Kancelarijski posao?!

sead_man

Aktivan član
Poruka
1.399
Zelo bih da cujem ideje, sta da otvorim privatno a da je vezano za kancelariju. Zavrsavam uskoro visu pa razmisljam..... Ne bih neku racunovodstvenu agenciju, dosadno mi je racunovodstvo vec nesto........., da li postoji nesto drugo?

Moderatori sory ako je tema duplirana.

pozdrav

Poslednja izmena:
Tu ce morati zavrsiti kurseve za kozmeticara,etc,jer relaxacione i stale masaze se obavljaju u sklopu salona,a da bi ga registrovao,ne moze sa gimnazijom
Човек завршава Вишу школу па што неби и курс за масажу, бар му је то лако. Онако као курс за возача Б категорије,на брзака. А бабе су ту и чекају.
Мало сам се нашалио и то намерно. Помало сам разочаран резоном младих људи,који би неки посао али да није досадан и да се не ради пуно. Да му предложим неки посао у производњи, рекао би ми да нисам нормалан. Зато и не предлажем али ово што сам му предложио је из сфере : Услуга па нека проба.

Ni visa mu nece puno koristiti ako je ne uptrebi na pravi nacin.Mnogi i sa vecim stepenom obrazovanja pristaju na manje,jer nemaju zaledjinu.A ako mu je ispod casti da radi nesto "ispod"svog nivoa obrazovanja,ne razmislja za svoju dobrobit.Bolje je i raditi nesto sto nije iz struke,ako se ima zarade,nego dzedzati sa diplomom.Imam rodjaku koja ima zavrsenu sportsku akademiju,smer sportski menadzment.Kako bez veze da udje u kombinaciju,kad se zna ko se time bavi......

Ma bio bih ja i racunovodja, ali moram prvo tri god da radim u nekoj rac. agenciji, pa tek onda imam pravo da se prijavim za obuku za ovlascenog racunovodju....

Kako kod nas funkcionisu preduzeca za promet robe.... Ono i ne vidis robu vec samo nalazis kupce i tvoj dobavljac direktno isporucuje kupcu. Znam kako funkcionisu teoretski ali prakticno kod nas....

Zelo bih da cujem ideje, sta da otvorim privatno a da je vezano za kancelariju. Zavrsavam uskoro visu pa razmisljam..... Ne bih neku racunovodstvenu agenciju, dosadno mi je racunovodstvo vec nesto........., da li postoji nesto drugo?

Moderatori sory ako je tema duplirana.

pozdrav

Pa valjda je logicno da svoju delatnost biras prema onome sto znas da radis.
Ako uletis u nesto o cemu nemas blage veze, moze mnogo da te kosta ta skola.

Back