Kanadski ambasador... kao sav normalan svet.. i pitanje ZASTO MORAMO U BEC PO VIZE??

Modestty

Obećava
Poruka
89
Moram da se pohvalim...upoznala sam R. Vascuka, ambasadora Kanade u Beogradu...
...zaista je bilo zadovoljstvo slusati ga kako prica na tecnom srpskom...a interesantan je odgovor, koji je dao na pitanje: zasto Beograd vise ne radi vize za Kanadu nego je sve premesteno u Bec? Roman Vascuk kaze da nije dobio nijedan poziv...nijedan mail..niko nije reagovao kada su odlucili da ukinu izdavanje viza ovde.... i jos dodaje da bi oni razmislili dobro da li da to rade da se neko bunio.. da je stiglo 300 mejlova u kome ljudi govore da nam je potrebno da Beograd izdaje vize...verovatno se ne bi sad islo u Bec... ali mi se nismo bunili uopste! i oni su skapirali da nam to sto sad moram u Bec po vizu uopste nije problem!
eto tako..to sam htela da podelim sa vama

i sliku vam dajem :) Roman Vascuk je dosao na konferenciju za novinare povodom izlaska knjige "Zasto volim Kanadu" N. MIlosavljevica

Pogledajte prilog 248817

u Bec moraju i nemci, makedonci..hrvati..pola evrope ustvari mora tamo po vizu...
........a kad se nadjes u stranoj zemlji, ako ti nesto zatreba..npr izgubis pasos..veruj mi da ti mnogo znaci ako zemlja u kojoj si se nasla ima nasu ambasadu... tako isto i kanadjinama znaci da imaju ambasade svuda :) osim toga, ambasador je tu da odrzava dobre odnose izmedju dve zemlje... nije bas sve samo u izdavanju viza...

u Bec moraju i nemci, makedonci..hrvati..pola evrope ustvari mora tamo po vizu...
........a kad se nadjes u stranoj zemlji, ako ti nesto zatreba..npr izgubis pasos..veruj mi da ti mnogo znaci ako zemlja u kojoj si se nasla ima nasu ambasadu... tako isto i kanadjinama znaci da imaju ambasade svuda :) osim toga, ambasador je tu da odrzava dobre odnose izmedju dve zemlje... nije bas sve samo u izdavanju viza...

Nemcima i Hrvatima ne treba viza da posete Kanadu...

Znaci, sve radi normalno u kanadskoj ambasadi, samo Srbe malo zezaju pa ih salju u Bec :) i jos Srbi odobravaju :shok: pa tako i treba onda :roll:

Srbija bi trebalo u cilju stednje (a mi smo zaista u mnogo gorem finansijkom polozaju od Kanade) da vizno odelenje preseli u USA, kao sto rece vladster :)

Prave vas budalama i namerno otezavaju stvari. Ajd sada da ja ovde u Kanadi idem u SAD po Tajlandsku vizu. Nevidjeno. Ne odem cak ni u Ambasadu nego u Konzulat.

Back