Kandidati SNS i SPS u trci za šefa policije

Нови шеф полиције желим да буде

• Братислав Дикић , ратни херој ,командант жандармерије

• Било ко из СНС

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Аха, сада је мени јасно Николић и Вучић желе да саботирају новог шефа полиције јер је Вељовић близак Николићу.

Kandidati SNS i SPS u trci za šefa policije

Ana Ž. Adžić | 07. 11. 2012. - 07:11h | Foto: V. Lalić | Komentara: 57

Milan Dimitrijević (43), šef Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju, i Milorad Veljović (54), aktuelni direktor policije, pominju se kao najozbiljniji kandidati za prvog čoveka Direkcije policije MUP Srbije.
286259_veljovic01rasfoto-vesna-lalic_f.jpg
Dosadašnji direktor Milorad Veljović nema podršku Ivice Dačića

Prvi je kandidat premijera i ministra policije Ivice Dačića, dok je, prema nezvaničnim informacijama, Veljović blizak Tomislavu Nikoliću, predsedniku Srbije, i Aleksandru Vučiću, potpredsedniku Vlade.

Vlada Srbije bi u četvrtak trebalo da raspiše konkurs za prvog čoveka Direkcije policije, ali se u međuvremenu u MUP-u i političkim krugovima spekuliše ko su najozbiljniji kandidati.

[TABLE="class: antre_r back_c_1, align: right"]
[TR]
[TD] Milorad Veljović: Rođen 1958. u Svilanovu kod Novog Pazara. Posle završenog Pravnog fakulteta, od 1986. radi kao inspektor u kragujevačkom SUP-u. Radio je u Generalnom inspektoratu i bio je načelnik UKP-a, gde dobija čin generala. Vlada ga je 15. juna 2006. postavila za direktora policije. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- Dačić smatra da bi Dimitrijević odlično predstavljao srpsku policiju i u našoj javnosti, ali i u međunarodnim okvirima. Njegov adut je iskustvo u radu sa strancima dok je bio konzul, ali i šef našeg Interpola. Smatra i da je Dimitrijević sposoban i da modernizuje našu policiju, što je važan zadatak budućeg direktora policije - objašnjava sagovornik “Blica”.

S druge strane, napominje naš sagovornik, Veljović želi još jedan petogodišnji mandat da bi “završio započete poslove” zbog čega je i najavio da će se kandidovati. Njemu je mandat istekao u junu 2011. i direktor je po rešenju Vlade sve do raspisivanja konkursa.

- Veljović ima podršku dela MUP-a, ali ne i kabineta ministra, s kojim je odavno u sukobu. Iako je i posle isteka mandata ostao na tom položaju, kako Dačić tvrdi na insistiranje DS-a, Veljović ima više nego korektnu i konkretnu saradnju sa Vučićem, o čemu svedoči o formiranje antikorupcijskih timovana predlog potpredsednika Vlade - navodi naš izvor.

Значи опет се СНС служи ЛАЖИМА И ПОДВАЛАМА :think:Само да би целу ДРЖАВУ ставили под своју ЧИЗМУ

Poslednja izmena:
zec je zec, i naravno da lezi u grmu. ja ne bih podrzao nikoga za vreme cijeg mandata se prosirila trgovina drogom, a brojne istrage su zavrsile u fijoci. ne poznajem osobe koje konkurisu ali znam ako macka ne lovi miseve

Пента целе теме јесте да Вучићу није довољна само БИА и ВОЈСКА него жели и полицију под своју контролу , е па неће моћи .

МУП је свим срцем уз Дачића

286264_milandimitrijevic_hs.jpg
Milan Dimitrijević
: Rođen u Surdulici, diplomirao na Fakultetu bezbednosti u Skoplju pa se kao pripravnik zaposlio u policiji Vranje. U sedište MUP-a prelazi 2000, a zatim je među prvima postao inspektor UBPOK-a. Od 2005. radio je u Ministarstvu spoljnih poslova, a 2007. postaje generalni konzul u Solunu. Tu ostaje do postavljenja na funkciju načelnika novoformirane Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju. Govori engleski, ruski i grčki.

Али ја желим да победи командант жандармерије Братислав Дикић ја мислим да је ипак он Дачићев избор !Сам Дачић га је вратио на посао јер га је Тадић пензионисао !

ЖИВЕО БРАТИСЛАВ ДИНКИЋ НОВИ ШЕФ ПОЛИЦИЈЕ !

РАТНИ ХЕРОЈ !

136107_1003-dikic-foto-beta_f.jpg

"Departizacija" :hahaha:

Stranacki poltroni koji se guraju (i u koje stranacke vodje imaju poverenja, jer podgrevaju njihovu sujetu i bujnu mastu) u 99% slucajeva nemaju potrebne kvalitete, a postoji i vrlo osnovana sumnja da ce da budu pristrasni.

Овај садашњи којег подржава Вучић је близак и Тадићу члан ДС и СНС , интересантно зар не

Njega su pre godinu - dve javno rešetali....
Povezivali ga sa nekim kriminalnim radnjama.
I dali nadimak "mali Legija".

Па то је радио ДС , они су га пензионисали а Дачић га вратио !

Командант Дикић има бројна признања , борио се на Космету и има орден РАТНИ КРСТ као и орден Православне цркве

Možda je taj Veljović iskusan i sposoban policajac, kao što mnogi tvrde,
ali meni deluje malo smušeno.
Nikada ne bih ni pomislio da je diplomirani pravnik.
Nema one britkosti,vrcavosti....
Što je karakteristično za pravnike i policajce !
direktor policij
u pravu si.....ne uliva baš neko poverenje ovako na pogled......veljović mi je pre za političara nego za direktora policije.......

Па то је радио ДС , они су га пензионисали а Дачић га вратио !

Командант Дикић има бројна признања , борио се на Космету и има орден РАТНИ КРСТ као и орден Православне цркве

Ne znam ko je šta radio,
ali znam ovo što sam rekao.
Bio je u nekoliko kontakt televizijskih emisija u kojima su ga voditelji rešetali.
Izdržao je napade, a u nekim segmentima moglo se videti da se oseća neprijatno.
A,posebno ga je odavao govor lica.....

Niko ne spori da je ratni heroj, jer generalske zvezdice se ne dobijaju na lepe oči....
I Stojičić - Badža je bio ratni heroj, pa, trt, duvan.....

Ne znam ko je šta radio,
ali znam ovo što sam rekao.
Bio je u nekoliko kontakt televizijskih emisija u kojima su ga voditelji rešetali.
Izdržao je napade, a u nekim segmentima moglo se videti da se oseća neprijatno.
A,posebno ga je odavao govor lica.....

Niko ne spori da je ratni heroj, jer generalske zvezdice se ne dobijaju na lepe oči....
I Stojičić - Badža je bio ratni heroj, pa, trt, duvan.....

Зато што су изнели лажи и био је само на Б92 јер су га они највише нападали , након чега их је тужио

Back