4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Postoji.Nek se vakcinisu, i sve ce biti okej. Ne boli nista, ne kosta nista, traje 1 sekundu.
Ne vidim u cemu je problem.
Zato će se vaditi suvišne.
Ali otom potom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji.Nek se vakcinisu, i sve ce biti okej. Ne boli nista, ne kosta nista, traje 1 sekundu.
Ne vidim u cemu je problem.
Moze. Ako vi krenete u Kinu.![]()
Uuuu brat Si nece znati kako da hendluje... Igrate pokvareno!Припреме су у току. Шаљемо Новака на турнире у Пекинг и Шангај. Невакцинисаног![]()
Ovo je ispravno i tačno.Vakcina jenajlepsatekovina civilizacije.
Ako ti se do sada nisu otvorile oci, zao mi je.Znaci, ako nemam problem, i ne vidim problem, i zivim srecno, zadovoljno i zdravo, ja imam problem jer ne vidim u cemu je problem?![]()
![]()
![]()
Ovo je divno![]()
Mozes ti da mislis sta hoces o cemu hoces i kako god hoces, ali zakonima drzave u kojoj zivis moras da se povinujes, inace pravis prekrsaj ili krivicno delo. Ako propis kaze da za neke stvari mora vakcina, onda mora, svidelo se to tebi ili ne.
vama ako sve ovo sa kanadom nije bar sumnjivo, ako sam samo ja teoreticar zavera, onda ne znam sta da kazemceo svet slavi sto korona prolazi-citaj vreme je da se igramo ratom u ukrajini, kanada uvodi diktaturu. interesantno . tacno se vidi da kasne za pi/2..
vec se desavaЈош када је ово кренуло требали су сви да узму сву уштеђевину из банака
u kom smislu sumnjivovama ako sve ovo sa kanadom nije bar sumnjivo, ako sam samo ja teoreticar zavera, onda ne znam sta da kazem
vec se desava
Canadian Bank Runs Appear to Be Under Way as the Trudeau Regime Declares WAR on Bank Assets of Citizens
ja vam kazem da je ovo sve savrseno isplanirano, a vi kako 'ocete... videcemo ko ce da izvuce deblji kraj
nema nista bez americkog konvoja, marsruta ovde https://thepeoplesconvoy.org/
jedva cekamo da seronja bajden pocne da pleni americke kamione, ovde kenjaderstvo ne prolazi!
Pogledajte prilog 1107260
u smislu da je isplanirano za veliki reset klausa svabau kom smislu sumnjivo
a de cete, ako je plan globalni ?u smislu da je isplanirano za veliki reset klausa svaba
mora da pukne stari bankarski sistem, a ova navala na banke ce upravo do toga dovesti, otimacina kamiona, kuca, racuna, itd, plus blokada rusije, gasa za evropu, gorovi, svi energenti pisi odmah duplu cenu - sledi kolaps
ako neko misli da blekrok u americi kupuje kuce da bi ih preprodao kada poskupe, grdno se vara - kupuju ih samo da ih vi ne kupite, ionako necete imati nista i bicete srecni - zavera!
ja moram sa zenom da vidim, hoce li da se napunimo $$$ i bezanija?
gde god ima interneta, globalne mreze, a nema obaveze globalnog kovid sertifikata - moramo dakle da se strpimo, i vidimoa de cete, ako je plan globalni ?![]()
Uvod u Schwabov Great reset. Žele nam po uzoru na Kinu nametnuti tzv. social credit system, sustav u kojem je pojedinac pod stalnim nadzorom države i svaka njegova aktivnost se boduje. Ako se ponašaš kako vlast želi onda ti bodovi rastu a ako se ponašaš kako ne želi onda ti se bodovi smanjuju. Ako nemaš dovoljno bodova za kaznu ti onemoguće kupnju avionske karte ili karte za autobus, zamrznu ti račun tako da ne možeš dizati gotovinu niti plaćati karticom. Ovo je već stvarnost u Kini a žele to proširiti i na ostatak svijeta.Ovo što čine u Kanadi počinje sa D ali nije demokratija već kao najslavniji diktatorski režimi koji hapse neistomišljenike, zatvaraju im račune i jednostavno oduzimaju im pravo na život.(nemaš novca ode stan, nemaš hranu, nemaš da platiš druge obaveze...) sraman diskriminatorski čin "zapadne kulture".
