Kanadske vlasti će zamrzavati privatne račune učesnika protesta

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ceo svet slavi sto korona prolazi-citaj vreme je da se igramo ratom u ukrajini, kanada uvodi diktaturu. interesantno . tacno se vidi da kasne za pi/2..
vama ako sve ovo sa kanadom nije bar sumnjivo, ako sam samo ja teoreticar zavera, onda ne znam sta da kazem

Још када је ово кренуло требали су сви да узму сву уштеђевину из банака
vec se desava

Canadian Bank Runs Appear to Be Under Way as the Trudeau Regime Declares WAR on Bank Assets of Citizens

ja vam kazem da je ovo sve savrseno isplanirano, a vi kako 'ocete... videcemo ko ce da izvuce deblji kraj

nema nista bez americkog konvoja, marsruta ovde https://thepeoplesconvoy.org/

jedva cekamo da seronja bajden pocne da pleni americke kamione, ovde kenjaderstvo ne prolazi!

tramp nas je podrzao, platforma startovala, sada cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede

1645539357666.png

Poslednja izmena:
vama ako sve ovo sa kanadom nije bar sumnjivo, ako sam samo ja teoreticar zavera, onda ne znam sta da kazem

vec se desava

Canadian Bank Runs Appear to Be Under Way as the Trudeau Regime Declares WAR on Bank Assets of Citizens

ja vam kazem da je ovo sve savrseno isplanirano, a vi kako 'ocete... videcemo ko ce da izvuce deblji kraj

nema nista bez americkog konvoja, marsruta ovde https://thepeoplesconvoy.org/

jedva cekamo da seronja bajden pocne da pleni americke kamione, ovde kenjaderstvo ne prolazi!

Pogledajte prilog 1107260
u kom smislu sumnjivo

u kom smislu sumnjivo
u smislu da je isplanirano za veliki reset klausa svaba

mora da pukne stari bankarski sistem, a ova navala na banke ce upravo do toga dovesti, otimacina kamiona, kuca, racuna, itd, plus blokada rusije, gasa za evropu, gorovi, svi energenti pisi odmah duplu cenu - sledi kolaps

ako neko misli da blekrok u americi kupuje kuce da bi ih preprodao kada poskupe, grdno se vara - kupuju ih samo da ih vi ne kupite, ionako necete imati nista i bicete srecni - zavera!

ja moram sa zenom da vidim, hoce li da se napunimo $$$ i bezanija?

u smislu da je isplanirano za veliki reset klausa svaba

mora da pukne stari bankarski sistem, a ova navala na banke ce upravo do toga dovesti, otimacina kamiona, kuca, racuna, itd, plus blokada rusije, gasa za evropu, gorovi, svi energenti pisi odmah duplu cenu - sledi kolaps

ako neko misli da blekrok u americi kupuje kuce da bi ih preprodao kada poskupe, grdno se vara - kupuju ih samo da ih vi ne kupite, ionako necete imati nista i bicete srecni - zavera!

ja moram sa zenom da vidim, hoce li da se napunimo $$$ i bezanija?
a de cete, ako je plan globalni ? :)

Ovo što čine u Kanadi počinje sa D ali nije demokratija već kao najslavniji diktatorski režimi koji hapse neistomišljenike, zatvaraju im račune i jednostavno oduzimaju im pravo na život.(nemaš novca ode stan, nemaš hranu, nemaš da platiš druge obaveze...) sraman diskriminatorski čin "zapadne kulture".
Uvod u Schwabov Great reset. Žele nam po uzoru na Kinu nametnuti tzv. social credit system, sustav u kojem je pojedinac pod stalnim nadzorom države i svaka njegova aktivnost se boduje. Ako se ponašaš kako vlast želi onda ti bodovi rastu a ako se ponašaš kako ne želi onda ti se bodovi smanjuju. Ako nemaš dovoljno bodova za kaznu ti onemoguće kupnju avionske karte ili karte za autobus, zamrznu ti račun tako da ne možeš dizati gotovinu niti plaćati karticom. Ovo je već stvarnost u Kini a žele to proširiti i na ostatak svijeta.

