Кanarinci i ostale pticice

• Začetnik teme Začetnik teme peco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I još jedno se ispililo :) Sada su dva mališana i guraju se non stop. Lola ih hrani, imaju veće guze nego glave, baš su smešni.Roki se malo više aktivirao sada i on ulazi u gnezdo. Ja im pravim hranu od žumanceta jabuke i keksa tako da i to jedu pored osnovne hrane.

Poslednja izmena:
z:D Jaoj što su lepi smajliji, baš su slatki. Imam četiri male papige. Po savetu veterinara, ostala četiri jajeta sam uklonila jer se nisu ispilila jedno za drugim kako treba, sigurno bi se ispilili kasnije ali bi ih stariji ugazili. Tako da su ovi sasvim dovoljni, lepo ih hrane i greju. Tata Roki se mnogo angažovao kako ih čuje da cijuču tako trči u gnezdo. Ostalo je samo da ih lepo odneguju da porastu da nauče sve što treba pa onda da ih ja razmazim i podelim prijateljima koji ih sa nestrpljenjem očekuju u svojim domovima. A ja se nadam da će biti još legla i beba, pozdrav za sve i SRĆNA SVIMA NOVA GODINA z:hi:

z:sp2:z:sp2::ponoc::ponoc::ponoc:z:sp:

Nisam dugo pisala pa znate već praznici, godišnji odmori...
Slabo ko i posećuje kao da papagaji imaju zimski san. z:D
Ali moji su veoma budni i mnogo su lepo napredovali, dobili su perje lete još malo pa će da idu kod svojih budućih gazda. A Lola i Roki kao da to znaju pa su se bacili na posao OPET.Imaju još jedno leglo i snela je za sada pet jaja, nisu normalni lude ptice totalno.
Lepi su zdravi su sijaju, ko bude hteo ptičicu može slobodno da rezerviše biće ih još. z:dd:

Back