Klasični totalitarni režimi koji rade za interese krupnog kapitala a ne za svoje građane.Uvod u Schwabov Great reset. Žele nam po uzoru na Kinu nametnuti tzv. social credit system, sustav u kojem je pojedinac pod stalnim nadzorom države i svaka njegova aktivnost se boduje. Ako se ponašaš kako vlast želi onda ti bodovi rastu a ako se ponašaš kako ne želi onda ti se bodovi smanjuju. Ako nemaš dovoljno bodova za kaznu ti onemoguće kupnju avionske karte ili karte za autobus, zamrznu ti račun tako da ne možeš dizati gotovinu niti plaćati karticom. Ovo je već stvarnost u Kini a žele to proširiti i na ostatak svijeta.
Imagine a third party deciding how much you’re allowed to spend on rent, what kind of food or clothing you’re allowed to buy, or what hobbies you’re allowed to spend money on and when. That’s the power they intend to obtain, and current events in Canada prove it.Uvod u Schwabov Great reset. Žele nam po uzoru na Kinu nametnuti tzv. social credit system, sustav u kojem je pojedinac pod stalnim nadzorom države i svaka njegova aktivnost se boduje. Ako se ponašaš kako vlast želi onda ti bodovi rastu a ako se ponašaš kako ne želi onda ti se bodovi smanjuju. Ako nemaš dovoljno bodova za kaznu ti onemoguće kupnju avionske karte ili karte za autobus, zamrznu ti račun tako da ne možeš dizati gotovinu niti plaćati karticom. Ovo je već stvarnost u Kini a žele to proširiti i na ostatak svijeta.
I uspece na zalost jer smo postali ko teletabisi. Kao Teletabisi verujemo medijima. Ko Teletabisi smo zasukli rukav za spriceve. Ko Teletabisi se uzbudjujemo oko Ukrajine koja je samo " next stepp" i kao teletabisi cemo stajati u redu da uzmemo social credit. Jos ako nam to ucipuju pod kozu... iha...Uvod u Schwabov Great reset. Žele nam po uzoru na Kinu nametnuti tzv. social credit system, sustav u kojem je pojedinac pod stalnim nadzorom države i svaka njegova aktivnost se boduje. Ako se ponašaš kako vlast želi onda ti bodovi rastu a ako se ponašaš kako ne želi onda ti se bodovi smanjuju. Ako nemaš dovoljno bodova za kaznu ti onemoguće kupnju avionske karte ili karte za autobus, zamrznu ti račun tako da ne možeš dizati gotovinu niti plaćati karticom. Ovo je već stvarnost u Kini a žele to proširiti i na ostatak svijeta.
pa sta je problem da se ljudi rangiraju, to su naucili od teologaI uspece na zalost jer smo postali ko teletabisi. Kao Teletabisi verujemo medijima. Ko Teletabisi smo zasukli rukav za spriceve. Ko Teletabisi se uzbudjujemo oko Ukrajine koja je samo " next stepp" i kao teletabisi cemo stajati u redu da uzmemo social credit.
Posteno... pa na sudpa sta je problem da se ljudi rangiraju, to su naucili od teologa
https://forum.krstarica.com/threads/stepeni-svetosti.945152/
bas sam proverio, nema te nigde dok se ja rvem sa nezgodnim, a ovde bi da pametujes
ako znaci ima stepena svetosti, onda mora da ima i socijalnog skora, sta je problem?
drugim recima, vi pseudohriscani ste krivi za sve, bezveze se pljuje kina, kineski virus, bakraci
zivite u lazi, i sada ce da vam lupe cenu, SOCIJALNI REJTING ima da vas nauce pameti, ne moze svima ista cena, neko je ''svetiji'', vredniji, niste vi vise kupci, nego ste roba, zato to lupanje i etiketiranje sa cenama na ljudima, zig kako god da ga nazovete - to prosto mora jer ste KRIVI KAO CRNA ZEMLJA!
bio si kupac, imas pare pa kupis, ti ja bilo ko, svacije pare su isto vredele, samo je bitno koliko ih imas, bilo nekad, sada menjamo
sada si roba - tebe kupuju ocenjujuci te kao .... nekim rejtingom
sta si zgresio da od kupca postanes sam na prodaju?
zgresio si sa rangiranjem svetosti, svi vi, i sada vas rangiramo kao robu, kao ... da ne psujem
jel posteno?
ako se svetost rangira sta je problem da se i ljudi rangiraju?Posteno... pa na sud![]()