Uvod u Schwabov Great reset. Žele nam po uzoru na Kinu nametnuti tzv. social credit system, sustav u kojem je pojedinac pod stalnim nadzorom države i svaka njegova aktivnost se boduje. Ako se ponašaš kako vlast želi onda ti bodovi rastu a ako se ponašaš kako ne želi onda ti se bodovi smanjuju. Ako nemaš dovoljno bodova za kaznu ti onemoguće kupnju avionske karte ili karte za autobus, zamrznu ti račun tako da ne možeš dizati gotovinu niti plaćati karticom. Ovo je već stvarnost u Kini a žele to proširiti i na ostatak svijeta.
Klasični totalitarni režimi koji rade za interese krupnog kapitala a ne za svoje građane.

Tako je! Ma ovo što rade narodu je povratak u feudalizam! Samo što će ovaj puta to biti hi-tech feudalizam. Elita će se smjeti vozikati u avionima, bijesnim automobilima i nekoliko desetaka metara dugim jahtama a ti ćeš se, stoko sitnog zuba, morati odreći automobila, jer zagađuju, odreći se mesa, jer krave proizvode metan, odreći se putovanja avionom, jer i avion jako zagađuje.

cetka

Cavtislav

a zasto nam upste uvode taj novi totalitarni hi-tech feudalizam, ako ne zato sto je jedini moguci kako bi zadrzali opljackano iz starog neokolonijalnog kapitalizma? svaki drugi sistem bio morao da srusi stari, a ovaj je neka vrsta tranzicije, i sam novi svetski poredak i veliki reset je u stvari prevara, jer se gleda na sve moguce nacine da se zadrzi stari poredak, opljackano iz starog i oni ne resetuju na nulu

dakle, buduci da je neokolonijalizam propao, ne moze se vise pljackati npr. indija, na afriku su kinezi stavili sapu itd, oni sada ubedjuju sopstveni narod da bude srecan dok ga pljackaju da nema nista na kraju

Poslednja izmena od moderatora:
  • Under the Act, Canadian banks can seize the personal bank accounts of anyone suspected of participating in or supporting the protest, and these financial surveillance powers are intended to become permanent
  • February 14, 2022, Canadian finance minister Chrystia Freeland said the government was using the Emergencies Act to broaden Canada’s anti-money-laundering and terrorist financing rules to cover crowdfunding platforms and their payment service providers. The broadened surveillance power requires all digital transactions, including cryptocurrencies, to be reported to the Financial Transactions and Reports Analysis Center of Canada. (Fintrac)
  • What’s happening in Canada should be a sobering wakeup call for the whole world. Governments intend to control dissent through financial blackmail, which is why they’re also pushing for programmable central bank digital currencies (CBDCs)
  • Programmable currency is digital cash programmed to ensure it can only be spent on essentials or goods that an employer or government deems to be sensible. In other words, the issuer of the money would have complete control over how you spend your own money, and could punish you for undesirable opinions or behavior by restricting your purchasing ability or seizing your funds altogether

The Plandemic Enters Final Stage, Real Purpose Exposed

Imagine a third party deciding how much you’re allowed to spend on rent, what kind of food or clothing you’re allowed to buy, or what hobbies you’re allowed to spend money on and when. That’s the power they intend to obtain, and current events in Canada prove it.

The “socially beneficial outcomes...

the WEF has installed its members in national leadership roles around the world to further the organization’s sprawling authoritarian agenda. Explaining that government leaders worldwide have begun lifting COVID-19 mandates and restrictions while leaving in place an apparatus of digital tracking and identification that forms the embryonic stages of a digital social credit score.

Poslednja izmena:
I uspece na zalost jer smo postali ko teletabisi. Kao Teletabisi verujemo medijima. Ko Teletabisi smo zasukli rukav za spriceve. Ko Teletabisi se uzbudjujemo oko Ukrajine koja je samo " next stepp" i kao teletabisi cemo stajati u redu da uzmemo social credit. Jos ako nam to ucipuju pod kozu... iha...

