako to?

Iron Lord:
A što nema nigde ni jedna anketa sa stručnim (paz izraza - "stručnim") kadrovima iz najjače opozicione partije u celom Mlečnom putu?
Kako to?

Za mene nije tajna da SRS kao stranka ne privlači mnogo takozvanih eksperata jer isti trče za novcem ali mi se sviđa što kreću sa realne pozicije da se stvari postave na svoje mesto,u praksi je to teško i onda u SRS možete videti samo neke entuzijaste eksperte i ljude koji volonterski rade neke stvari...eto mene je za forum zainteresovao jedan takav,
samo ja nisam ekspert nego onako pokrenem temu kako se meni učini da je logično,
poznajem po nekog čujem tu i tamo nešto i sam rasuđujem o istinitosti tih navoda ...
Ako SRS pobedi bilo bi akcije KATANA 1,2,,3,4...100
sve dok ološ ne bi završila gde im je i mesto, ali ljudi su kvarljiva roba ko zna posle 6 meseci ili godinu dana da li bi i kako... jer niko nije imun na ... zato treba da bude vlast česće smenjiva jer bi bili svi tu negde jednakih materijanim mogućnosti a ne ovako ili + ili -

Back