Kancelarija ili rad od kuće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zašto ne bi mogao. Turistički valjda možeš.Ja se spremam u Tursku (uslovi za putovanje su da je prošlo 15 dana od revakcine, izvadim zeleni el. sertifikat preko e-uprave i to za par minuta pošalju na mail).
Guglaj uslovi putovanja u Srbiju, piše negde sigurno! Kako onda Srbi putuju na letovanje u Hrvatsku?To mi nije jasno.
Pozoveš ambasadu ili konzulat Srbije u Zagrebu. Valjda još uvek održavaju diplomatsko-konzularne odnose.Ili pošalji mail.
Možeš i ovde pitati na pdf-u "Putovanja". Odgovoriće ti neko. Verovatno i pre konzulata.👍
Mora postojati reciprocitet ili negativan PCR test (od milja PRC).
To bi me sada dodatno para kostalo.

Ne.
Uzivajmo u medjusobnom potkusurivanju.

:mrgreen:
Jbg!Zato granice i postoje, je'l?
Ma mislio sam malo vojvodjanska sela obilaziti autom, ali necu ici dok se ne regulira.
Tko zna, mozda se i dogovore.
Ono sto je glupost godine je da imamo reciprocitet s BiH gdje je 4% vakciniranih, a nemamo sa Srbijom gdje je 37% vakciniranih (10% vise nego u Hrvatskoj).
To je već politika, ofc!
Tražili smo svako svoje, a sad se ne možemo ni turistički obilaziti. Bez ucena!Ja svakako u Hrvatsku neću nikad..., osim tranzitno.

Rad kod kuce ima benefita ali meni je ipak privlacniji rad u kancelariji ili biroima i slicno jer
moras da ustanes ujutro, sredis se, doteras, odes na posao, radis sa kolegama si u interakciji,
posle posla svratis negde na klopu, pice ,kupovinu ili jednostavno prosetas peske do kuce ako ti posao nije daleko
ovako sedeci kod kuce u patofnama..po meni se propuštaju sve one gore navedene male stvari
posebno ako ne ume sebi da organizuje i uskladi rad kod kuce sa izlascima i svim drugim aktivnostima

Rad kod kuce ima benefita ali meni je ipak privlacniji rad u kancelariji ili biroima i slicno jer
moras da ustanes ujutro, sredis se, doteras, odes na posao, radis sa kolegama si u interakciji,
posle posla svratis negde na klopu, pice ,kupovinu ili jednostavno prosetas peske do kuce ako ti posao nije daleko
ovako sedeci kod kuce u patofnama..po meni se propuštaju sve one gore navedene male stvari
posebno ako ne ume sebi da organizuje i uskladi rad kod kuce sa izlascima i svim drugim aktivnostima

ako umeš da izađeš na kraj sa kolektivom i kancelarijama i ako se ne voziš tipa pola sata na jednu stranu
ali ti to pišeš da podržiš firme koje vraćaju ljude na poso :P
u stvari valjda znači i fleksibilno radno vreme koje nije bogznašta nego tipa ako zakasniš posle doktora ili zubara sve je ok samo nadoknadi

dok je bila Korona ja sam radila od kuce i pored svih benefita (rad u gacama, samo obuces majicu za kameru, ne gubis vreme za odlaske na posao, ne moras da se spremas, realno mozes da radis bilo sta ako zavrsis na vreme sve sto treba...) mislim da je bolje odlaziti na posao.....

.....ja sam prve probleme sa kicmom osetila prvi dan povratka na posao...ukocila sam se skoro tokom hodanja a na kraju sam zavrsila sa operacijom.....

Sedenje je ubistvo
ako "rad od kuce" to podrazumeva.....

osim ako je neko bas odlicno organizovan i vezba u pauzama i krece se mnogo Van posla....

Back