274342251_1321309468367432_9199483971363252890_n_1645392262683.jpg

I uspece na zalost jer smo postali ko teletabisi. Kao Teletabisi verujemo medijima. Ko Teletabisi smo zasukli rukav za spriceve. Ko Teletabisi se uzbudjujemo oko Ukrajine koja je samo " next stepp" i kao teletabisi cemo stajati u redu da uzmemo social credit.
pa sta je problem da se ljudi rangiraju, to su naucili od teologa
https://forum.krstarica.com/threads/stepeni-svetosti.945152/

bas sam proverio, nema te nigde dok se ja rvem sa nezgodnim, a ovde bi da pametujes

ako znaci ima stepena svetosti, onda mora da ima i socijalnog skora, sta je problem?

drugim recima, vi pseudohriscani ste krivi za sve, bezveze se pljuje kina, kineski virus, bakraci

zivite u lazi, i sada ce da vam lupe cenu, SOCIJALNI REJTING ima da vas nauce pameti, ne moze svima ista cena, neko je ''svetiji'', vredniji, niste vi vise kupci, nego ste roba, zato to lupanje i etiketiranje sa cenama na ljudima, zig kako god da ga nazovete - to prosto mora jer ste KRIVI KAO CRNA ZEMLJA!

bio si kupac, imas pare pa kupis, ti ja bilo ko, svacije pare su isto vredele, samo je bitno koliko ih imas, bilo nekad, sada menjamo

sada si roba - tebe kupuju ocenjujuci te kao .... nekim rejtingom

sta si zgresio da od kupca postanes sam na prodaju?
zgresio si sa rangiranjem svetosti, svi vi, i sada vas rangiramo kao robu, kao ... da ne psujem

jel posteno?

Poslednja izmena:
pa sta je problem da se ljudi rangiraju, to su naucili od teologa
https://forum.krstarica.com/threads/stepeni-svetosti.945152/

bas sam proverio, nema te nigde dok se ja rvem sa nezgodnim, a ovde bi da pametujes

ako znaci ima stepena svetosti, onda mora da ima i socijalnog skora, sta je problem?

drugim recima, vi pseudohriscani ste krivi za sve, bezveze se pljuje kina, kineski virus, bakraci

zivite u lazi, i sada ce da vam lupe cenu, SOCIJALNI REJTING ima da vas nauce pameti, ne moze svima ista cena, neko je ''svetiji'', vredniji, niste vi vise kupci, nego ste roba, zato to lupanje i etiketiranje sa cenama na ljudima, zig kako god da ga nazovete - to prosto mora jer ste KRIVI KAO CRNA ZEMLJA!

bio si kupac, imas pare pa kupis, ti ja bilo ko, svacije pare su isto vredele, samo je bitno koliko ih imas, bilo nekad, sada menjamo

sada si roba - tebe kupuju ocenjujuci te kao .... nekim rejtingom

sta si zgresio da od kupca postanes sam na prodaju?
zgresio si sa rangiranjem svetosti, svi vi, i sada vas rangiramo kao robu, kao ... da ne psujem

jel posteno?
Posteno... pa na sud :D

Posteno... pa na sud :D
ako se svetost rangira sta je problem da se i ljudi rangiraju?

zasto ste vi zapeli da vam novac, debljina novcanika, mamon bude merilo?

lepo cemo da novac ukinemo, pa rangiramo ljude po poslusnosti, to ste isto vi teolozi izmislili, slusate papu patrijarha i ostale... da se ne izrazavam, znas sta mislim o svima njima laznim autoritetima

to sto rade zlotvori novog svetskog poretka je crkveno ucenje

poslusanje i borba protiv mamona - sta je problem, lepo te pitam? oni su crkva a vi ste nista, roba sa etiketom, ako necete da slusate skor vam pada, ne treba vam novcanik novca nema, mamona nema RADUJTE SE, a ne kukajte bezveze

ONI SAMO SPROVODE CRKVENO UCENJE, a vi kukate za parama koje se ukidaju, sramota, i zato i kazem da ste lazni hriscani, samo mislite na vase novcanike i kako da sluzite mamonu

jedva cekam da vas zigosu, cipuju, jer mora preko njega da vam se ocitava socijalni rejting, a mamon se ukida zato vi cmizdrite

Poslednja izmena:

Back